Hantverksorienteringsdag

Idag har vi haft sammarbete med frisörer och florister. Först fick jag och lisa färga varandras ögonbryn och fransar. Dock färgade hon bara fransarna på mig och jag på henne sen gjorde en annan hennes ögonbryn. Sen fick vi testa på att göra kransar, dock inte jag eftersom inte mossan räckte men jag klarade mig utan att ta i allt smuts och småkryp. Usch kliade på hela mig av bara tanken. I vilket fall lägger jag upp lite bilder på detta nedanför. Vi lärde också de andra att göra dior roser. Gjorde även en själv. Efter skolan åkte jag till Heidel och slingade håret hann inte klippa så ska tillbaka och göra det på onsdag. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för ska plugga på om lin och bomull . Kanon ! Kanske ska ut en sväng med. Sånt man märker.







/ Gabriella

Första advent

Idag är det första advent och det är inte ens adventsstädat & upphängt stjärnor och framställt ljusstakar. Dålig stil tycker jag. Istället är det i full gång med sågande och hammrande, en massa damm och en massa nytt. Duger det med, blir ju bra när det blir klart. Dock tror jag att jag ska städa och fixa stjärnor och ljusstakar antingen ikväll eller nu i början på veckan. För de måste ju komma upp.

Har inte haft så bra uppdatering under helgen då det har varit fullt upp hela tiden och jag inte varit hemma särskilt mycket. Men helgen har i stor del varit bra. Fredagen var toppen, mat på chilithai med härligt folk, senare vidare till tenhult och en trevlig kväll med tenhultspojkar ;) Sen igår åkte jag till stan med familjen, hittade ett par skor jag vill ha men eftersom jag ska till stockholm nästa helg är det lika bra att vänta annars kommer jag säkert hitta ett par andra jag vill ha där mer. Kollade även lite julklappar och köpte hemskt mycket lister och bräder. Sen var jag med ronja, gröhn och jönsson. Var runt lite och sedan åkte jag och jönsson ner till stan och träffade Per, Jonas och Anton och även Amanda och alexej en stund. Senare åkte jag och jönsson hem till henne och somnade på bums till hannah montana. nu är det Söndag och jag är hemma igen. Lisa skulle träna tidigt imorse och då åkte jag hem med ett propp full tåg fullt med datanördar, datorer och fettomat. Kul (y) Nu ska jag äta mat. Hejsvejs :)

/ Gabriella

Lisa goes biff !

Idag har jag & Lisa tränat på friskis på håltimman. Ibland är det bra med håltimma för då tar man tag i saker och gör det man borde göra oftare. Så som sagt var jag och Lisa på friskis. Kändes riktigt bra även om det var riktigt jobbigt att ta sig dit. Bilden är från när lisa ska visa mig att hon är biff. Jag tycker hon ser ut som en riktig hårdning :D Historia lektionen idag var riktigt kul. Haha, vikarien var cool och pratade om blondiner och terrorister ( Turister som vissa trodde ) Roligaste historialektionen, säkert bara för Bob är sjuk.

Vet ni vad det första blondiner gör när de går upp på morgonen ?
Svar: Packar ihop sina kläder och går hem :)




Idag ska jag sova tidigt och innan dess plugga lite på lin och bomull måste vara toppen av rolighet! Noot :)

/ Gabriella

Modevecka i milano = kul för dom

Snart kommer den efterlängtade helgen vilket förhoppningsvis och troligtvis blir bra. Imorgon ska vi fira Hannes som fyllt arton. Blir nog kanon! Idag ska jag och Gröhn träna igen. Får väl se vilka upplevelser och minnen vi tar med oss från friskis den här gången. Alltid blir det något. Sen har vi historia vid fyra som vanligt fast inte med Bob utan med någon vikarie som inte verkar ha alla hästar hemma. Jobbigt och onödigt. Just nu är det datakunskap som gäller, en riktigt tråkigt och onödigt sådan också. Kolla på ett avsnitt av modeveckan i milano och sen skriva ner vad som kommer bli det nya modet och ja en massa tråkigt. Inte tusan vet jag. Slutar om en halvtimma och då är det lunch. Jag är hungrig. Idag efter histrorian får vi väl se lite vad som händer, tänkte försöka sticka lite på min halsduk så jag hinner med en till lillkusinen innan jul. Dessutom är det prov i materialkunskap nästa fredag så det kanske är bäst att börja lite där med om jag har ork och tid.

Nu är det dreamhack. Undra hur många gånger jag och ronja har sagt att en gång ska vi vara där och nörda. Fatta mysigt! Men aldrig blir det riktigt av.

Söndag-första advent = KANONERS !

/ Gabriella


En månad kvar

Ja idag är det den 24 och bara en månad kvar till julafton och paket. Härligt! Egentligen tycker jag inte jätte bra om julen i sig. Hatar julmat, väntan, julmust, och ännu mera väntan och julmat. Det som bra är egentligen alla förberedelser som advent, ljus, julmusik, filmmys, julshoppning, lussebullar & självklart julklappar. Helt enkelt är det kanon. Redan nästa helg sätter allt igång. Upp med stjärnor och adventljusstakar och tusan värmeljus och lussebak. Mumma !

Idag har jag varit med Lisen och Lisen. Båda heter Lisa och är enormt lika varandra till sättet, riktigt sjukt läskigt. Vi har varit hos Lisen nummer ett och badat och myst. Fick även se Lisen nummer två utföra lite vaalen show och självklart försöker nummer ett hänga på. Kan berätta att det skvätte en hel del när de for upp och ner i vattnet och försökte stå på händer och allt var det var. Lisen badade dessutom med sin klocka vilet tydligen inte var första gången. Förvånade ? Nej :) Åkte senare ner till stan och fikade på george som alltid. Mamma kom sen och hämtade mig där.

Har även hunnit med att vara hos tandläkaren idag. Av någon konstig anledning har extremt många människor frågat om lisa är min mamma idag. I och för sig på skoj men det hade varit en sak om en gjorde det? men flera stycken som inte hört varandra säga det skojar om det känns lite skumt. I vilket fall satt lisa och stickade i väntrummet medans jag läste kalle anka så visst såg det kanske lite kul ut. Kalle anka är livet! Kanske jag få tandställning igen. Jätte kul, nej.

Och jag kan ju berätta att nu är det Lisen som går som en anka och inte jag ! För en gångs skull så är det jag som mobbar henne i trapporna och inte har något medkänsla. Hämd :) Jag älskar dig endå gulleplutt.

Julklapp?

Ska snart in till stan & träffa filip innan lisa slutar. Sedan ska vi ner och fika på stan. Mysigt ! Idag är jag ledig eftersom vi hade öppet hus i skolan i lördags. Jag tänkte lägga in lite bilder sen modevisningen men det får bli när jag kommer hem i eftermiddag för det hinner jag inte nu.

Annars har helgen i stora drag varit rätt neutral. Inte jätte bra precis, men det är sånt man får leva med ibland. Barnvakt i fredags, habo i lördags, sova hos gröhn, till jönsson och sedan mormor. Grattis till mormor som numera är 65 år och pensionär.

Jag har stora problem med vad jag önskar mig i julklapp. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska önska mig. Jag vill ha pengar så jag kan köpa en tv. Men kul att få ett kuvär med pengar på julafton när alla andra kusiner och syskon får enorma pakethögar. Det fungerar inte. Jag måste komma på saker jag önskar mig. Men det är faktiskt omöjligt. Jag vill ha pengar till en tv, pengar till att köpa kläder på mellandagsrean, pengar till att ha. Det är bara pengar? Pengar är tråkigt ! Får väl gå på stan och kolla ut lite saker så får det bli lite båda och. Eller något i den stilen.

/ Gabriella


Stylist

Har haft kanon kul idag. Åkte upp till plusgymnasiet för att Ronja, Janni & Johanna skulle utföra en sminkning + hårfixning på mig, Bella & Lisa som projektarbete. Extreama sminkningar. Jag lägger upp en massa bilder så kan ni ju bedöma själva.





























Det blev en hel del men det får ni stå ut med. :)

/ Gabriella

 


Visitkort!

Datakunskap som vanligt på torsdagar före lunch. Alla är jätte hungriga och sitter inne och lamar på facebook. Själv har jag faktist hunnit med fyra uppgifter idag, alltså allt man ska ha gjort. Känns bra. Då ligger jag inte efter någonting. Bland annat har jag skrivit två texter och gjort två olika sortes diagram till och sen gjort två visitkort. Ett privat och ett för ett påhittat företag. Riktigt roligt. Tyvärr kan jag inte lägga ut som här då alla personuppgifter finns på. Kanske inte ksulle vara så bra :)

Nu hinner jag visst inte skriva mer eftersom vi slutar. Skriver mer senare. Puss

/ Gabriella

plus!

Har haft riktigt mycket tid över nu på morgen så tänkte att jag kan ju skriva lite här innan jag går till bussen. Gick upp en timma innan jag ska gå men endå var jag klar på en kvart. Förstår inte hur jag lyckades. I och för sig har jag inte sminkat mig för idag på håltimman ska jag, Bella & Lisa upp till plus och bli stylade, både hår och sminkning och ta före och efter bilder. Ska bli kanon kul! Så bilder får ni se ikväll :)

Igår kom Ronja hit, känns som att vi aldrig träffas fast vi gör det någon gång nästan varje dag. Men oftast blir det inte så länge, utan våra kvällspromenader när vi pratar igenom dagen och sen går hem. Man hinner inte så mycket mer eftersom det är skola dagen efter. I varje fall kom hon hit igår och satt inträngd i ett hörn när jag och Felicia tog grissprutan. Ett steg närmre sprutan var hon ju i varje fall? Haha. Hade inte alls ont efteråt igår & inte så hemskt jätte farligt idag heller faktiskt. Visst känns det ltie i muskeln men det är inte värre en lite träningsvärk. Sen gick vi på våran kvällspromenad och igår hängde även madde med ut lite.

Nu är det tjugo minuter kvar tills jag ska gå, kanske ska försöka äta frukost för en gångsskull. Hade kost teori på idrotten igår i en och en halv timma. Och som jag uppfattade det så kom hon bara fram till att frukosten var väldigt väldigt viktig. Jag klarar mig kanon utan men kanske är det lika bra att försöka. Ska dock äta lunch efter första lektionen.

/ Gabriella

orkar inte

orkar inte riktigt blogga förtillfället vilket ni säkert märkt av.
Kommer förhoppningsvis ett längre inlägg redan ikväll eller kanske imorgon.

Jag längtar inte tills mamma kommer hem. Dumma spruta..

/ Gabriella

Bad & Saw

Går kvällen var bra!
Jag och Lisa gick till Johannes efter att jag varit i stan och fikat med min familj. Badade jacuzzi med Johannes och Simon. Trevligt och vi fick se en del fina acrobat trix enligt lisa. Haha. Senare kom även Emil och vi kollade på Saw tre. Den har jag sett förut. Men jag trodde jag sett alla men när vi började kolla på fyran lite senaer visade det sig att jag inte sett den. Satt dock mer under täcket än över. Den var äcklig och svår att förstå för min hjärna. Vid ett drog jag mig hem och även lisa. Somnade nästan direkt för jag var super trött. Helgen har i varje fall sammanfattat varit riktigt bra. Bra fredag, bra lördag, bra helg !

Idag blir det nog femman hos Johannes lite senare. Toppen!

Nu är även anmälan till kittelfjäll gjort. Kanon bra, och det kommer blir braaaaa :)

/ Gabriella

Lisa Gröhn going Lisa Björkegren

Kvällen igår hos Niklas var bra & rolig. Tänkte lägga in lite bilder som får sammanfatta kvällen så bra som möjligt. En bild säger mer än tusen ord ;)



Igår friaded Adam till Lisa. Så numera har dom börjat ett äktenskap med namnet herr och fru Björkegren. Dock börade äktenskapet inte så bra då Adam var otrogen mot lisa :(



Lisa är glad över den fina ringen Adam gav henne.



Bella & Lisa ! (L)



Simon!



Johannes !



Emil, Bella & Lisa !



Johannes & Adam !

Ikväll får jag se vad som händer. Förhoppningsvis Saw kväll med Gröhnis hos Johannes mfl.
Nu ska jag till stan och fika med familjen. Puss

/ Gabriella


Bellut & Gröhnis !

Bellas dator är cpcpcpcpcpcpcp. Och jag skulle lagt in massa fina bilder på oss men nejnej dator tycker inte samma som jag så det blir inga bilder. Går nämnligen inte att spara dom. Ni får dom en annan dag. Ikväll bär det av till Niklas och det ska bli trevligt. Orkar inte skriva. Fredagen den trettonde. puss

/ Gabriella

Onödigt tidsfördriv

Har egentligen ingeting att skriva men jag har datakunskap, är klar med allt och vi slutar om en halv timma. Toppen (y) Jag är jätte hungrig och det är äcklig mat. Suger (y) Måste skriva att mina två affischer som jag lagt in och visat här gick vidare och kommer förstoras och vara två av dom tio som ska vara med på öppethus den 21 November. Idag är det torsdag vilket betyder en lång lång håltimma på tre långa timmar. Gröhnis ska ha omprov i matte den första timman så då får jag väl vänta på henne sen efter ska vi antingen fika med victor och dom eller hem till victor. Det bestämmer han (; Sen i eftermiddag är det ju tråk historia vilket jag bara måste vara med på.

Förstår inte vad den här lektionen ska vara bra för? Vi gör ingeting. Har skrivit ett personpoträtt av oss själva i word, gjort affischer i publicher, jag fixade även lite i photoshop, Vi har skrivit in allas adresser och telefonnummer i exell, tagit ut modebilder från internet och kollat på film. Alla sitter på facebook, bilddagboken och liknande och skriver att dom är hungriga och sedan blir det en diskution om dagens mat. Ungefär så ser våra datakunskapslektioner ut. Onödigt enligt mig ! Onödigt tidsfördriv.
 
Sitter och funderar över helgen och vad som kommer att hända. Få se lite men kan ju lika gärna försöka titta lite nu när jag endå har tid över.

/ Gabriella


Duktigt .

Nu är nästan allt på listan gjort :D Allt förutom halva städning och historia. Har städat lite inte läst någon historia. Men nu har jag pluggat så mkt engelska att jag dör. Mina ögon stängs om vilken sekund som helst. Medans jag sitter och väntar på att datorn laddar sitter jag med huvdet i händerna och blundar. Jätte bra, förstår inte varför jag envisas med att ens sitta här. Lika bra att gå & lägga sig istället! Vilket jag ska göra.  Ville bara berätta att jag är duktig och gjort mina läxor och kan allt toppen bra. Nästan varje fall. Har gjort mitt bästa mer kan man inte. Men nu ska jag verkligen verkligen sova tack och hej.

/ Gabriella

svenska ordkunskap

Lätt, alldeles kanon lätt & därför allt perfekt!

Fick sluta Svenskan när vi var klara vilket gör det jobbigt eftersom vi börjar vår idrott på 70 minuter. Jag och Gröhnis får väl underhålla oss här i grönarummet, lisas rum, tills klockan hunnit bli lite mer. Idag tror jag det var volleyboll på idrotten och sen efter det så slutar vi. As bra. Bra början på en bra onsdag. Efter skolan ska jag till stan med Gröhnis innan jag ska till tandläkaren. Får hoppas på att de tänker laga min tand som aldrig är hel. Går sönder bara några dagar efter att de lagat den. Så idag tänker jag säga till att de ska vara nogranna för jag orkar inte tappa mer bitar utav mina tänder.

Sen kvällen kommer tillbringas med Jönsson och Ronja. Får se lite vad vi hittar på men innan jag träffar dom måste jag i varje fall göra alla engelska uppgifter och historian. Allt ska vara färdigt imorgon och det är ungefär 40 sidor historia om medeltiden. TRÅKIGT !

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men någonting annat än att skriva här.

/ Gabriella

listor = 0% fungeran

Trodde att när jag la ut en lista på vad jag var tvungen att göra idag så kanske jag fick lite mer press på mig och faktiskt skulle göra det. Men icke. Har gjort svenska ordkunskapen. Den är tills imorgon och kan det. Eller hoppas på att jag kan den i varje fall. Känns onödigt att kunna ord som antipati, kavalkad och andra tråkiga ord. Tror att dom sitter i varje fall. dock har jag inte gjort så mycket annat. Resten utav läxorna får jag ta imorgon och städning får ske när jag orkar. Duscha får jag göra imorgon bitti innan skolan. Det löser sig alltid. Dock kanske jag endå borde lära mig att följa mina listor jag gör. Allt vore mycket lättare då. Men ikväll har Ronja & Gröhnis varit här och det har varit mycket prat & lamheter. Mycket roligare än plugg. Då slutar det såhär. Så enkelt är det. Nu ska jag kolla igenom orden en sista gång innan det är time to sleep !

/ Gabriella

måste göras



Det här är vad jag ska hinna med idag. För min del tycker jag att det är lite för mycket saker att göra eftersom jag idag är jätte trött och har bestämt mig för att jag måste sova tidigt. Har egentligen historia också men det väntar jag med tills imorgon för det går inte in i schemat. Kan även hända att lite utav de andra saker råkar hamna på morgondagens lista istället. Det enda som är jätte kris är Svenska ordkunskapen som är till imorgon på morgonen. Resten är tills på torsdag. Skulle vara skönt att få det gjort men det är sånt man märker. Ronja & Gröhnis kommer hit lite senare och joinar mig med pluggandet.

Skulle egentligen åkt in till stan och fikat på ett café men kollar man ut så ändrar man sig direkt vill jag lova. Vill inte kliva utanför dörren något mer idag! Nej tack. Det snöar mycket och riktigt blött, sånt tycker vi inte om. Dock är det mysigt om man sitter inne så därför föredrar jag det idag. Skulle dock vara gott med clementiner.. men morötter duger sålänge :D

Bäst att sätta fart i pluggandet!

/ Gabriella


skooooola

Godmorgon.

Klockan är nu halv sju och jag har nästan helt klar redan, ett enormt stort + för mig. Gick upp precis när väckaklockan ringde idag alltså närmare tjugo i sex. Men förstår inte varför jag fick så mycket tid över helt plötsligt. Ronja kommer rom ca en halv timma och då ska vi gå till tåget.
Idag har jag bara svenska och sen engelska sen bär det hemmåt igen och när jag kommer hem ska jag sova lite innan jag pluggar på svenskan vi har tills imorgon.
Fast det säger jag varje morgon att: efter skolan då ska jag åka hem och sova!
Men det är ju bara för att man är så trött på morgonen. Efterskolan är man inte alltid det.
Jag kanske gör det 1 gång på 10.
Men idag slutar vi vid elva så jag kanske inte hinner vakna ordentligt tills dess.
Jag försöker komma på vad det är för väder idag.
Antagligen kallt, blåsigt och regnigt för det är så det brukar vara.
Men det är lika svart som natt ute att jag inte kan se om det ens är blött på marken. Great!

/ Gabriella

vardagen drar igång

Idag lär ha varit sista lediga dagen på länge! I varje fall för min del som inte har tid att bli sjuk någonting mer nu på ett långt tag. Och imorgon bär det av med tåget till skolan och den vanliga vardagen drar igång igen. Eller till nästan hundra procent. Får ju en lugn igång dragning eftersom hälften av veckans lektioner är inställda. Imorgon slutar jag elva istälelt för fem och det säger man ju inte nej till! Så blir en mjukstart på veckan. Nu ikväll har jag varit på bio med min syster, Grönis och Ronja, This is it med Michael Jackson. Den kan vi ju ha delade åsikter om! Min är, inte okej! Den var faktist inte bra. Jag och ronja satt och garvade åt reklamen ibörjan för den var enormt dryg! Men genom filmen sen satt vi mest och tittade på småsaker som, åh han där i bakrunden längst bak ser ju okej ut? Ungefär så. Sen nu alldeles nyss fick kom jag på att jag var väldigt hungrig men det enda som går snabbt är nudlar och jag är så trött på det. Så började skriva med ronja lite om nudlar och plötsligt fick båda matlagningsryck och gick iväg. För min del blev det en blandning av nudlar, stekta wokgrönsaker & kyckling, tsm med lite grädde, herbamare salt, vitlök och lite smör. Kanoners ! Mycket godare än vanliga nudlar. Ronjas lät också mycket bra tycker jag.

Nu sitter jag här och skriver och insåg precis att klockan är mycket mer än den borde vara ! Dags att hoppa i säng. Godnatt!

/ Gabriella


This is it!

This is it, heter tydligen bion vi ska på ikväll. Antar att ni som läste mitt förra inlägg fattade redan då att det var den. Det gjorde inte jag. Ska dit med Madeleine som sagt och även kanske fröken gröhn hänger på. Vi får hoppas på att den är lika bra som folket säger :)

Jag och Ronja har redan börjat fundera fram till nyår. Vad man ska göra och vad som händer ungefär. Ingen är taggad och det blir ju inte lättare ;) Det är sex veckor till jul, ca sju till nyår. Jag vill åka iväg någonstans! Förra nyår var väl helt okej tills senare på kvällen då det blev kanon (y) Detta året har jag inte förhoppningar, bara vänta & se.

Alla vill ha julklappslistor och jag har inte ens börjat fundera på vad jag önskar mig. Pengar? det står alltid överst på listan men i min släkt vill dom inte ha bara pengar där, får fundera ut mer saker. 
Nu ska jag göra mig i ordning och hoppas på att Gröhn vill göra något innan bion.





puss

/ Gabriella


Ledig dag imorgon

Har i och för sig bara varit i skolan en timma på två veckor, endå är det skönt att vara ledig imorgon. Men vem säger nej till att vara hemma? Har endå lite saker jag ska fixa imorgon och har sovit så mkt i helgen att jag inte kommer kunna sova tidigt ikväll i alla fall. Ska därför kolla på "änglar och demoner" i min ensamhet här lite senare. Imorgonkväll ska jag och Madeleine på bio, den med Michael Jackson. Blir förhoppnings bra, folk säger att den är sevärd i varje fall. Idag har jag hunnit med en hel del, blandannat har jag varit på a6 och fixat lite saker med familjen, lagat mat till farfar som kom på besök, bränna såsen så att den inte gick och äta och det luktade illa i hela köket, varit i kyrkan på gudtjänst eftersom min syster konfirmerar sig så var jag där och visade upp mig och sen tillsist har jag varit ute och träffat Ronja som numera är där hon hör hemma. Skönt!

Nu ska jag inta soffan. Puss

/ Gabriella

uttråkad!

Jag är uttråkad gånger tusan och har verkligen ingeting jag kommer på att jag ska göra. Jag har städat, tittat på tv, alla filmer mamma hyrde, kollat egenom massors facebook + bilddagbok, hårinpackning och silvershampo. Nu vill jag att pappa ska komma hem och att han ska åka och köpa mat så jag kan få hänga med. Vill ut och röra på mig. Ikväll funderar jag på att bara vara hemma en sista kväll i och med att jag fortfarande hostar och har ont i lungorna. Men det är sånt som återstår att se. Klockan är i och för sig sex och jag sitter i pyamas och har inte ätit. Så jo det blir nog hemma ikväll. Imorgon ska jag ut. Om jag sitter här längre kommer jag aldrig bli frisk :) Men idol är ikväll? Eller? Jag har inte kollen. Men jag tror inte finalen varit än i varje fall. Men dom kan väl inte vara många kvar nu för det har väl hållt på ganska länge? Haha, som sagt jag vet verkligen inte. Det återstår att se. Nu ska jag gå och se vad min kära familj är på för mathumör idag! Frida är föresten här med sin super blyga vovve. Bild nedan :)





/ Gabriella

still @ home

Tråkigt men sant jag är fortfarande sjuk och hemma. Har suttit i fyra timmar och försökt få ordning på alla mina dokument och bilder på datorn. Helt omöjligt men har hittat en hel del intressanta och roliga minnen. Väldigt många gamla konversationer som jag sparat från förr. Bland annat mitt och Ronjas "ta oss ut ur bubblan" dokument. Helt sjukt va dåliga ordval och drömmar man kan ha. Haha. Hittade också Emelies " Piff, puff,pyss och paff" historia som det gick en himla massa olika spekuleringar om.

Några söta bilder hittades också och jag måste bara lägga in dessa!

 

Emelie kommer du ihåg? & på sista bilden kan ni ju lägga märke till att det står
" De e någon ny i stan" 

Någon som kommer ihåg Ronjas heta glasögon? Det gör jag :D hah.

Måste bara säga att ni som missat Ronjas söta inlägg på hennes blogg måste läsa det. Här! Jag älskar den bruden mer än något annat på jorden. Allting, både framgångar, missförstånd och problem har lett oss till dom vi är idag (L)

/ Gabriella

 


Video

Lägger ut några gamla videos jag har hittat här i min sjuka ensamhet. Garva på!


Mycket gamal video, skulle tro att det är runt två och ett halvt år - tre år sen :)

 



Dock inte lika gamal men endå tillräckligt gamal för att jag vågar lägga ut den här ;)



Hahaha den här videon har jag inga kommentarer på ! " Punkare har vi också hunnit med att vara" Hahahahahahahahaha fy fan.. Himlans vad roligt ;)

/ Gabriella

träningsvärk i magen

Jag har inte tränat, bara legat hemma och varit sjuk & jo jag har träningsvärk i magen. Och det har jag fått pga min hosta! Jag har hostat så mycket nu i två dagar att jag krampar i magen och därför har jag fått träningsvärk. Skit bra. Så nu går jag och gör allt för att hålla inne hostan för när jag hostar nu gör det inte bara ont i lungorna utan även i magen. Hela dagarna går ut på att hålla koll på klockan, var femte timma är det alvedon och ipren som gäller för att det inte ska behöva kännas som att jag ska dö igen. Under en dag hinner jag ta av och på min kläder tiotusen gånger. Var tionde minut ändras temperaturen i mig och antingen börjar jag frysa så jag skakar eller så svettas jag som en gris. Men jag ska väl inte klaga, jag mår ju bra emot vad jag gjorde igår på dagen och då mår jag endå inte bra nu. Men jag är ju endå uppe ifrån sängen och kan röra på mig. JAG ÄLSKAR ALVEON & IPREN. Dom räddar mig förtillfället extremt mycket! jag vill bli frisk och gå i skolan. Det är inte kul att vara sjuk. Än så länge är det väl inte super jobbigt att vara hemma men snart kommer jag vara enormt uttråkad. Har kollat på tre filmer och sovit en massa. Men när man inte kan sova längre blir man bara uttråkad. Nej jag ska ta och bli frisk och det är snart !



/ Gabriella

Sjuk!

Jag är sjuk och det är inte okej. Idag har jag nått toppen av att må dåligt och jag tänker inte hamna där igen. Usch och fy. Därför ska jag strax sova vilket är lite svårt eftersom jag har försökt med det hela dagen. Lisa försöker få mig på bra humör genom att vara grymt snygg i cam! BildeR!





/ Gabriella

sömnlösnatt

Nu är lovet slut och det är dags att gå tillbaka till alla vanliga rutiner. Klockan är tjugo i sju och jag ska gå om ca tjugo minuter till ett proppfullt tåg och hoppas på sittplats. Jag har nästan inte sovit någonting alls på hela natten pga j*vla hosta. Sist jag kollade på klockan var den halv fyra innan dess har jag max sovit en halv timma. Jag funderade seriöst på att gå upp vid halv fyra och sysselsätta mig till nu men det gick inte bra det heller. Därför är jag tacksam över att gå upp nu för det har varit en extremt tråkig och lång natt! 
 Ha så kul i skolan !

/ Gabriella 

underlig dröm

I natt drömde jag att jag skulle tattuera mig. Jag hade bestämt mig för en fjäril i nacken tror jag det var & hade fått lov att mamma bara hon fick bestämma vart jag gjorde det någonstans. Visst tänkte jag och hon tog med mig till en tobakshörna på torpa. Hah. Jätte bra verkligen. Där inne satt det en tjock tant och frågade om det var jag som skulle tattuera mig. I mina tankar tänkte jag hur jag sa att jag ville ha en fjäril i nacken men det enda som kom ut i ord var att jag ville ha : Lisa är bäst tattuerat över hela armen. Helt förtvivlad eftersom jag inte fick ut vad det var jag ville ha så tattuerade hon in vad jag ville ha. När jag sedan gick därifrån var den inte helt klar utan jag skulle komma tillbaka nästa dag och göra färdigt den så fick jag panik eftersom jag visste att jag skulle få leva hela livet med att det skulle stå : Lisa är bäst på min arm! Men dagen efter när jag kom dit tog hon bort tattueringen och gjorde en fjäril istället. Fin var den och det gjorde inte ont alls. Haha. sjuukt.

Nu ska jag gå & sova för imorgon är det skola & vi har sömnad hela dagen. Lisa har dessutom LOVAT att inte försova sig. Ha-ha får väl se hur det går!

/ Gabriella


Grattis Filip!

Börjar med att säga Grattis till Filip bästa Blom. 17 idag!
Du betyder mycketmycket. Hoppas du förstår det. Hoppas du får en kanon dag!



Nu är jag hemma och har varit i de senaste några timmarna. Ronja åkte och tog kort med sin familj vid elva och då gick jag hem och sov i stället. Helgen har varit bra, dock har de flesta timmarna kanske gått åt till att sova i ronjas säng och lyssna på henne klagomål om att hon mår dåligt och har ont, Visst var det synd om henne för hon mådde inte bra. Men jag kunde inte sova? Sen igår hade hon seriösa störningar av någonting och höll på att hoppa sönder sängen. Men annars mår Ronja bra som en nötkärna. Eller vad det nu är man brukar säga? Idag ska jag bara ta det lugnt, troligtvis åka förbi syster en sväng med pappa och laga hennes säng och hälsa på hennes nykomling. Hund, dalmatin, läskig.

Hejpådig.

/  Gabriella

RSS 2.0