Valborg

Idag är det fredag, 30 april & valborg. Ska till skolan om en liten stund och ha något valborgs firande. Idag har jag också matteprov som jag inte övat på men som vi får hoppas går kanon endå. Sen är helgens planer inte fullt planerade men det känns som att det kommer bli en bra helg med mycket bra folk. Sen är det pappas helg vilket som vanligt betyder att jag inte har något internet. Men det har ju ingen människa dött utav :) så alltså troligtvis ingen uppdatering i helgen. Nu hoppas jag på att det blir bättre väder över dagen och så ska jag nu gå och göra mig i ordning. Ha det bra i helgen och ha ett fint valborg!

Teater

Nu är det torsdag och återigen datakunskap, det kommer att bli en lugn dag i skolan och sen vid halv sex ska jag och amanda på teater. Mycket roligt i och med att det är folk man känner som spelar och de var grymt duktiga förra året så det ska blir super! Sen har jag ingen aning om vad som kommer att hända och det är skönt. imorgon är det valborg vilket är underbart bara vädret blir som alla lovat. På Lördag är det första maj, vilket jag hoppas att min pojkvän glömmer bort :) nu måste jag leta vidare efter historiska kläder för det är så underbart roligt...

Rubrik

Sitter fram för tvn och kollar på Anna-Anka söker accestent eller hur det stavas. Har fått eget internet nu så nu går det äntligen fortare och jag slipper slängas ut hela tiden. Skönt! Idag har jag suttit hos frisören i tre timmar, kort blev det men vi får väl se om jag är nöjd om några dagar. Jag ska aldrig uttala mig samma dag. Sen var jag och köpte bikini innan jag åkte hem och åt. Sedan bar det ner till stan igen och kolla på hv grejen. Svin kallt och regnigt så åkte hem ganska tidigt. Om en stund ska jag försöka mig på att göra något att äta och sedan ska jag verkligen sova tidigt! Dock har jag matte prov på fredag så borde egentligen plugga lite men det kan vi ta imorgon. Har ju faktiskt håltimma då. Nu sitter jag här i min älsklings mysbyxor och önskar att han vore här istället, men det är ju bättre än inget.

Dem lagar mat på tvn och därför måste jag med göra det nu.

PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSS


Onsdag

I helgen kom Daniel och sov hos mig i fredags och i lördags åkte vi en tur till tenhult och sedan vidare till honom för att kolla hockeyn. Vilket alla vet nu hoppas jag så vann dem och vi åkte ner till stan och träffade både gammalt och nytt folk. Blev sedan hämtade och åkte hem till honom, svin kallt och jag höll på att dö :) På Söndagen sov vi länge och sedan åkte vi ner till stan. Han åkte till sina kompisar och jag var tvungen att åka hem och plugga en massa, sola och fika med Ellen.

Igår var jag och tränade orientering med Amanda, vi var duktiga nästan hela vägen :D Lite för mycket backar på slutet och en och annan liten stubbe. Men det var kul och sedan åkte jag inlines med Emelie och Daniel. Jag var dålig och det var inte alls lika kul som det var när man var tio. Jag fick blåsor underfötterna och det gjorde ont. Tror älskling tyckte att jag och Emelie var rätt dåliga faktiskt. I vilket fall åkte jag och Daniel hem till mig sen, gjorde mat och kollade på Disaster Date och sooov.

Nu sitter jag i skolan, ska snart ha idrott och sen blir det ner till stan för att klippa mig och slinga håret vilket verkligen är på tiden. Vad som händer ikväll är sånt vi märker men imorgon blir det troligtvis teater ! Underbart!

Daniel är den bästa människan som finns :)

söööööt


00.22

Kom precis hem från mig, haha jaa cp låter det men det är ju så det är. Har varit är med lite folk och kollat film, trevligt trevligt :).

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma och sova hos mig. Det är så vansinnigt tråkigt och svårt att sova ensam. Mycket bättre att ha någon varm söt person brevid sig. Så nu ska jag och kolla på tv en stund till Daniel kommer. (L) :) !



Jag älskar dig

allt och inget

Datakunskap utan lärare, mycket segare än vad det brukar vara. Varför sitter vi ens kvar här? Min dator låser sig hela tiden så fort jag trycker om moviemaker och därför kan jag ändå inte göra klart min film. Snart har vi lunch sen matte och jag hoppas jag får reda på mitt matte prov.

Jag har massa träningsvärk i mina armar idag och orkar knappt röra på dem. Det gör till och med ont att skriva bara här. Det är illa, men mina armar behöver tränas om någons. Och av någon konstig anledning har mina fotleder svällt upp så det gör jätte ont att gå, och jag ahr verkligen inte en aning om vad jag kan ha gjort.

Idag slutar jag fem, och då måste jag plugga lite på materialkunskapsprovet tills imorgon vilket suger , 10 sidor, inte mycket men med mycket svår text. Sen ska jag och Ronja troligtvis till kungsporten och kolla på hockey med trevligt folk, sen ikväll sover hon nog hos mig om det blir som tänkt.

Jag tycker inte om vädret i april, snö? :O Det vill vi verkligen inte ha mera, och jag som lovat Daniel att bada med honom första maj, och man måste hålla det man lovar? Right? (A)

Igår kollade jag och Daniel på hockeyn hos mig, dock log jag typ halv död i sista perioden, men jag klarade min glosor ändå ;D & snart är det helg och då får jag sova. Dock kanske jag ska till köttakullen med Gröhn och springa tävling, men det beror på vädret, kommer det mera snö känner jag att vi kan hoppa den punkten.

PussPussPussPussPussPussPussPussPussPuss





tyckte det var lite lite med bilder så jag lägga väl inte lite på bilder på saker vi får göra på våra riktigt roliga bildlektioner..


HejHå

Ska åka till Gröhn med henne nu men först blir det en sväng förbi ett annat ställe. Sedan blir det hockey ikväll.
Ni som inte gått på Ki-Box på friskis, gör det! fett kul, fult och jobbigt hahah..

kort och gott inlägg. :)

Ny skolvecka

Nu är det åter igen måndag och idag har galna Lisa Jönsson lagat mat till mig, tro det eller ej, Helgen har varit helt underbar och nu är det igång igen med en lång skolvecka utan några inställda lektioner och ett prov. 

Helgen ; Var på vätterstranden med massor av folk, började i en liten skara med utökades snabbt. Jag vet faktiskt inte ens vilka alla var. Men det var mysigt. Gick hem till mamma med Gröhn för att vänta på bussen hem som skulle gå kvart i ett. Men oturligtnog somnade vi båda två i soffan och vaknade klockan halv två. Super bra (Y) Stackars Daniel som satt och väntade på gc ;) Men i vilket fall tog han och jag bussen till tenhult kvart över två och somnade väldigt sent, eller man kan ju även se det som väldigt tidigt. Välj vilket som. Vaknade klockan halv tre, gick ut och gick lite innan vi gick hem och lagade mat. Och vi är bra på att laga mat, haha. jag lovar, haha. Jaja, sen i åkte vi hem till honom och missade precis bussen och fick vara på cigarren i en timma. Lite små mysigt ändå. Han får tycka vad han vill. Somnade hyfsat tidigt och vaknade likaså. När vi vaknade spelade vi poker med hans lillebrode, och jag var bäst och vann för första gången i mitt liv typ. Sen gick jag åka därifrån eftersom jag skulle ut och äta med min familj. Åt kina mat, sedan blev det sola med Jönsson och sedan fika med Ellen och Jönsson. Helgen har varit guld värd.

Nu är det hockey och jag hade laddat upp med citronvatten och vindruvor vilket var slut inom de första tio minuterna. Underbart! När perioden är slut ska jag laga mat till min kära syster och mig. :) YYY

Bra men trött dag

Äntligen är det helg, inte för att jag varit särskilt mycket i skolan i veckan men det är ändå alltid skönt! Matteprovet idag gick finnemang utan att jag var förberedd och såntdärant. Det klarade sig ändå! Slutade tjugo över tolv och jag och Gröhn skulle lämna ut våra Cv verkligen överallt. Haha, lämnade på ett ställe sen fick det vara nog. Vi var trötta och åkte hem för att sova för att orka någonting alls ikväll. Så nu sitter jag hemma hos mamma, har packat lite och ska snart titta på en film och små sova tills bussen går till pappa någon gång efter fyra. Ska vara där i helgen och där har jag inget internet så i helgen blir det nog inte någon uppdatering alls. Ikväll ska vi grilla på vätterstranden, en massa folk. Underbart med massa gammal folk. De blir aldrig dåligt. I vilket fall så kommer vi halft frysa och därför ska jag packa med mig halva gaderoben. Det känns tryggt. Så ikväll blir en fetto kväll vilket vi gillar.

Have a nice weekend !


Moviemaker

Har datakunskap och sitter och gör ett bildspel/en film i moviemaker. Haha, otroligt kul verkligen. Massa gamla bilder på mig från femman fram till nu. Dock vet jag inte riktigt hur jag ska få in en låt på datorn så jag får med den i filmen det orkar jag inte lägga tid på nu.

Igår kväll efter kören kom älskling till mig och vi köpte glass, försökte plugga och började titta på början av en film. Jönsson kom en stund och kvällen var händelserik. Somnade rätt sent och det var väldigt jobbigt att gå upp i morse. Men med nöd och näppe hann jag till lektionen 2 minuter innan jag började. 

Snart har vi lunch och sen är det matteprov för min och gröhns del. Jobbigt, jag kan ingenting. Menmen, sen är det håltimma vilken troligen kommer spenderas på waynes och runt på stan för att göra en läxa om vårens mode, vilket suger. I dont care :)

Idag slutar vi sent och ikväll ska jag bara ta det lungt och packa för imorgon bär det av till pappa över helgen.

Nu ska jag göra klart filmen och se vad nästa uppgift kan tänkas vara..



Grattis Mamma!

Världens bästa mamma fyller år idag! Grattis grattis :)




Presenter till mammsen :)

Gick upp vid halv fem i morse för att sjunga för mamma innan hon åkte till jobbet. vädret idag är lika fint som det varit de senaste dagarna och jag längtar tills Emelie och Jönsson slutat så vi kan ut och gå innan kören sätter igång.


Bilden är tagen från mitt fönster. Blir man inte sugen på att bada? :D

I vilket fall sitter jag här nu och dricker festis, ska snart göra lite mat och sedan bär det ut i fina vädret. Ikväll efter kören ska Daniel sova här, så jag kommer antagligen inte skriva mer ikväll. Men imorgon är det datakunskap och det vet vi alla vad det innebär ;)
Jag har världens bästa pojkvän :)


Pigg!

För första gången på flera månader känner jag mig riktigt pigg! Och det efter att ha slitit ut mig totalt på träningen. Det var underbart att träna igen, springa i skogen och bara vara för sig själv. Lukten, ljuset allt.. jaa lite konstig är jag men det får mig att må bra och det är huvudsaken. Jag är pigg och skulle kunna springa 10 varv runt munksjön i tankarna och psyket men rent fysiskt orkar jag knappt stå på benen. Känner att jag börjar komma igång med träningen igen och det är skönt.

Har dessutom börjat skärma mig med onyttigheter, deff vecka ;) haha nej men jag ska bara äta godis på lördagar eller fredagar + imorgon men det är ett undan tag! Men men onyttigheter bestämmer jag vad som är onyttigt. För detta är det nyttigaste som finns, så det får jag faktiskt för att jag är duktig och struntar i allt annat.





GOTT ! Inte värt att leva utan :)


Imorgon är det skola igen, går till halv tolv, sen blir det till att gå runt munksjön och senare kör, och älskling sover hos mig på kvällen.

Puss på att livet lekerY

Nytt

Vilket jag antar att ni ser så har jag gjort en hel make over på bloggen. Den duger, har suttit och ändrat små saker som bara jag tänker på i timmar känns det som, så nu får den vara klar. Helt ok som sagt, lite små saker till och jag skulle vara nöjd men det får vi ta en annan gång.

Nu ska jag ta mig något att äta, städa lite, kolla på en film och sedan bär det av till träningen. :)

Pusss!


sooova

Uppe med tuppen, och det är skoldags. Ingen försovning här inte utan 47 minuter tills bussen går. Därför ska jag låna kudden en stund till. Ha en bra dag i skolan, själv slutar jag elva idag. Underbart. Puss


fint väder & toppen humör!

Det är studiedag och underbart fint väder! Jag är ensam hemma för typ första gången sen vi flyttade in i lägenheten vilket är underbart! Nu har jag letat fram lite gå vänliga kläder och väntar nu på att Jönsson slutar för då ska vi gå runt munksjön.

Sen när Emelie slutat idag ska jag till henne och sy in och upp lite byxor, även ett hål sen får vi se vad vi hittar på. Någonting blir det väl alltid, förhoppningsvis en conettojordgubb i söta lilla tenhult.

Igår var jag och Jönsson ute och gick på vätterstranden, idag munksjön och imorgon ska jag äntligen träna i med tsok igen. Jag känner att jag börjar ju röra lite på mig i varje fall.

musik som spelas just nu:

Ke$ha - your love is my drug
The pussy cat dolls - watscha say about that
Ke$ha - take it off


Lovet har varit super, bara tagit det lugnt till stor del, mycket fika och en hel del stan, bada, mysa och filmer. Inte illa någonstans! Men nu har det faktiskt tagit slut och vi är inna på våran första studiedag men imorgon börjar skolan, dock blir det en stor mjukstart på veckan, går till elva imorgon och halv tolv på onsdag. Också väldigt bra, dessutom tycker jag inte att det är speciellt tråkigt i skolan. Speciellt inte nu.

Det är underbart hur man kan förvåna sig själv, jag är duktig nu till viss del :)

Nu ska jag leta reda på hundra bilder som jag vill skriva ut, har kanske tjugo än så länge. Tjippevipp som pappsen brukar säga :) (L)




Älskling & barnvakt

Fick gå upp tidigt idag eftersom hela kusinskaran ska komma hit. Mamma ska vara barnvakt. Själv rymmer jag iväg till älskling eftersom vi har tre månader idag & jag antar att min mammsi klarar sig själv med hjälp av mina systrar. Så idag ska jag som sagt till Daniel , och sen får vi väl se lite vad vi ska hitta på. Ta det lugnt men ingen paus (; Snart börjar skolan igen och för mig gör det ingeting för det betyder att det närmar sig sommar. Sitter och kollar ut lite kläder som jag ska köpa, tyvärr var min bikini slut, det är illa! så nu får jag leta upp en ny. Jobb måste jag också hitta ett men jag vet inte om jag orkar engagera mig i det riktigt. Nu ska jag börja göra mig iordning innan jag ska möta emelie och få min telefon. PussPussPuss jag älskar min pojkvän otroligt mycket :) <3




<3

livet blir så mycket bättre när du är en del utav det.

det är så bra att vi är kompisar..

jönsson (L)

sitter hemma hos jönsson, har nyss varit ute och badat och bara pratat en massa mys. Nu duschar hon och jag passar på att låna internet. De senaste dagarna har bestått utav att, kolla film med ronja, andreas och daniel hos ronja, tipspromenad med daniel och sova länge länge, tjejmys med gröhn och ronja, stan med jönsson, barnvakt med daniel och nu bad :) super bra. Idag är det den 6 april, inatt 7 vilket innebär att sophie varit ifrån oss ett helt år. tiden har gått enormt fort och allting känns som igår. Så alla tankar till sophie och att hon har det bättre än någonsin.

Ville bara säga att jag älskar min pojkvän och att jag tänker lägga upp lite bilder på mig och lisen :)




påskmiddag

Sitter hemma hos farfar och har nyss ätit påskmiddag, vilket är precis som julmat och inget jag tycker något vidare om.Vissa saker kan man äta men hela grejen är egentligen stämmningen, underbar. Nu har jag duschat och sitter här och skriver samtidigt som jag kollar på när de andra spelar kubb och ebba ber farfar springa och hämta vatten varannan minut. Vädret visar att det snart är vår och det gillas stort. Eksjö är underbart och jag känner mig hemma här. Tittat ltie på olika maskiner och verktyg och det verkar som om de mesta finns, så när det är fult väder i sommar vet jag vart jag kommer att hålla hus. Natten tillbringades med Daniel, kollade på freaky friday, the blind side & walander. Mys kväll, plutt är halft sjuk så det är synd om han :) Fick dock åka därifrån vid tolv idag och ta buss, tåg och tåg hit. Ska åka hem om några timmar och då blir det till att träffa gröhn och antingen ska vi kolla på soulit eller så hittar vi på något annat, det är sånt man ser man tiden. I vilket fall är jag på bra humör och det gör det hela lite roligare ;) Sen efter idag är det söndag, söndag och då får man väl se vad man hittar på. :)


Påsk

Sitter hemma hos mamma, hade glömt min laddare här så nu har jag hämtat den och väntar på att bussen till Daniel ska gå. Hatar söndagar, eller när bussarna går som söndag i vilket fall, för då går dom mega konstigt. Igår slutade jag elva och åkte och fikade med pappa och upp en sväöng till a6. Sedan åkte vi hem och fixadde lite tills Gröhn kom. Kollade hockey, vilket faktiskt inte var lika uttråkande som jag alltid har trott. Lisa och pappa gav mig en lektion i det dessutom. Sen drog jag & Lisa ner till kyrkan och träffade en massa folk. Emelie kom bland annat. Satt och berättade massa minnen från förr till johan som nu ska sluta. Sedan skulle vi kolla på film, men jag och emelie gick efter att vi kollat en stund. Den var hemsk, riktigt illa. Sen sov i vilket fall Emelie hos mig, satt och snackade ett tag om allt och inget, men somnade endå hyffsat tidigt. Idag har det inte hunnit hända så mycket. Det är långfredag, och jag ska vara med älskling som sagt. Imorgon blir det middag hos farfar, med faster och kusin. Troligen träffa farmor en sväng med. Vet inte riktigt hur bra uppdatering det blir under lovet efter som jag är i internetlösa huset hos pappsen.