barnkanalen? nej tack!

klockan är sju och jag sitter redan i pyamas byxor och linne, bort taget smink och uppsatt hår. Alltså redo för sovdax. Dock ska jag inte sova än på ett tag men skönt att vara i ordning. Är ensam med mamma hemma ikväll vilket är riktigt nice ! I skolan idag har vi haft sömnad hela dagen vilket har varit roligt. Min nacke har i och för sig inte tyckt att det varit roligt alls och det får jag igen för nu. Tar jag lite på nacken/axlarna gör det så ont att jag skulle kunna gråta så nej tack ingen massage då går jag hellre och spänner mig.

Alla är typ sjuka och själv har jag huvudvärk, fryser och är förkyld. Finns dom som har det värre och mår betydligt dåligare än så men jag tycker endå inte om att vara halvt sjuk ens!

Satt och kollade på barnkanalen nyss eftersom det är den enda kanalen som fungerar? varför frågar jag då? vad har jag gjort för att behöva kolla på några fula tecknade gubbar som letar tecken efter våren, ritar ett höst träd och klistrar på höstlöv, en tårta ramlar över teckningen dom blir depprimerad och bestämmer sig för att gå i ide och gör en koja av stolar och täcken. Nej tack, ingenting för mig. Så jag gav upp idén att kolla på tv och satte mig här en stund. Har inte så mycket att skriva eftersom det inte händer så jätte mycket i mitt liv förtillfället. Kanske är det bra, då kan man koncentrera sig på andra saker och upptäcka en hel del saker man inte lagt märkte till förr.

Puss

/ Gabriella

Trött lördags kväll

Det är lördagskväll klockan är tio i nio, jag är trött, har ont i huvudet, halsen & ögonen plus att jag är förkyld och bara vill gå och lägga mig. Känner dock lite väl tidigt och jag måste städa rummet också för imorgon kommer släkten. Men med humöret jag är på får man faktiskt ingenting gjort. Tro det eller ej (; Får se om Ronja lyckas dra ut mig på hennes promenad eller om jag tänker dissa den för att sova. Beror på när hon kollat klart på sin film. Har varit på stan idag och även idag lyckats få med mig lite saker hem bland annat underkläder och block till skolan. Sen ikväll har jag ätit kräftor med familjen och även kollat på die hard två. Härligt ! Annars har jag inte så mycket mer att säga än att helgen blivit en lugn och skön helg. Kan behövas sådana ibland också. Åkte hem tidigt igår och bara gick och la mig. Enormt skönt !

/ Gabriella

Helg!

Nu är det helg och jag är hos Lisa. Ska ut ikväll hörs tomorrow ! Bye <3

/ Gabriella


snart är det helg !

En dag kvar i skolan sen kan det klassas som helg. Skit skönt ! Dock har det väl inte varit så jätte jobbigt i skolan än heller men det kommer väl (; Började med schemat idag engelska, datakunskap & Matte. Har blandats med Modell/Desgin på Matten, Svenskan och Engelskan. Lite roligt, lär ju känna fler folk på det viset. Efter skolan åkte jag och ronja ner till stan och träffade mamma. Köpte ett par blommiga skor till mig och när vi ska till bilen vill mamma att vi skulle gå in på rean på jc och tur var väl det! Haha, köpte ett par lila jeans, ett par blå/gröna tights, ett svart linne och sen ett röd massa färgit linne för bara 180kr allting eller något sånt. Skit nice ! Gabriella har blivit färgglad. Haha känner inte riktigt igen mig själv men det funkar nog det med. Sen har jag i vilket fall i kväll varit och klippt mig. Det blev kort men det är bra när man har slitet hår och det växer ju. Men blev helt okej nöjd, får väl se hur det blir när jag fått fixa det själv. Brukar bli lite bättre när man själv fått testa sig fram. Imorgon slutar jag ett och vet inte riktigt vad som händer i helgen. Förhoppningsvis blir det en bra helg. Funderar på att ta bort min bilddagbok. Loggar ju bara in och ser att det är mer än 100 personer som lagt in bilder och flera stycken var. Sen loggar jag ut. Vad är det för mening då? Hmm jaja.

Godnatt :)

/ Gabriella

Göteborg

Var ett tag sen jag skrev nu, eller i varje fall några dagar vilket beror på att jag helt enkelt inte hunnit med. Igår i skolan började vi ett litet projekt. Är indelade i grupper med en från tvåan och en från trean, mode/design då. SÅ har vi fått tyger från Ikea och skulle göra ett klädesplagg utav det på två dagar något lite "crazy" som dom säger. Det var rätt kul faktist! Fick fulaste tyget och gör fulaste klänningen/stor tröja med jätte krage och fula armar. Perfekt ! Hah. I vilket fall så sov jag och Ronja hos hennes låtsas mormor sen eftersom vi skulle till göteborg idag och vi skulle få åka jätte tidigt här i från annars. Så idag som sagt har vi tillbringat våra timmar i Göteborg. Åkte dit på inspirations resa. Var på två museer och sen runt på stan i fyra timmar. Imorgon ska vi fortsätta vårat projekt med kläderna och sedan ska de ställas ut på Ikea så glöm inte att åka och kolla när det nu blir (; Sen på torsdag börjar schemat, vilket inte är så jobbigt. SKa dessutom kanske läsa historia i tvåan istället. Får se lite hur det blir ska kolla upp det lite närmre.

Annars går dagarna framåt. Ingenting är kanon och ingenting är skit. Lite neutralt med andra ord ;)

Men nu ska jag duscha. Hejssvejs .

/ Gabriella

Trädgårdsfest

Att fira att man för en gång skull har en stor trädgård är inte alla som gör. Att bjuda in nästan alla man känner till sitt nyinköpta hus bjuda på fika, anordnat skattjakt och en riktigt klurig än dessutom!, andra sysselsättningar från åldern mini till max, Sen att ha picknik på filtar ute i gräset och bara vara ällmänt sociala är inte alla som gör. Förutom min kreativa moster. Hon hade gjort en skattjakt där första ledtråden var " man överbord ". Sen fick man själva klura ut resten! Ledtråden ledde till små leksaksbåtar i trädgården. Någon lapp var, Den bär krona men är ej drottning eller kung. Den lappen satt högt upp i trädkronan på äppleträdet. Det var minst 10 olika ställen med lappar och alla små sprang runt som galningar. Det var riktigt mysigt faktiskt och kul att träffa folk man inte träffat på väldigt väldigt länge. Sen jag kom hem ikväll har jag bara varit hemma och försökt fixa min ipod. Jag förstår verkligen inte hur man lägger in låtar på den. Eller jo till viss del men den väljer själv ut vilka ! Jag vill välja.. Annars håller mina ögon på att gå i kors och jag tänker gå och sova nu.

Godnatt !

/ Gabriella


trädgårdsfest

Hej. Jag är lite trött har inte sovit lika mycket som jag brukar göra på nätterna och idag ska jag på trädgårdsfest vilket Jonathan tycker är super kul.. Hah x)



/ Gabriella


första skoldagen

Skolan verkar bra och likså klassen. Väldigt blandat med personligheter osv men det kan ju också vara bra. Det är i varje fall mitt intryck utav det kommer bli tre år på bäckadal. Kändes bra och vi får hoppas att det fortsätter så. Vi fick också ut våra scheman idag vilket såg bra ut till en början.

Måndag: 8.10 - 15.10 och bara Y-ämne hela dagen.
Tisdag: 8.10 - 15.50  Y-ämne halva dagen
Onsdag:  10.00 - 13.55 Två lektioner, idrott och svenska
Torsdag: 8.15 - 12.45
Fredag: 8.10 - 13.05


Jo visst det var ett bra schema enligt mig tills jag bestämde mig för att lägga till histroia A. Då fick jag helt plötsligt Tisdagarna och Torsdagarna att bli helt proppfulla och jobbiga.

Tisdag: 8.10 - 17.15
Torsdag: 8.15 - 17.20 med tre timmars håltimma mellan 12.45 och 16.00.


Jobbigt värre ! Dessutom har jag kör på tisdagar halv sex och ledare på inomhusträningen i tenhult på torsdagar klockan sex. Så hur ska jag på Tisdagar hinna på en kvart från torpa till österängen? Eller på torsdagar hinna på 45 minuter från torpa till tenhult ! och dessutom på dessa två dagar hinna få in en solosångs lektion.
Omöjligt ! Men jag ska ha min historia och få stå ut med allt det innebär.

Annars så ska jag dra mig mot sängdags. Är sjukt trött på information osv.

Puss

/ Gabriella


Godmorgon

Klockan är kvart över sju och jag gick upp för 45 minuter sen. Nästan helt klar är jag med bara ltie små fix kvar, som att borsta tänderna, ta på mig en tröja och packa ner plånbok och sådär i väskan. Bussen går 3 minuter över åtta. Så hmm, varför sov jag inte längre? Kanske var det bra att gå upp innan mamma och pappa gick för annars hade jag väl troligtvis inte orkat upp och fått stressa istället. Min första tanke imorse när jag såg mamma och pappa göra sig i ordning för jobbet var " stackarna, dom får gå upp jätte tidigt för att åka till jobbet " Inte en enda tanke på att jag själv skulle få göra samma sak nu fem dagar i veckan. Och det är tio veckor tills nästa lov! Helt förvirrad var jag när dom sa att jag också skulle till skolan. Någon godmorgon förvirring kanske (;
Nu ska jag göra det sista fixet sen ska jag ta med mig ronjas väska och gå hem till henne.

Jag ska ha en bra dag ! (;

/ Gabriella

Bäckadahl

Jag har kommit på att jag kanske borde ha försökt vända tillbaka dygnet nu de senaste dagarna nu innan skolan börjar? Visst jag är trött hela tiden men det hade kanske varit lite smartare att ha gått upp lite tidigare på morgonen och inte sova varje eftermiddag eftersom att det inte kommer på tal nu när skolan börjar. De flesta har börjat idag, jag börjar imorgon som de flesta andra ettor i jönköping och resten börjar på fredag. Själv tycker jag inte att det ska bli så hemskt förutom tidiga morgonar. Jag tycker det ska bli kul att börja ny skola och träffa nytt folk. Det är sån jag är att träffa nya människor är ett utav det roligaste som finns ! Så imorgon bär det av till bäckadahls gymnasiet för mig och många andra. Har ingen aning om hur jag ska hitta och sådär och Ronja är inte till speciellt stor hjälp när det gäller att hitta till ställen! Ikväll ska jag i varje fall försöka somna nogorlunda tidigt men har en del att hinna med först. För det första måste jag städa klart mitt rum som jag påbörjade en städning av innan och sen ska jag hinna med att äta, skölja ut hårinpackningen och lite sådär och klockan är redan halv nio. Visst inte så mycket men för mig som brukar gå och lägga mig mellan 9-10 när det är skola så är det sent. Dessutom är jag rätt seg när det gäller att ta tag i saker. Allt hänger på att orka upp imorgon !
Puss
/ Gabriella


Amanda mys ikväll

Idag har nog varit den mest krävande och jobbigaste dagen utav de här tre dagarna på solskolan. Och endå sover jag inte ? ;o är det inte helt faschinerande. Har haft fullt upp hela dagen från början till slut med stjärnorientering, skattjakt, fika, lekar, staffetter, teori med tester, bildspel, djungelbana, mat & sportident träning. Efter alla barn försvunnit var det dags för städning, vilket tog mest energi. Det var mycket att göra, diska, torka bord och även en del stolat, ställa de på rätt ställen, sopa alla rum, plocka bort alla saker, plocka ihop alla papper, kompasser, pinnar, kvar glömda kläder och alla redskap ändvända för hinderbanor, plocka in alla kontroller i från skogen och tömma alla papperskorgar. Jobbigt. Var där en och en halv timma efter alla gått och fixade med städningen. Sen nu har jag varit hemma i en och en halv timma och gjort mig i ordning, ska äta lite när pappa kommer hem sen ska jag ta bussen in till Amanda som har varit på sin första handbollsträning idag. Hon är faktist där just nu så vi får hoppas att det går bra för henne. Ska mysa med henne ikväll och troligtvis sova där också. Sen imorgon är det sista dagen på lovet och då ska jag och Amanda sola och lite sådär. Bilder och sådär kommer inte komma in så många här utan de kommer läggas in på tsoks hemsida istället. Kommer dessutom vara några bilder i jp antingen imorgon eller på torsdag. Men jag tror nog att jag lägger in någon bild imorgon på hela gänget. Men nu ska jag gå upp och fixa det sista innan jag ska till Amanda men som sagt eftersom jag nog sover där i natt så blir det inget mer inlägg idag och kanske inte förens imorgon kväll. Ha en bra dag i skolan imorgon ni som börjar då.

/ Gabriella


21.00

Klockan är om fyra minuter nio och för mig betyder det idag sängdags. Har precis gjort klart bildspelet på de bilder jag har och imorgon under dagen får jag fixa med de bilder som finns på ylvas dator. Och om två dagar ändras vardagen med att sova länge, och bara göra precis vad man man känner för under hela dygnet så ersätts detta med gå upp tidigt, skolan, träning, sång lektioner & säkert en hel del plugg. Helgerna blir kompisar och tävlingar och sovande. Jag längtar till nästa lov..
Visst finns det en hel del posetiva saker med som att vi nu börjar en helt ny skola, med massa nya människor och en massa nya vänner. Dessutom kommer jag börja sjunga tre gånger i veckan istället för två, vilekt för mig låter alldeles suveränt! Och för er som inte visste så ska jag gå mode/design vilket också ska bli väldigt kul med att sy kläder och stuffs. Jaa, så överleva kommer jag absolut att göra.




/ Gabriella

solskolan

Vaknade nyss upp efter min numera inlagda eftermiddags sömn (; Inte bra alls att införa sådana saker några dagar innan skolstarten, men tar man hand om 14 ungar blir man trött. Försov mig inte alls idag och det bra för mig och emma i skogen.  host ! Inte felfritt kanske men det är det aldrig för oss. Gick tillbaka och Emma och Madde grillade 60 korvar medans jag gjorde 33 portioner potatismos och rev en himla massa morötter. Det blir så ibland.. Jag tror vi har lärt oss hur vi gör det idag i varje fall. Sen blev det teori med ett litet "test" och alla klarade det kanon. Blev lekar, träning på djungelbanan och även lite frågetävlingar innan fikat före hemfärd. Planerade morgon dagen innan jag gick hem och det är den sista halvtimmen när alla gått som man känner hur trött man verkligen är. Orkar inte koncentrera sig alls. I vilket fall gick jag hem och somnade. Sov i tre timmar och nu väntar jag på mat och sedan ska jag återigen sova. Eller just det, får jag bilder utav Ylva ska jag sätta mig och göra ett bildspel ikväll med som vi ska visa för barnen imorgon innan dom sticker. 

/ Gabriella 

Snark..

De senaste dagarna har varit trötta dagar och idag , nu ikväll har jag nått höjden av trötthet. Ögonen orkar inte ens koncentrera sig utan ser suddigt och jag orkar inte ens tänka. Så hur det här blir återstår att se. Igår var vätterfesten och sen sov jag hos Amanda. Mums! Underbart vare. Hah. Vaknade tidigt eftersom idag startade "solskolan" sommarorienteringsskola. Det är ett dagsläger för barn som ungdommarna i klubben håller i. Och alla som känner mig vet hur jag verkligen bara älskar små barn i 6-7 års åldern.. hmm ?
I vilket fall gick det riktigt bra idag, hade lite introduktion, lekar, staffetter, hinderbana, sportident övning, teori, film, praktisk teori, grillning utav hamburgare och även en liten tur ute i skogen. Fem timmar där idag, fem timmar imorgon och fem tillar på tisdag. Imorgon blir det lite mer träning och orientering dessutom och vi ska samlas klockan nio! Självklart ska jag och Emma ut innan dess och sätta ut en orienteringbana uppe på elljusspåret. Men jag tror nog vi överlever det med. Får väl sova när vi kommer hem vid två. Alltså kommer de två närmaste dagarna att vara ganska oaktiva. Kan vara skönt det med ibland och jag lovar er att ha hand om 14 ungar i olika åldrar från ca 6 år till 12 är ganska jobbigt efter ett tag. De kräver all ens uppmärksamhet hela tiden. Tänkte ha lagt in en bild som visar hur trötta jag och Emma var i slutet utav dagen men min dator är konstig och jag kan inte lägga in bilder på bloggen förtillfället utan att allt stängs ner. Hade också tänk lägga in bilder från dagen men jag lägger väl in lite blandat imorgon eller på tisdag efter sista dagen.

Nu är klockan kvart över tio och jag tänker faktist gå och lägga mig annars kommer jag att försova mig imorgon när jag inte har en far hemma till att väcka mig i tid.

Sovgott!

/ Gabriella


trött

svårt att sova i natt igen..
Jag är trött och går därför och ssover nu istället.
uppdaterar senare.
Puss lamaste inlägget
/Gabriella

sen morgon

Vaknade ett och gick upp halv två. För mig är det en rätt sen morgon eftersom jag inte kommer hinna med någonting knappt. Snart ska vi fika och sen tar vi bilen och åker hem igen. Mamma och dom släpper mig i stan sen ska jag troligtvis upp till stadsparken och säga grattis till ronjas syster som fyller 10 idag och sedan ta med ronja ner till vätterfesten. Suger det får vi väl dra oss någon annanstans med det är sånt man märker. Med andra ord har jag ingen aning om när jag kommer hem och kan berätta om kvällen. Vet inte ens om det blir idag eller imorgon. Ska nog försöka träffa Amanda också en stund annars får det blir imorgon :D

Igår dagen började dåligt men slutade bra. Men gott slut allting gott? eller hur är det :D
Vann en jätte kexchoklad så alla som vill äta sig tjocka är välkommna hem till mig. haha. Fick även med oss två chipspåsar och lite leksaker som de andra vann. Vädret var fint hela dagen och idag är det ännu finare. Bara för att ja gska tillbringa två timmar i en bil. Förhoppningsvis är det fint väder hemma också. Men nu ska jag äta frukost så jag slipper äta ett winerbröd till frukost och leva på det hela dagen. Vet  nämnligen inte när jag ska hinna äta nästa gång. Men sånt löser sig alltid !

/ Gabriella


Göteborg

Vaknade vid sju idag av en sångandes kör (; Nja kanske inte riktigt men det blir nästan ltie så när hela familjen är igång (; Just nu är vi 9 personer i en trea? lite trångt men finns det hjärte rum så finns det stjärte rum :D Jag har redan nu levt de första timmarna som 16 åring och det är som vanligt. Ingen förändring överhuvudtaget :) Fick lite saker i morse och mer kommer om två helger då vi har kalas hemma. Idag ska vi gå på Liseberg och vädret är prima lisebergs väder. Blå himel och sol några moln och inte kallt eller för varmt. Som det ska vara. Tyvärr öppnar det inte förens ett och stänger redan klockan tio men det blir ju en del timmar i varje fall. Klockan är nu elva och jag ska väl göra mig i ordnign och äta frukost så att de andra slipper vänta på mig när det är dags att åka. Skriver kanske när jag kommer hem ikväll annars blir det imorgon innan jag åker hem. Puss

/ Gabriella


rörigt :S

Kände att det förra inlägget blev exakt det. Väldigt rörigt s ska försöka reda ut alltihoppa nu. Ska ju som sagt till Göteborg om någon timma eller två. Ska ner till min faster och bo där. Ska gå på liseberg imorgon för att fira att jag blivit en hel siffra högre. Vet inte exakt när vi kommer hem men jag skulle tro att det blir på torsdag om inga ändringar görs. När jag kommer hem är det i varje fall Vätterfesten. Hoppas det blir roligare i år en förra året. Snart är det ett år sen winnerbäck och i vinter kommer han igen. Wooohoo :D

Har också läst om vilka man ska gå med i sin klass nu när vi börjar om ca en vecka. Kände igen några namn men ingen som jag kunde sätta ansikte på. Men det blir nog bra med det. Ska packa färdigt nu så jag slipper göra det i sista sekund.

/ Gabriella

Dagen före :)

Uppdatering på låg nivå.

Igår var en lång, lam och sovig dag. På kvällen åkte jag till Torpa och träffade Amanda. Köpte massa godis och satte oss vid Torpa skolan en låmng stund och bara pratade. Jätte mysigt med Amanda babe <3 Sen åtke jag hem och träffade Lisa och Ronja. Vi sov hos Ronja, eller dom sov och jag låg och stirrade i taket. Jag vet inte vad som hände men var inte trött överhuvudtaget Har sovit ca tre timmar på hela natten. skumt ! Idag kommer Ronjas pappa och hämtar henne. Får se om jag träffar honom innan jag åker till göteborg. Men jag åker sedan till göteborg i vilket fall. Så hörs imorgon eller senare. Nu kommer han visst. Pusspuss

/ Gabriella


Bilder * Harge

























































Sista bilden fick blir på kompis gungan :)

Det vara lite bilder hit och dit från veckornas gång. Orkade inte lägga ut några fler men det togs runt 1000 bilder. Vissa har ni sett förut men de flesta ska vara nya ;)

/ Gabriella
 

Barnvakt

Äntligen bara en halvtimma kvar till bussen går. Missade tåget tjugo i åtta och det går varken buss eller tåg förens tjugo över nio. Det är inte helt okej ! Jag ska i varje fall in till Ronja som är och passar sina småsyskon. Ska bli mysigt ! Har inte så mycket att skriva. Var på stranden idag vilket börjar bli en del av min vardag ;) Amanda kom dit och badade och solade med oss och lite sådär. Om ca en och en halv vecka börjar skolan och det känns inte som det varit något sommarlov överhuvudtaget :S Men nu ska jag inte sitta här och försöka skriva en massa för att komma in något att skriva om. Ha en bra kväll !

/ Gabriella


Hemma

Ja, jag är hemma.

Igår.. Underbar kväll :)
Oförglömligt.

Var med Dan, Elin och Mattias och nej jag fick inte ner dom att bada. Elin och Mattias frös och Dan fegade ur ;) haha fast frågar ni han så var det nog inte riktigt så det gick till. I vilket fall så var jag och Dan nere vid klipporna. Fullmåne och stjärnklart. Och såg dessutom Dans enorma karlavagn på himlen, haha. Och ja vi såg den riktiga karlavagnen också. Dan fick också se två stjärnfall, själv såg jag inte ett enda. Orättvist. Jag ville med önska !

Idag gick jag upp tidigt tidigt. Packade ihop allt och gick för att säga hejdå till alla. Först till Dan och dom och sedan till Jennifer. Tro det eller ej men det är faktist lite jobbigt att lämna alla där och bara åka. Att inte veta när man syns igen eller om man någonsin gör det. Men om man tänker posetivt så kan man ju tänka att jo klart vi syns snart.. Det är sånt man märker helt enkelt. Själv hoppas jag på det i varje fall..

Kom hem runt tre och åkte direkt in till stranden. Träffade lite folk bland annat Ellen & Emelie m.fl. Mysigt ! åkte sedan hem och plockade ut allt ur husvagnen. Jätte jobbigt och tråkigt. Åt sedan på krogen & nu sitter jag här.

Jag vill till Harge ..

Mycket bilder från tiden kommer att komma imorgon kväll eller möjligtvis söndag morgon då datorn kommer hem med alla bilder !

Klockan är bara runt tio och jag tänker endå gå och lägga mig i min underbara säng..



/ Gabriella

{v

jag har insett att min senaste kyss: Betydde mer än den borde..
jag lyssnar på: allt som låter bra
jag pratar: hela tiden (;
jag tycker om: mitt liv !
jag avskyr när folk: är falska & inte säger vad det tycker & tänker..
min bästa vän är: Jag har flera och dom är underbara
min första vän heter: felicia
kärlek är: Hemskt & underbart .
när jag borstar tänderna: borstar jag länge & för vadlyft?
när jag lagar mat: lyckas jag super mycket (;
jag tänder på: mogna, snälla killar
det sexigaste yrket är: hmm? Jag vet faktist inte.
det är charmigt när: det är olika från person till person
jag är rädd för: döden & höjder
den värsta känslan är: saknad
den bästa känslan är: att vara kär och att vara i närheten av folk som är guldvärda !
jag är bäst på: att sätta mig in i en sits som är svår att komma ur.
jag är sämst på: franska
om jag var ett djur skulle jag vara: papigojja :D
jag kommer alltid att vara: precis som jag är
det finaste som finns är: vänskap
i sommar: har jag haft de bästa och mest oförglömliga veckorna på väldigt länge.
sist jag grät var: ett bra tag sen
när jag vill tänka går jag: ut och går lååååångt.
när jag bakar så bakar jag: kladdkaka
min mobiltelefon är: efterbliven men min käraste vän och innerhåller mycket hemligheter
när jag vaknar på morgonen: vill jag bara somna om
innan jag går och lägger mej: ligger jag och tänker lääänge
just nu tänker jag på: Folk
bebisar är: små ? haha och söta :)
idag har jag: solat & åkt bil
ikväll ska jag: soooova
imorgon kommer jag: sola och kalas
jag vill verkligen: vara någon annanstans

{v


Dagen innan hemresa

Kvällen igår var toppen (y) Den tillbringades med Dan, Mattias och Elin. Var ute och Mattias badade, Spelade gitarr, pratade och lite sådär mysigt. Kvällen avslutades på panget. Gick hem och sov och gick upp mega tidigt idag för att jag skulle väcka de andra. Och det gjorde jag minsann. Klockan nio var jag där och störde alla i deras lugna sömn ;) Sen var dom tråkiga och inte ville ner till stranden fast man håller på att bränna sönder ;o s dom tog bilen och åkte runt någonstans medan jag låg på stranden. Dock inte i lika många timmar idag. Blev väl runt tre eller något sånt där. Sen har vi bara legat utanför dans husvagn på en filt i värmen och varit allmänt mysiga. Eller stela ;) haha. Snart ska jag äta och efter det ska jag ha min sista kväll här för denna gången. Åt skogen tycker jag. Men den kommer blir bra. Ska få ner de andra och bada :D Imorgon åker jag hem och det har väl både för och nackdelar. Men eftersom jag inte har några val tänker jag inte gå in på det något vidare längre. Hem ska jag och det är så det får bli. Kommer inte hinna skriva mer i kväll utan blir när jag anlänt hem imorgon. Bilder kommer även då.

Puss
/ Gabriella

hmm ? vilket nummer ?

Jag har tappat bort mig. Tappat räkningen helt enkelt. Ingen aning om vilken dag jag är på så det får bli så här i stället. Igår hände nästan ingenting, jag sov på stranden, pratade i telefon med ronja, vilket var mysigt, badade och sen träffade jag Jennifer och var ute och gick med henne i någon timme eller två. Idag blev jag väckt tidigt för att dra ner till stranden. Legat där i cirka sju timmar och solat & badat. Mer bad än solat eftersom så fort man kom upp ur vattnet och hunnit torka lite grann så kokade man av all värme därför fick det bli till att vara mest i vattnet. Hur underbart som helst ! Älskar värme & sommar. Träffade Jennifer och Christoffer och badade lite med dom och My. Mysigt. Nu sitter jag här och väntar på att Dan ska komma. Ikväll får vi se vad som händer, jag ska i alla fall få ner Dan att bada. Resten avgör kvällen. Puss

/ Gabriella

...

Natten efter att jag skrev igår till i morse var ett rent helvete. Varför inte bara vara ärlig och säga som det är? Känns ju as bra att folk är så jävla fega.. Men nejnej, det kanske inte var något nödvändigt för mig att veta. Nej det är klart, varför tänkte ja inte på det? Det är ju fan patetiskt. Jävla ursäkter.. Tänker inte lita på någon. Det går verkligen inte. När allt känns som bäst går allt åt helvete. Får det aldrig funka nogorlunda bra eller ?

Jag tänker leva livet, samtidigt som jag tänker gå i celibat eller något liknande.

Förlåt för att surt inlägg men folk kan ta sig någonstans..

/ Gabriella

Kväll tio, inte ensam

Även fast bästa Amanda har åkt så är jag inte ensam. Träffade på Jennifer idag :D Härligt ! Innan jag berättar mer om det ska jag skriva att dagarna här med Amanda har varit helt underbara! Underbara dagar på ett underbart ställe med underbaraste tjejen ! Helt klart bäst ! " Det som händer i Harge stannar i Harge " jo vars, en del utav det. Jag har ju skrivit av mig massa information här på bloggen. Men vissa saker stannar verkligen här i harge. Jaja, nu vet ni helt enkelt att Amanda är helt underbar och helt klart bäst. Love you (L)

När Amanda hade åkt idag träffade jag på Jennifer och vi tog med oss Diana, Odette, Madde och Felicia ner till badet. Och ja, jag badade ! och hoppade :D och jag var tvungen att göra allting först för ingen litade på att jag skulle bada om jag var sist. Hmm , dom hade nog en poäng där faktiskt ! Men i vilket fall har jag nu lite bilder att dela med mig utav.

enjoy.
Puss




Odette, jag & Jennifer :)



Jennifer <3



Jo tack, jag ser hur jag ser ut på bilden men jag struntar i det, bilden är härlig !



Madeleine & Felicia <3

/ Gabriella

Harge dag nio och tio

Nu har alla åkt hem och det är väldigt tomt. Och eftersom jag brukar skriva om två dagar hit och dit så gör jag det nu med. Alltså ingen ändring från min sida ;)

Igår efter att Dan och Mattias hade blivit färdiga i Kumla åkte vi till Ica Maxi för att inhandla mat inför kvällen. Helt galen shoppning utav mat. Killarna är tokiga :) I varje fall blev det tackos ( stavning? ) Och efter vi handlat åkte vi och hämtade upp Tuben som egentligen heter Tobias och inte Andreas eller Håkan x) Åkte hem till Dans husvagn i Harge och gjorde mat. Åt och hade trevligt. Senare tog vi med oss filtar, godis och gitarren ner till klipporna och satt där och hade mysigt i några timmar. Gick sedan tillbaka till Dan eftersom vi höll på att gå åt hela till mat för myggorna. Vissa mer och vissa lite mindre. Vilket ni också ser på en utav bilderna jag lägger in. Någon viss Mattias försöker gömma sig för myggen. Gick som sagt dåligt och vi gick tillbaka till Dan. Kollade på cp tråkiga pogram på tvn eftersom dom är knäppa och inte tycker om elizabeth town. Hur kan man inte tycka den är bra ? ;o Istället blev det lite sappning mellan olika pogram och lite sömn för vissa. Tillsist kollade vi på hemsökta hus. Och efter en stund stänger tvn bara av sig? Helt skrämmande. Men tvn var konstig har gjort det flera gånger inte bara igår utav även idag. Så nej det var varken Dan eller Mattias (;

Lite bilder från en mysig kväll











Det blev faktist inte så många fler bilder under kvällen. Några på mig som jag absolut inte lägger ut sen någon på amanda som hon dödar mig i fall jag lägger ut så för min egen del är det väl bäst att jag inte lägger ut den. I vilket fall hade jag en trevlig kväll !!

Idag, dag tio.  Jag vaknade extremt tidigt och eftersom jag lovat Dan att vi skulle komma tidigt idag fick jag väcka Amanda och vi var väl hos dom runt elva. Duktig tycker jag! Dock blev konsekvenserna att alla låg halvt utslagna i Dans extremt varma husvagn. Har kollat tv, pratat och haft det mysigt hela morgon. Sen skulle dom äta frukost/lunch/middag någonting så vi åkte med dom in till Askersund så dom fick äta sin pizza. Åkte sedan tillbaka och gjorde ungefär lika lite som på morgonen. Hur skönt som helst. Mycket trevligt. Sen åkte Amanda hem för runt en timma sedan och det gjorde även Dan och Mattias. Så nu är jag som sagt själv. Eller jag har ju min familj men det känns tomt eftersom man har haft mycket folk omkring sig :) Amanda träffar jag i helgen igen och Dan troligtvis i veckan. Bäst är det! (L) Bäst är dom :)

Ikväll nu så ska jag duscha extremt länge. Eftersom jag inte hunnit göra mig i ordning överhuvudtaget idag. Har kännt mig mycket mycket ofräch. Men de andra har inte klagat tack och lov för det. Själv står jag knappt ut med mig själv längre. Sen så ska småsystrarna spela minigolf och jag hänger med och tittar på. Minigolf är ett dåligt tidsfördriv och jag tycker inte om att förlora :) Därför håller jag mig på sidan av.

Super tråkig, super dålig, super stel, super trött, super snål inte helt okej. Men helt enkelt super ! Helt okej !

Puss

/ Gabriella

Hos Dan i Kumla

ja som ni ser på rubriken så är jag i hålan kumla. Dock vet jag ju inte säkert att det är en håla men enligt mitt intryck så är det något liknande en håla i varje fall (; Idag har vi bara glidit runt lite. Haha, va stekig jag låter nu. Nej usch nu ska jag vara lite mer seriös.. I vilket fall har vi inte gjort särskilt mycket alls. Har åkt bil med grabbsen hit och nu sitter jag och Amanda hos Dan medan han duschar. Ska senare tillbaka till Harge och där återstår att se vad som händer och fötter.

ajovisst lite halvt oseriöst inlägg men whatever :) Skriver kanske senare ikväll men beror på när jag kommer åt en dator. Blir ett inlägg imorgon om kvällen annars. Och idag är kameran med mig ! Puss

/ Gabriella

Harge dag åtta

Idag är det ju egentligen dag nio men eftersom det blev så sent igår hann jag inte skriva något om igår. Idag är det ännu tidigt morgon så inlägg om idag blir inte nu. I vilket fall igår så drog vi till grillbuffén och åt. Mysigt.

Amanda kollar bak och vi håller på att trilla med cykeln. Visst snygga killar kan ställa till oreda (;

På kvällen träffade vi Dan och hans sju kompisar. Dom hade gjort upp en eld där vi satt och hade trevligt. Dom spelade gitarr och sjöng väldigt mysigt enligt mig. Enormt mysig kväll verkligen ! I varje fall drog jag och Amanda hem senare och dom alla sov i några mini tält över natten. Idag kanske vi ska träffa dom igen. I vilket fall Dan. Men får se lite hur det blir med det. Annars har vi det sjukt bra här. Amanda åker troligtvis hem imorgon. Själv blir jag kvar till fredag. Just nu skulle jag inte vilja åka hem alls men det blir nog bra med det..

<33

/ Gabriella


Sol & Bad !

Idag är det dag åtta tror jag om jag håller räkningen rätt. Skriver ett kort och snabbt inlägg nu så blir det ett mer detaljerat och längre inlägg senare. Men idag har solen & värmen kommit.  Helt underbart! Rubriken ljuger lite för ännu har inte just jag badat men många andra har. För min del är det dock lite kallt fortfarande. Legat på stranden i ca tre timmar och bara stekt. Ingen större färg förändrning men om det blir fint imorgon blir det poolen som gäller! Hela dagen :D Ska på grillbuffé ikväll igen och senare i natt blir det nattbad :) Nu är klockan fem och klockan åtta ska vi ner till resturangen på stranden. Tills dess blir det till att duscha och fixa i ordning sig lite grann. Ta det lugnt och njuta. Hoppas solen värmer er också.

/ Gabriella

RSS 2.0