regn ..

Vädret kom och försvann. Tror vi blev lite bortskämda utav vädret. det känns inte som om det varit varmt och fint väder alls länge, men skulle det ha regnat alla de dagar det har varit fint nu så skulle vi tycka att det regnat i en evighet!
I vilket fall har det små regnat i några timmar nu och jag är redan less på det. Imorse hade jag, lisa och elin bestämt oss fär att verkligen åka ner till stranden tidigt. Så även fast det var ganska kallt tog vi moppen ner till den helt folktomma stranden. Ringde och väckte folk som fick komma dit och det blev även några timmar spenderade på stranden idag. Nu ikväll har jag bara varit hemma. Ätit kinamat och väntar på att ronja ska komma hem från sin stuga. Ska träffa henne lite i kväll och sen sova tidigt. Har fått ont i halsen igen och den här gången är det värre än vanligt.

Har också ett fint blåmärke på armen som värker en hel del.

Puuuuuss !

/ Gabriella

30 juni 2009

Sista dagen i månaden och imorgon är det första juli!
Sitter hemma hos lisa och väntar på medans hon är ute med hunden. Ska ner till vätterstranden med folk om en liten stund. Kanske blir det sista gången på ett tag för ikväll ska det tydligen regna och även imorgon. Idag är det även moln och lite kallt så får väl se hur länge vi stannar på stranden idag. Annars har vi legat från morgon till kväll de senaste dagarna så bättre kan det väl inte riktigt bli (:

Igår kväll var vi hos Eric och dom grillade lite. Mycket trevligt. Hände även några skrattrika händelser på vägen hem och idag har jag satans ont i min högra arm och lisa i sin rumpa och arm. Men vi lever och mår bra endå.
 
Jag älskar varmen och vill verkligen inte att det ska börja regna !!

grattis till att Johan och Kalle som fyllde år igår (:

Pusss nu kommer lisa tillbaka <3

/ Gabriella 

datum?

Klockan är 00.41 så egentligen är det ju den 29 Juni idag. Dock är jag fortfarande inne på det föregående dautmet i mina tankar så för mig är det fortfarande den 28 Juni. Dagen tillbringades på stranden från klockan elva till klockan sju. Helt underbart! Lite färg hoppas jag endå att jag lagt på mig och även några extra kilon från glass mm (; nej det sista skulle ju vara bra om jag kunde undgå.

Sitter här med Liseen som ska sova här inatt. Imorgon bär det åter igen iväg till stranden men först ska jag till tandläkaren klockan halv nio på morgonen:O det är ju inte rimligt? hur ska jag orka upp klockan 8 när det är lov. sjuukt, får sova på stranden istället. Sen har jag dessutom en tid till tandläkaren på tisdag också ! Inte lika tidigt som tur är men endå..

Måste också tillägga att lisa&ronja är bäst i världen.
jag älskar er och ni är åter igen bäst :)


/ Gabriella

Dagsresa till Örebro

Har åkt bil i ca sex timmar idag. Har endå gått ganska fort eftersom jag har sovit till stor del hel vägen. Har dock missat en solig dag på stranden men det var endå rätt skönt att åka bil. När vi kom till Örebro idag satte sig de andra och fikade medans jag gick runt i köpcentret. Inte kunde jag åka enda upp till örebro utan att ens kolla. Hade egentligen inte tänkt köpa något eftersom min ekonomi inte riktigt är som den borde. Men när det är rea älskar jag att vara i fullgång så det blev endå några saker när jag endå var igång. Köpte ett par blommiga shorts från bikbok och även ett svart vanligt brottarlinne. Inhandlade också ett par silverfärgade öronhängen från glitter. Rea in my (L)
Imorgon ska jag gå upp tidigt och lägga mig på baksidan och sola i några timmar innan jag sätter mig på tåget hem till tenhult. Ska sova hos Ronja lördag-söndag eftersom mina päron är i skåne under helgen. Puuuuuss!




/ Gabriella


26 Juni 2009

Vilket de flesta säkert redan hört så har Michael Jackson dött, troligtvis dog han av hjärtstillestånd igår kväll.
Det är rätt skrämmande för man är aldrig med på att någon som är "känd" så ska dö. Dom är ju människor precis som vi men man tänker inte på att dom också kan dö vilken dag som helst. Man blir helt chockad plus att det är helt hemskt. Tänk alla som såg fram emot hans konserter nu i sommar. Men alla dör, vissa tidigt och vissa sent. Jag hatar döden. Det är skrämmande att inte veta vad som händer efter döden. Ingen har någon aning om vart man tar vägen och till slut är man bortglömd. Usch ..

Klockan är åtta och det är super fint väder. Själv sätter jag mig i en varm bil upp till örebro över dagen.
 




/ Gabriella

25 Juunii 2009

Värmen kom ! Det tackar vi mycket för.
Men värmen medförde också en bränd hy.

Men har ni tänkt på att om det hade varit säkert att det skulle vara fint väder under en period och vi skulle vara riktigt säkra på att det skulle vara det med då skulle vi inte behöva bränna oss. nu när det blir fint väder så vill vi ta vara på tiden så mycket som möjligt. Alltså vi ligger och pressar för att bli bruna. Vi ligger vid stranden, badar och solar. Är ute hela dagarna. Och de flesta struntar i att smörja in sig. Då bränner man sig.. Hade vi varit säkra på att det skulle vara fint väder under en period då skulle vi inte behöva ta vara på varenda minut av det fina vädret och då hade vi heller inte behövt bränna oss. Men det är väl kanske så vädret i Sverige ska vara..

Värmens bästa tips: solskyddsfaktor!

Själv har jag spenderat mina soldagar på min baksida med Ronja & Lisa. Gick ut i solen klockan elva och gick inte in förens sent på kvällen. Badade och solade hela dagen. Kvällen tillbringade vi med folk i tenhult. Andra soldagen åkte jag, lisa & ronja till gränna! Mysigaste stället nära Jönköping skulle jag vilja påstå. Solade och badade i några timmar. Åt på någon resturang i hamnen och köpte polkagrisar. Helt underbar dag med brudarna! Vi älskar gränna! Jag älskar er! Men jag blev också väldigt röd, bränd helt enkelt. Aj säger jag.

Idag gick jag upp tidigt och tog tåget till Eksjö. Suttit på altanen hela dagen. Dumt eftersom jag redan var bränd. Men som sagt vädret kan ju försvinna vilken dag som helst! Har ni någon gång duschat i väldigt varmt vatten med bränd hy? I så fall vet ni hur fruktansvärt ont det gör! känns som knivar går in i hela kroppen. Hemskt! Så duschen idag fick bli med så kallt vatten det bara gick. Skönt, på de ställen man bränt sig på resten frös. Imorgon ska jag upp och åka till Örebro med farmor & farfar. Hämta anna-lisa sen åka till harge och bada och sola in vi far hem igen. Kommer troligtvis hem på lördag igen.

jag älskar sommar
jag älskar värme
jag älskar lisa
jag älskar ronja
jag älskar livet

Milow - you don't know

 
Savage garden - two beds and a coffee machine


Brad Paisley & Alison Kraus - Whiskey Lullaby
 

Savage garden - i don't know you anymore
 

Taylor Swift - Tear Drops On My Guitar


/ Gabriella

Är vädret på väg?

Idag är det äntligen lite bättre väder. Tyvärr är det en massa moln på himlen som gärna vill dölja solen. Annars är det rätt härligt idag och bättre får vi hoppas på att det blir! Helgen har varit midsommarhelg och den kan sammanfattas som bra! En hel del förvirring dock men jo den har varit riktigt kul faktiskt. Men den har också medförst ont i halsen, hosta och hesröst men det är smällar man får ta. Inte tänker jag ligga in och vänta på att bli frisk i varje fall. Idag har jag inte riktigt hel koll på vad som händer men det är sånt som löser sig. Jag vill att det ska vara varmt så man kan sola,bada och grilla. Bli brun och sluta tänka på vädret. Igentligen beror allting på vad det blir för väder. Är det inte fint väder har man ingenstans att ta vägen för ute vill man ju inte vara. Är det fint väder så är det bara gå ut så träffar man på massor av folk. Nu är det också tio dagar kvar tills det är första juli. Då får man reda på hur det blir till gymnasiet och efter där någon gång börjar mamma och pappas semester så då blir det inte mycket till att vara hemma.

Nu ska jag kolla upp lite datum som jag kan åka till bollebygd. Ha det härligt !

/ Gabriella

18 juni 2009

Sitter hos ronja medans hon duschar och skriver. Mitt internet är fortfarande kasst och då har man ingen större lust till att skriva. Sommarlovet har börjat kanon och förhoppningsvis fortsätter det på samma vis. Ronja dag in och dag ut. bättre kan det inte bli :D ! Eller vädret skulle ju kunna bli bättre men man får göra det bästa utav vädret. Har tillbringat tid med Filip, Jonathan och Jesper i min syster lägenhet och kollat på film två kvällar. Jag och Ronja låg i min soffa en hel dag och kollade på fem filmer! Igår var vi med Filip. Jag älskar att ha lov. Imorgon är det midsommarafton! Den 19 juni och Lisa fyller år. Men eftersom hon är i cypern så får jag och ronja fira hennes födelsedag själva. Tråkigt men det blir nog bra det med.
jag är glaaaaaaaaad. Livet leker :)

du är vackrast i mina ögon.

/ Gabriella

Sommarlov !

Det är sommarloooov !!


Tänker inte skriva ett jätte långt inlägg om hur underbart skönt det är med sommarlov eftersom min dator kommer lagga och allt jag skivit kommer att raderas i så fall. Så det räcker med att skriva och det är underbart skönt ! Dock är vädret sämst och jag ska till liseberg om några timmar. Sen har jag slutat 9an och lämnat hela klassen nu. Helt sjukt. Kommer sakna 9c. Även om det inte alltid varit bäst i klassen under de här tre åren så har det endå varit kanon nu på slutet. Förhoppningsvis håller man kontakten med de flesta. Men kom ihåg att ni är bäst. Love you (L)

Bilder från både suck-festen & avslutningen kommer när jag samlat på mig lite. Kommer också då än lite mer detaljerad beskrivning av suck kvällen som var bra ! :)

Puss
/ Gabriella

video

Lägga in en video
Gå in på youtube och välj det klipp du vill ha, i höger kant finns det ett ställe där det står " bädda in " ta den koden och gå in på nytt inlägg. Där finns det en liten länk som heter html tryck upp den och skriv in koden där så har du klippet på bloggen :)
Du kan dessutom välja färg och storlek på video klippet vilket du gör på youtube innan du kopierar länken.

Hoppas du förstod det med Nellie (: <3 





/ Gabriella

skrotet är borta !

Jäkla dator, riktigt irriterad. Skrev nyss ett inlägg om hur jobbigt det var att mitt internet inte fungerar som det ska. Att vårat körbärsträd hänger över vår ledning så internetet och telfonerna inte är helt okej och bara kan försvinna helt plötsligt. Det är därför jag inte skrivit på ett tag. Och inläggen bara försvinner ut i tomma intet. Nu blev det så igen ! Enormt irriternade :/ Men jag måste endå skriva ett inlägg så nu försöker jag ännu en gång. Fungerar det inte nu så lägger jag ner. I tisdags försvann tandställningen och idag till kom istället ett smycke. Mycket skönt att bli av med skrotet faktist. Nu är det också en vecka kvar till skolan slutar. Också enormt skönt om vädret bara ville bli till det bättre. Snart är det helg och jag ska tävla på skara sommarland. Mer vad som händer är ännu inte bestämt så det är bara till att höra av sig.



Här är en förklaring till hur jag har min bakrund nellie, får se om du får ut något hjälp utav det.


Gå först in på http://www.thecutestblogontheblock.com/

Tryck upp den bakrunden du vill ha och kopiera html koden som finns under " Copy & Paste This Code" koden både börjar med <script> och slutar. Sen går du in på din blogg, design. Välj ett så neutralt tema som möjligt. Sen går du in på kodmallar och i texten så finns det ett ställe där det står <script> radera den koden från det första <script> till det andra och där kopierar du istället in den nya koden med bakrunden du vill ha. Hoppas du har kunnat lösa hur du ska göra med min lite röriga förklaring J


En bild på min ny inköpta bikini och även en på min fina mun (; dock utan smycke.





Pussss


/ Gabriella


RSS 2.0