jooooobb

helgen har varit bra tycker jag och midsommar likaså till viss del. Idag är det åter söndag och en vecka med jobb drar igång redan idag. Elva till fem utanför systemingången där ingen går in när systemet är stängt. Kul ? sex timmar för mig själv det är ju underbart. Ikväll blir det älskling vad som händer återstår att se :) Grattis till David som fyller år :) nu måste jag gå till bussen. Pussssss

tröttis

Har sovit i tre timmar nu och skulle mycket gärna kunna somna igen. Men samtidigt vill jag inte det, så ska kanske till stan och träffa jönsson och emma snart om jag orkar ta mig dit :) Idag har jag jobbat och varit en stund på stranden.

Helgen har tillbringats tillsammans med Jönsson, vilket varit underbart! Hon kom till mig i lördags och vi på åkte till a6 med mammsi. Vi var på dh och träffade ellen och åt pizza. På kvällen fikade jag med pappsi och sedan gick vi till Bella och Julia och kollade på johan falk. Gick med Julia till torpa och fick skjuts av isac hem till mig och satt utanför ett långt tag och hade dryga konversationer.

Sedan sov Lisa hos mig och i söndags åkte vi runt lite överallt, blandannat till vårdcentralen och kollade min halsknöl som dom inte vet vad det är, men tagit prov och så och dessutom börjar den gå ner så var väl ingeting speciellt. Sedan åkte vi hem till henne och gjorde romana, solade, träffade vickis, kollade på desperate houswives vilket är helt underbart nu när jag äntligen orkade ta mig tid till att försöka förstå vad de sa. Sedan blev det kalas och det blev godgod mat, diskutioner och paket. Lite senare åkte jag, Lisa och Sophie ner till mc donalds och köpte glass och även vissa kaffe. Tog en promenad hem, och sen blev det en ny dag.

I morgon klockan tio på morgonen kommer GRÖHN HEM :D Klockan tre jobbar vi och sedan blir det fika med Ronji. Vilket Gröhn inte har någon aning om än. Natten till Torsdag sen kommer älsklings plutti hem vilket jag även längtar mycket mycket mycket efter. Nu ska jag spela cup cake spel :D Pusss

sjuk?

Just nu är mitt humör inte alls på topp, jag är sjukt trött efter än stressig men kul går kväll. BLev en rätt lugn kväll fast med en hel del knäppa inslag. Jag har troligtvis köttelfeber, jag saknar mig pojkvän otroligt mycket, & vill just nu bara att han ska komma hem igen med detsamma. Även Gröhnis är mycket effterlängtad, det är ju trrots hon som varit borta längst och kommer vara galet brun när hon kommer hem. Jönsson har varit borta i en vecka och kommer hem imorgon eller i natt tror jag, vilket är underbart !

Låt dagarna till onsdag gå fort !

Godnatt

Har haft en skön dag på stranden, till en början kallt och varmt i variationer, hatar moln. Men med sälskap av ronja, emelie och johanna och massor av pommes med kebabsås så var det kanon. Hann upp en stund till a6 sen till stranden med ellen, spelade en massa kort. Gick hem och åt och nu de senaste timmarna har tillbringats på stranden med ellen, per och jonas. Kortspel i massor och jag och ellen bröt trenden. Nu måste jag sova för jag ska upp och jobba imorgon till skillnad från alla grisar som är utomlands och har sig-.- GOODNATT !

sooool

Ledig idag och det är kanon väder, snart bär det av till stranden tillsammans med ronja, emelie och johanna, underbart :) Älskling sov med mig inatt medans emelie och ronja sussade i min säng. Han åkte nyss och nu syns vi inte på en vecka. Dumma turkiet. Förhoppningsvis går en vecka rätt fort, dessutom ska jag jobba en hel del. Fast är ledig hela helgen vilket är väldigt skönt !

Jag har fått min dator nu, och jag tycker väldigt mycket om den fast jag inte förstår så mycket ännu, jag lyckades ju få igång några saker i varje fall :)

och jag vet inte vad jag ska skriva mer därför ska jag gå nu men kan ju säga att jag tycker lisa och lisa ska komma hem och daniel inte ska åka :) pusss


sommarlov!

Idag är det 10onde juni vilket betyder två saker,

för det första har jag älskling fem underbara månader idag.  Det har gått riktigt fort och jag älskar dig mer än något annat, du är underbar plutten :)

för det andra är det skolavslutning idag vilket betyder sommarlov. Dock så känns det som höstlov när man är ute och det är inte alls okej. Kallt och ruskigt. Men nu är ett helt år av tre gjorde på gymnasiet det har gått väldigt fort men har endå varit ett underbart år. En härlig klass med så många olika personligheter att det bara blir kul. Skolavslutningen idag blev lite flippad då det var både skratt, glädje och tårar. Vissa lämnar klassen men för det mesta kommer den vara sig lik när vi åter igen börjar i höst tillsammans med de nya ettorna.

Betygen under året är jag nöjd med, ville haft bättre i historia men annars är jag nöjd med allt. Ingeting att ändra vilket är skönt. Efter avslutningen var jag, Lisa, Ottilia och Bella och åt på chili thai, mysigt men tjockt. Tror inte någon utav oss gick därifrån utan illamående och magont.

Imorgon börjar jobbet, kommer blir riktigt kallt och tråkigt och jag ser inte fram emot det alls, men pengarna är ju goa att ha.  Nu är det ca tio veckors lov och det ska bli underbart om bara vädret blir detsamma! 

Nu sitter jag här med hårinpackning i håret och väntar på att älskling ska äta klart på piren. Idag är det lite lulligt om vad som händer, men troligtvis bara mys med baby :) <3


RSS 2.0