kanon vecka !

Veckan har varit helt underbar! Världens bästa klass i världens bästa stad, bättre kan det inte bli :D Jätte mysigt vandrahem, kvällsfikor, skräpmat, massor av uno spelande, godislek " lisa du måste ha ätit upp mig ! " haha, massor av dagar på stan, köpcenter och många olika studiebesök tråkiga till bra och till en helt sjuk teater. DE juckade på frihetsgudinnan! va fan är det liksom ? haha . Ja mer vet jag inte hur jag ska förklara jag kommer leva på de här dagarna väldigt länge. Att bara vara en tjejklass är väldigt kul har vi varje fall konstaterat den här veckan. Vi är så fina i orden och alla är så väldigt mysiga. Jag älskar min klass :) Idag har vi i varje fall kommit hem och det är också helt okej skönt för jag har saknat min pojkvän fruktansvärt mycket plus att jag är helt slut! är så trött att jag skulle kunna börja gråta nu och jag har ingenting att gråta för? Kan ni förstå hur trött jag är då ?
imorgon är det i varje fall studiedag, jätte skönt och sen börjar praktiken i tre veckor. Men imorgon kommer min ronja hem :)

<3

lite arg, lite stressad, lite trött, lite glad och mycket kär

ungefär så är mina känslor förtillfället. Sitter och skriver på maddes dator. Helgen var helt klart kanon men vissa saker kunde jag gärna ha sluppit så som att min dator inte längre går att skriva på! Någon har spilt öl på mitt tangentbord och det är riktigt surt faktiskt, och måste säga att om människan såg när det hände så är jag riktigt arg och besviken, det var bara nära kompisar och man ber om ursäkt om man gör något sådant! Jag har också ett fint rött sår på hakan som gör ont, sen två personer släppte mig i golvet :d haha. kul i efterhand men ont som pip då..
Imorgon ska jag söka jobb, känner mig stressad hela tiden och endå har jag ingenting att göra men det är för att jag inet har några pengar alls, så imorgon händer det..
Imorgon ska jag också jobba på yrkesmässan eller gymnasiemässan, kalla vad ni vill, tillsammans med gröhn blir nog kul. Torsadg blir det till att fota lite på plus modevisning :)
Jag längtar lite till nästa vecka också då vi mode design tjejer drar oss till stockholm måndag till torsdag, det blir suveränt :D
Själv har jag endast sex dagar kvar i skollan den här terminen eller alla i klassen har det och det är ju nästan ännu bättre faktiskt ! <3
Nu ska jag försöka samla ihop alls isär dragna tjejer på en fika och hoppas att det är någon som tycker det låter bra :)<3

E+L+G underbart

Idag är jag med Lisa och Emelie och det är mysigt gånger tusen. Började med att jag och Lisa fikade på johans och fixade med projektet sen kom emelie och sen emma och becca och även jonas en stund. Mysigt time ! Åkte sen och köpte hårfärg och nu är som sagt emelie och lisa här och vi färgar emelies hår, lyssnar på msik och äter chips och själv kollar jag på bilder och tänker lägga upp några på söttjejerna och mig sen i sommras !

Idag har jag och Daniel 10månader och det är de bästa 10 månaderna i mitt liv. Jag älskar dig mest i hela vida världen. DU är bäst älskling :) <3











PUSSSSSS

stockholm

Jag tycker att mitt lov har varit helt bra faktiskt, började med klassfest med världens bästa klass, sen har jag varit en hel del med älskling, haft filmkvällar och bara myst, jag har varit med sandra och matilda som tillslut ökade sig till anton, per, victor och jonas också :) det var mysigt och vi kollade på film. Igår var jag och ronja på strömsholm och firade lille filip som fyllt 18, han fick fyra fiskar som hette, gabriella, ronja, filip och jonathan. Det tyckte vi var påhittigt. När de andra stora människorna gick till krogen åkte jag, daniel och ronja till stan för att äta på george som var stängt, mcdonalds som också var stängt, sibylla som med var stängt och inte ett enda ställe var öppet !!!! slutade med att vi köpte varsin chipspåse, onyttiga som vi är och satte oss på resecentrum och väntade på bussen. Men det var mysigt. nu har jag nyss packat och håller på att ladda ipoden för en resa upp till stockholm lite senare idag. Ha de så bra och lite uppdateringar kanske kommer ;)


Ont

Mina armar känns som spaghetti, ont gör det och bara för att jag har målat halltaket vitt idag tillsammans med monica. Ett jobbigt jobb men det blev fint så det var väl bra att det blev gjort. Möblerade även om mitt rum häromdagen och nu är pappa och köper en taklampa till mig. Själv sitter jag här och kollar på stickningsmönster för monica ska hjälpa mig att sticka en tröja. Haha.. igår var det bingolotto idag stickning vet att jag låter som en tant men det är kul ! Hungrig är jag också för det luktar lax för full rulle, och det sitter ju aldrig fel med lax!

Ikväll ska jag och älskling på bio, vilket ska bli mysigt mysigt för det var länge sen . <3

och på onsdag eller torsdag bär det av till stockholm och även där blir det en titt in ´på stick och hobby mässan och sen massa shopping :D.

Om 28 dagar fyller plutt år :)

<3

RSS 2.0