Dagen

D A G E N S

Dagens humör:
 Glad fast lite trött :)
Dagens mående: Bra, kissenödig dock.
Dagens borde: packa upp mina kläder in i garderoben, har endå bott här snart fem veckor.
Dagens frisyr: förtillfället i en bulle.
Dagens smink: ingeting alls :)
Dagens klädsel: Jeans, randigtröja
Dagens planer: fixa i ordning mig, gröhn sen kör :)
Dagens materiella vill ha: skor !
Dagens fundering: vad jag ska göra på hela påsklovet och när vättern har tänkt att smälta.
Dagens beroende: musik
Dagens tråkigaste: städa
Dagens längtan: daniel (L) & pappsen
Dagens låt: James Morrison - you give me something & Keith Urban - memories of us


Har varit hos doktorn, det var bara jag alla över 50 i vänterummet. Jag är inte normal det är bara gamlingar som ska dit. I vilket fall gick det bra förutom att jag har lite nya regler hit och dit vilka jag inte tycker särskilt bra om men ska det bli bra så får man ta det. Nu är jag hemma, har städat lite och ätit och ska fixa i ordning mig för snart kommer Gröhn till stan & då får vi se var som händer och fötter.

trött trött trött

Det är knappt att jag orkar hålla ögonen öppna så pass trött är jag just nu, men ändå känner jag mig jätte rastlös. Inom mig vill jag ut och springa runt hela jorden men mina ögon och hjärna är inte riktigt med mig på det. Sov hos Daniel inatt och såg på my sisters keeper, därför det blev lite sent. Gjorde allt för att hålla ögonen öppna medans älskling satt och bara väntade otåligt på att den skulle ta slut. Men den var grymt bra och det är värt att jag är lite trött idag. Fick i varje fall åka själv med bussen eftersom han började senare vilket är orättvist. Men jag överlevde och kom i tid till skolan. Började på en sommar klänning förra veckan på sömnaden, men tyvärr blev den helt gräslig, elegant och ful så nu har den fått en rejäl makeover och förhoppningsvis blir det lite bättre i varje fall. Sedan blev det historia vilket inte är det roligaste en kväll och när nästan hela klassen går hem blir man ju lite sugen. Men duktig som jag är så var jag kvar med några få andra. Humöret gick upp när Bob kom med mackor och choklad muffins till oss. Mums! Träffade sedan Jönsson och var och fikade på waynes. Träffade lite folk där och hade det mysigt. Sen blev det kallt och vi gick hem till mig och åt majskolvar. Nu har hon åkt och jag skriver här medans jag fixar med min mammas nya telefon, själv är hon ju inte speciellt teknisk :)

Nu är det inte långt kvar till lov, imorgon ska jag till doktorn på morgonen och prata om mitt " psykiskaproblem " och sedan är det bara idrott då vi har teori sen slutar vi halv tolv. På Torsdag har vi engelska och datakunskap sen slutar vi elva eftersom vi har inställd matte och historia. Sen är det lov och jag har ingenting planerat! Det enda jag vet är att jag ska vara hos pappsen nästan hela lovet :) Sen får vi se vart vindarna bär oss.

Mitt humör är på topp för jag älskar vädret och hela jag styrs av det. Jag har inte haft någon lust att sminka mig och har inte gjort det på flera veckor men nu när vädret är fint och jag är på bättre humör har jag plötsligt fått jätte lust till att sminka mig. Dock orkar jag aldrig på morgorna (a)

Helgen var underbart bra. Allt från lugna chill stunder, till springa runt på bodaborg och klättra som en galning till att hitta på massa olika djursim på gustavsvik. Det blev mycket mycket mat, prat & sång. Mycket minnen och en hel del snuskig högläsning av mig och Louise.  Och det är tillåtet även att vissa inte var särskilt goda lyssnare. Jag, Lisa, Bella & Tobbe, Charlie och hans änglar vann faktiskt på bodaborg. Vi var bäst och jag har enorm träningsvärk. På Gustavsvik tog vi oss en tupplur på läktaren eftersom vi inte fick sova särskilt mycket på nätterna. Hittade även på massa olika djursim, satt på axlar och bastade.

- KAOOOS KAAAOS !
- Jag heter inte kaos jag heter Linus!


Nu ska jag inte tråka ut er mer men som vanligt har jag inte så mycket bilder eftersom jag inte har med mig någon kamera ut.


datakunskap & träningsvärk i magen

Torsdag & datakunskap, vilket vi inte haft på några veckor och det är onödigt att ens ha. I vilket fall håller jag på med en film i moviemaker, eller jag borde i varje fall. Träningsvärk är livet och speciellt när den sitter i magen. Man känner sig nyttig och man känner att man gör någon nytta. Igår slutade vi halv tolv vilket vi alltid gör på onsdagar, så igår tog jag tillfället i akt för att försöka hinna med så mycket som möjligt, och jag hann faktiskt med en hel del. Tandläkaren, fixa patientbricka, handla, baka cheesecake, bada, hårinpackning & ansiktsmask, vara med emelie, kören, äta glass årets första conetto jordgubb! MUMS!, plugga matte och äta. Jag känner mig nöjd skulle egentligen städa också men det får vi ta idag. Har nu gjort ett test i datakunskapen, skit tråkigt. HAr snart lunch och jag är hungrig. Idag efter skolan ska jag upp till rosenlundsskolan och kolla när emelie dansar, och imorgon bär det av till karlsskoga med emelie, gröhn och bella och massa kittelfolk. Grymt kul. Dock blir det en helg utan älskling, och det suger ju men antar att vi överlever ;) Tänker faktiskt inte hinna skriva så mycket mer nu för jag tänkte fixa med lite annat.


Bildsak

Något du verkligen saknar


:/ <3


klass 9c!


Kittelfjäll <3


sommar & Harge med Amanda <3
Men även en massa mer !

Någon du tycker är underbar


plutt <3

En bild som väcker många bra minnen


(L)

En bild som väcker dåliga minnen


En bild som gör dig glad




Orienteringen :D


Någon som har stått/står dig väldigt nära


Ronja (L)

Någon du alltid har roligt med


Fröken Green :) (L)

Någon du har gjort många roliga saker med


Emelie (L)

Någon som gör dig lycklig


Daniel Isaksson (L)

Något som är typiskt dig





 





Minen och grejen med händerna ;D


med nöd & näppe

Jag är fullt upptagen med att tro att jag är frisk, på dagarna när jag är fullpoppad av alvedon och har lite annat att tänka på går det hyffsat bra. Dock när jag är hemma så står jag inte riktigt ut. Min hals är stor och uppsvälld och ond. Knarkar honungsvatten med citron och intalar mig själv att det hjälper. Kan ju hoppas på det i varje fall. I vilket fall tvingar jag mig själv till skolan vaje morgon med tanken att jag kommer dö innan dagen är slut. Än har det inte hänt och förhoppningsvis gör jag inte det heller. Silversmidet får mig på bättre humör eftersom det är super kul och jag älskar det! Tänkte att jag skulle lägga upp bilder men det får bli när jag hämtat min kamera i tenhult för att ta kort med mobilen var lönlöst. Såg endå ingeting. Nu har jag i varje fall hunnit med ett armban/fotlänk man kan ha den till båda, en ring, ett armband i vaxat bomullsband och tre smycken att hänga i halsband. Imorgon ska jag göra en till ring och sen får vi se om jag hinner med något mer. I vilket fall är det sista dagen imorgon och jag måste hinna med en redovisning om mina saker med som ska lämnas in på fredag. Sen blir det slut på det roliga. Idag har vi kollat på film på morgonen. The freedom writers, ett tips till er som inte sett den. Underbart bra och lite sorglig faktiskt. Båda Bella & jag satt med tårar i ögonen på vissa ställen. Sen gick jag & gröhn till mig och åt frukost, skönt att bo i stan med två timmar hål! Efter skolan var jag med mammsen på a6, åt mat och handlada lite på ikea. Åkte sedan till kören vilket absolut inte var bra för halsen men helt underbart att vara där igen efter några veckors uppehåll. Efter hann jag även med en promenad med Ljungdahl och även en snabb träff med älskling :) Ska försöka lägga mig tidigt idag med tanke på att bli frisk och sedan ska jag äntligen få börja träna igen. Snön smälter, jag blir frisk och jag börjar träna. Helt underbart med tanke på att det var länge sen nu. Snart är det helg, skönt & jag ska mest bara ta det lugnt med pappsen. Ska troligtvis även köpa en telefon om jag bara kan bestämma vilken jag vill ha. Det är svårt för jag vill ha en telefon som fungerar ordentligt och vilket man än säger att man vill ha så är det alltid någon som säger att den är dålig.

Snart är det sommar och nu ska jag kolla ut en massa sommarkläder och jag har hittat min bikini! Puss


Estet

Har estetveka i skolan hela veckan och det är super! Har silversmide och det går till och med relativt bra och hur kul som helst. Har varit runt lite med Gröhn idag och sedan hem till henne. Dagen har varit lugn och nu ikväll har jag träffat Daniel & Viktor en stund. Ska faktiskt snart sova för jag är trött. Kanske ganska logiskt? :)

Något är påväg att hända..

Vems internet? :)

just nu älskar jag människor som inte ha kodat intenet :) Jag ha ingenting att göra i väntan på att Gröhn ska komma hit. Vet inte ens vad jag skev om sist men veckan har i vilket fall gått fort och i onsdags hade jag & älskling två månader. Hel mysig dag (L) Torsdag var slapp och studiedag. Igår va jag först med Gröhn, Jönsson och Ronja. Senare drog de till fiket och jag med Daniel hem till honom. Kollade Precious, sjukt sorglig film och jag vill bara döda hennes mamma och pappa. Förstår inte hur man kan behandla sin dotter så. För er som inte vet vad det är för film så handlar det om en dotter som blir sexuellt utnyttjad av sina föräldrar och får två barn tillsammans med sin egna pappa. Sov där sen och idag blev en slapp morgon, ut och gå promenad och Kung fu panda. Kom hem vid fem och jag saknar redan min pojk. Idag är jag i varje fall trötta och gröhn kommer hit och vi ska tjocka och kolla melodifestivalen. Sen imorgon åker jag till Eksjö en stund på morgonen och eftermiddagen blir det nog till att gå runt rocksjön me


underbara liv

hahahahha go rubrik. haha nej men jag är på cp bra humör. Jag är glad för det är fint väder, jag har ett nytt fint rum, min pappa kommer hem imorgon, jag har bästa pojkvännen ever, jag slutar snart, Gröhn fixar arbetet i historia & sist men aboslut inte minst, roooonja kommer hem imorgon ! dock tar hon andreas före mig och det är inte okej. Det pojken ligger inte högst upp på min topplista förtillfället. De senaste dagarna har varit super! Har varit med Daniel och kollat på björnbröder :D Jag är inte alls inne så i filmerna som han säger. Faktiskt ! Sen har jag även varit med Emelie vilket också var väldigt kul. Kollade igenom massa gamla bilder och videos, grymt små var vi och det är riktigt fina minnen ! Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske träffa min pojk lite om han har tid :) Annars ska jag för första gången denna veckan försöka gå och lägga mig i tid. Men i en ny lägenhet med fix och trix hela tiden vill man inte sova. Idag har dom i varje fall varit där och fixat elementet i mitt rum så jag får lite värme, tycker att det var behövligt. Annars måste jag säga att jag älskar tenhult, tyck vad ni vill jag är kanske bonnig men jag är uppväxt där, har alla minnen där, trivs där och jaa jag älskar tenhult :) På så sätt är det bra att ha lite båda och. I helgen blir det i varje fall pappa. Imorgon är slutet av ännu en skolvecka och nu är det inte så jätte långt kvar till sommar.

en vecka till estetveckan
fyra veckor till påsklov
åtta veckor till prao
fjorton veckor till sommarlov.

Fjorton veckor då fyra utav dom är roligheter. Så tio veckor skulle vi väl klara av? :)

historia

Sitter i skolan i min ensamhet, Gröhn drog sig på syndarnas kiosk medans jag sitter kvar här. Har historia om en timma. Inte riktigt dagens höjdpunkt men vi får i varje fall mackor. Nu innan i några timmar har vi suttit och lyssnat på en modist. En tant som gör hattar. Fick även testa en hel del & jag lovar att klassen aldrig varit så snygg. Jag vill i vilket fall sluta nu så jag kan åka hem till Emelie. VI kan ju hoppas på att hon kommer hem, håller tummarna för att deras bil börjar fungera igen. 

Dagens humör: Glatt, :D Dock börjar trötthet komma smygandes
Dagens mående: Bra, hungrig ? :)
Dagens borde: städa lite i huset annars så ingenting ?
Dagens frisyr: först toffs och efter hattprovningen är det numera nersläppt´, överallt & ingenstans
Dagens smink: fondation och pyttepytte lite mascara.
Dagens klädsel: Jenas, linne & huvtröja, mums :)
Dagens planer:
dra mig mot tenhult & mysa med Emelie :D
Dagens matriella vill ha:
mat, för jag är hungrig :)
Dagens fundering:
vet inte :)
Dagens beroende:
mat & socialt folk :)
Dagens tråkigaste:
hattmänniskan
Dagens längtan:
just nu, mat faktiskt ;)
Dagens superlängtan:
Ronja & sommar :)
Dagens tidning:
Bra fråga?
Dagens låt: Shaina Twain - Man! I feel like a woman :D Lyssna på den på morgonen så blir dagen mycket bättre:)


dagarna som varit

fredag: Flyttade katonger efter skolan. Gröhn, Jönsson & jag gjorde oss i ordning i lägenheten, små bus, och åkte vidare till torpa. Träffade Kalle & Alex, fyllejävlar länge sen man träffade dom så det var hel nice, åkte vidare till Matilda. Hade en kanon kväll! Mycket chips, små bus, läsa dassbok och leta mobil i jackfickor. Matildas mobil blev stulen. Kom mycket härligt folk och många man kände! Åkte hem med bussen till Gröhn, Daniel kom en stund efter det och senare somnade vi på bums.

lördag: försov mig till flytten. Panik & snabbåkning till tenhult. Packade saker och flyttade hela dagen med hjälp av gröhn, jönsson & emelie. Efter allt flyttande blev det laga mat och mysss kväll. Drog bort till Kalle & Alex en stund. Där hände det ena och det andra. Mycket känslor och blev springades därifrån. Matildas telefon är hittad. Första natten i lägenheten och Jönsson & Emelie sov hos mig :)

söndag: Emelie åkte tidigt till stallet, Jönsson & jag ringde och sjöng för Gröhn som fyllde 17 :) Åkte till Ikea & köpte saker till lägenheten, kollade film. Jag badade och sedan kom Daniel. Vi kollade på film och sedan sov han hos mig.

måndag: Upp tidigt, en trött morgon efter en lång helg. Efter skolan var jag med Gröhn, Jönsson & Emelie. Gröhn åkte hem rätt tidigt för att äta middag med familjen, vi andra fikade ( mcdonalds ;) ) med mycket is. Tog bussen till cigarren, & emelie har en canserknöl och vi får inte skratta. Canserknölen leder till benet :)

Jag har Svenska nu, har skrivit klart min novell men ska skriva ut den så passade på att sitta här. Blir inget bad hos Emelie, badet är sönder. Men ska endå till henne & leka som förr i tiden och hälsa på lille tenhult som det känns som om det var år sen jag var. Fast jag var där i söndags :)  Får se vad mer som hittas på.
Jag är på underbart humör & jag älskar livet and my friends :)

Svenska

Hinner inte skriva så mycket nu i och med att jag börjar svenskan om 2 minuter. Men veckan sen i fredags har varit helt underbart med lite blandade känslor här och var. Tänker skriva lite mer nogrant om dagarna i kväll om kvällen blir som tänkt. Ska nog hem till Emelie och bada bubbelbad och hon har internet som tur är. Därför blir det mer nogrant skrivet sen :D

Idag är det hel blå himel och jag är på kanon humör :D

Have a nice day :D

RSS 2.0