Aktiv uppdatering ..

Mamma klagade på mig att jag inte skriver något på bloggen längre och att hon då inte kunde hålla koll på vad jag gjorde. Men jag har verkligen inte tagit mig tid till att sätta mig vid datorn och skriva. Dessutom så har jag inte hittat sladdaden till varken telefonen eller kameran vilket är tråkigt för jag har mycket bilder att dela med mig utav. Men som sagt, nu går det ju inte så bra. Så därför har det inte blivit så mycket uppdaterat på det senaste.

Helgen har i varje fall varit bra! Åkte till egnahem på fest i fredags men tog bussen därifrån redan vid åtta och pappa hämtade mig och emelie i huskvarna strax där efter. Och inte för att jag trodde att det skulle bli en dålig kväll utan för att jag var extremt trött och höll på att somna i soffan. Så jag åkte hem, träffade blandannat Dennis och Jesper i tenhult innan jag gick hem och somnade riktigt tidigt! Igår åkte vi på fest i kaxholmen, enligt mig var det en bra kväll men det finns säkert olika åsikter utav den med som utav allt annat. Jag hade roligt i varje fall. Sov hos Per sen och åkte hem idag vid ett. Har efter det varit på möte hos johannas farfar om tsok-tidningen vilket påminner mig om att jag borde skriva och skicka in bilder till han. Men det får vi ta sen. Har träffat Ronja och Lisa en stund idag med. Snart ska jag äta för första gången på ett bra antal timmar. Vet att mamma inte vill läsa det där. Men hon skulle hålla koll sa hon ju (; Sen ikväll blir det Komissarien och havet ! Kanoners. Imorgon är det skola och det är måndag vilket betyder sömnad hela dagen! Yeah.

Lisa och Ronja, bääääääääääääst. Och jag med i bland då :)

/ Gabriella

Lucy in the sky with diamonds

Låten är helt klart hur bra som helst. Jag är fast. Hela dagen har den spelats om och om igen och om inte på datorn så i mitt huvud. Och allt det där tack vare en viss Amanda. Första gången jag hörde den tyckte jag den var lite härlig men sen på kvällen när vi satt hos Rasmus och lyssnade på låten och tittade på musikvideon, som faktist är riktigt skön och häftig, så blev jag som fast. Nu lyssnar jag som sagt på den hela tiden och ensam är jag inte med tanke på Amanda som också verkade mer eller mindre förälskad i låten. Men folk lyssna och titta. Om inte en gång så gärna flera !

Idag har varit en kreativ dag. Istället för att stä
da ur poolen gjorde jag mig en tavla. Hah jaa jag gjorde faktist det. Tänkte att jag skulle lagt in en bild här men jag hittar varken kamera sladden eller sladden till mobilen så jag får leta rätt på någon utav dom tills imorgon och lägga in en bild då. Rätt nöjd är jag faktiskt och mitt rum börjar sakta men säkert att gå åt det håller jag vill och jag triiivs. Tände ljus, gjorde en mys hörna i " ronjas hörna " som hon kallar den och satt där och ritade skisser på mitt rum. Och eftersom min budget är låg får också mitt rum ligga på den nivån men man får göra det bästa av saker. Som att göra en tavla av tapet, gammal anslagstavla och papper. Kanon ! Fick också lite ideér av Amanda igår angående min gaderob vilket hon själv gjort med sin och blivit väldigt nöjd så nu ska jag fixa och trixa lite med den. Men innan det går att göra något med den måste den rensas och det hade jag tänkt att ta itu med redan nu ikväll. Så jag borde väl ta att röra mig uppåt nu om jag ska få den klar innan midnatt. Den är inte att leka med vill jag lova..

Puss ! / Gabriella


*gäsp*

Det är tidig morgon och jag är i tsok stugan och bara väntar på att 3-4 timmar ska gå så vi kan gå härifrån. Har tipspromenaden och det är riktigt tråkigt faktist. Onödig tid enligt mig när jag egentligen kunde legat och sovit i Amandas säng. Har nämnligen sovit hos Miss Amanda Nilsson i natt. Igår var vi ute och fikade på kvällen, satt där i några timmar och bara pratade. Mysigt värre! Sen skulle vi ha åkt till johanna men efter att ha missat två bussar och klockan hunnit bli en del bestämde vi oss för att träffa Alexej och så kallade dumRasmus. Var ute ett bra tag i kylan och frös mycket men det var kul endå. Roligt folk kan få det att bli kul i vilket väder som helst. Eller vad säger ni (; Skönaste människorna och inte en tyst stund. Hah. Amanda fattar i varje fall och säkert alla andra som känner de där snubbarna. Gick i varje fall hem till Rasmus sedan och de andra började kolla på en film medans jag själv somnade. Gick sedan hem till Amanda och sov där och sen upp tidigt tidigt imorse. Men det var super mysigt och Amanda är bra!

Idag ska jag för det första uthärda de här timmarna, sedan uthärda några till jobbiga timmar att städa ur poolen. Sen ska jag hinna med att åka till öggestorp och veromoda utförsällningen där. Sen till sist ska jag försöka orka mig på att springa i kväll innan jag ska sova. Men det är sånt man märker om man orkar med för just nu orkar jag inte någonting alls.

/ Gabriella

tränat !

Måste bara skriva att jag och ronja har tränat idag ! enormt duktig känner jag mig och jag hoppas på träningsvärk imorgon. Då känns det att man gjort någon nytta! Sen är det träning imorgon igen och även på fredag. Härligt :D

/ Gabriella

tröttis dag

Sov dag idag! Gick i skolan från åtta till halv tolv. Hade svenska och idrott. Åkte inlines på idrotten och det var faktsit kul vi åkte ner till piren och tillbaka. Jag och min enorma begåvningar klarade oss riktigt bra utan några ramlingar. Åkte hem till Ronja och gjorde mat sen. Gott! Sen satte vi på bröderna lejonhjärta, somnade efter halva filmen vakande när den var sltu och satte på den en gång till bara för att sova! sov denna gången igenom hela filmen. Sen nu har vi satt på Ice Age och Neo gör oss sällskap. En sålänge är det ettan som går nere i ronjas rum men innan kvällen är slut kommer även tvåan att vara avklarad. Ja, ronja älskar tecknade barnfilmer och sitter och as garvar åt sid eller va tusan sengångaren heter.

/ Gabriella


Godmorgon !

Idag är det en lång dag att se fram emot och jag ska snart bege mig mot stationen. Slutar kvart över fem idag och ska försöka att inte somna eller något liknande på historia lektionen vi har i slutet av dagen. Idag har jag ont i magen och igår bakade jag muffins. Jag mår illa av bara lukten förtillfället och är inte sugen alls.. Men nu ska jag gå. Have a nice day !

/ Gabriella

utvecklingssamtal

Trött, riktigt trött idag ! Har haft sömnad hela dagen och börjat på den riktiga kjolen. Dock har jag & Ronja fått rita om mönstret ett antal gånger pga olika fel och justeringar. Nu börjar det i varje fall gå rätt till! Är man trött dessutom går det inte alltid på topp. Somnade på bussen hem båda två och tur att ronja fick ett sms när vi skulle gå av annars hade vi väl kanske varit i stan igen (; Nu ska jag snart på utvecklingssamtal vilket jag inte ser fram emot särskilt mycket. Inte för att jag tror att dom har så jätte mycket att klaga på ännu utan för att jag kommer näst intill att somna ! Sen ikväll har madde lovat mig att hjälpa mig att baka hennes chokladmuffins så jag och ronja kan ta med oss dom till skolan imorgon. Har nämnligen bestämt att två varje vecka ska baka någonting tills på tisdagen till vår håltimma. Brabra !

/ Gabriella

Helgen !

Blir ett bild inlägg som får sammanfatta helgen.

Fredag fika på george ;

med



ronja


bella


& Lisa !

Kom & gick massa folk under hela kvällen bla Amanda och Lotta! :) Men riktigt mysigt och skönt med en fika fredag!

Lördag fest i habo ! ;


Lotta & Lisa


Jag & Ronja


Lisa & jag


Ronja & Lisa


Per & jag


Ronja & Lisa

Lägg märke till att jag har samma min på varenda bild. Hah..

Kvällen blev bara bättre & bättre. Började med en tågtur till Habo. Sedan en låååång vandringsväg hem till Rasmus som han hette. Tur var vi några stycken så det blev inte jätte lång tråkigt endå. Kom dit och det var en del folk där. Gick runt och pratade med folk och sådär. Senare under kvällen blev det till att dansa bugg och se på trolleritrick ;D Kvällen blev bra ! När kvällen började närma sig sitt slut så skulle jag, Lisa, Ronja & Per ta oss till stationen som låg den lååånga vandringsvägen tillbaka igen. När vi kommit en bit trodde vi verkligen inte att vi skulle hinna med bussen eftersom det bara var en halv timmar kvar tills bussen skulle gå och vi hade jätte långt kvar. Så smarta som vi är så sätter vi oss bland en massa granar i skogen och pratade om hur vi skulle komma hem. Ni ser en bild på Ronja och Lisa i skogen bland bilderna ovan. I vilket fall bestämmer vi oss för att skynda oss till stationen och försöka hinna med. Och jo vi hann faktist med men det var precis verkligen. Hade Per inte tagit sin tur i ruchekanan och vi inte suttit i skogen hade vi nog sluppit springa som dårar i slutet. Men vi hann med i vilket fall. Vilket var tur ! Kom ner till june och satt där till våra bussar gick. Jag, Ronja och Lisa skulle hem och sova hos Lisa. Kvällen var i varje fall riktigt bra !

Idag söndag;

Det har verkligen inte hänt någonting. Tog en tur till huskvarna , åkte lite buss, sjöng på bussarna ( lisa ), Åkte till kinnarps träffade lite folk och lämnat tillbaka Pers keps som Lisa fick med sig hem igår. Sen ikväll har vi bara ätit mat och nu sitter jag och ronja vid varsin dator och luffar. Hon ska sova här i natt i och med att hon inte får stöka ner hemma hos sig ;) haha..

Puss på en bra helg !

/ Gabriella


Hos Lisa Gröhn

Jag är hos Lisa Gröhn en tjej som är emot våld och droger. Vi sitter här och bara väntar på att klockan ska bli efter fyra så vi kan ta oss någonstans. Men vid fyra börjar fritidskortet att gälla och då ska vi ta oss hem till mig och göra oss i ordning och lite sådär. Ikväll vet vi inte vad som händer än men det är sånt man märker med tiden. Annars är allt bra. Skolan är toppen & allt annat med för den delen. Nästan i varje fall. Puss

Kort och bra!
/ Gabriella

Fiiiika !

Har varit och fikat på george med Ronja, Lisa & Lotta nu ikväll. Super mysigt och riktigt roligt var det! Helt kanon och kommer därför att upprepas ett antal gånger till varje månad framöver ;) Just nu sitter jag och skulle göra mina glosor på glosboken men eftersom det inte fungerar borde jag gå härifrån och öva på dom men istället så sitter jag självklart kvar här.. Vad annars när man inte kan säga nej till sin vilja? haha,. nej skoja jag ska faktiskt gå och göra dom. Puss jag har träningsvärk.

/ Gabriella


Piren

Bra start på en ny vecka. Haft sömnad hela dagen och efter skolan åkte jag med Johanna & Erika och köpte mat på mackmakeriet. Satt och åt ute på piren och en hel del bilder togs. Var sedan i österängs kyrkan och bestämde tid för sång vilket blir ojämna veckor onsdagar klockan tolv. Super bra för min del som slutar tjugo över elva! Sen ikväll har jag och Ronja gått elljusspåret och vi börjar faktist bli duktiga med det där att gå ut och gå. Nu sitter jag här och dricker super sur smoothie som min snälla syster gjorde åt mig. Hallon & yoghurt, det är väl inte super onyttigt? Äh, låt mig tro att det är nyttigt i varje fall ! Tänkte lägga in lite bilder från dagen & sedan ska jag sova för imorgon är en lång dag fullproppad från klocka åtta till kvart över fem och efter det är det kör. Tänk på mig & håll tummarna på att jag inte somnar eller något annat olämpligt.





Haha, nej jag är inte speciellt vig och jag vet om det men tajta byxor gör det inte speciellt mycket lättare heller vill jag bara påpeka!



Jag har det fina vädret på min sida eller?











Tack för en bra dag!

/ Gabriella


Duktiga flickor !

Idag har jag, Nellie & Ronja varit duktiga och gått runt munksjön. Det var inte ens jobbigt bara skönt. Vädret var bra och det är mysigt att bara gå och gå och prata. Dessutom är det bra att avsluta helgen med något lite bättre en film & sånt. Så det ska bli en söndags grej nu. Har jag bestämt och jag tror inte Ronja & Nellie bangar ur precis. Bara det inte regnar så är det kanon (y). Blev också exteremt fika sugen när vi gick förbi George Coffie House när jag skulle till bussen. Det stället är kanon och det står överst på göra listan när vi fått pengar!

Igår började vi kvällen hos en tjej i husvkarna. Inte mycket folk och inte speciellt roligt så jag, Lisa, Ronja, Nellie & Monica åkte till Norrahammar där det var betydligt mycket mer folk och därför också en hel del mycket roligare även om det inte var roligaste kvällen på länge (;

Dessutom ska jag göra om min design nu igen för sista gången på ett tag. Men jag vill bli nöjd och därför blir det nästan som den var förut fast med en annan header. Puss

/ Gabriella

Gamla bilder

Vaknade hyffsat tidigt idag, klockan tio. Själv tyckte jag att det var för tidigt och gick och la mig igen vilket var dumt för nu är jag tröttare än va jag var förut. Så har haft en mjukstart på dagen och bara kollat igenom en massa bilder. Tänkte faktist lägga in några här nu. Vet att jag borde lägga in dom under min nyinskaffade "bilder" men just nu lägger jag dom här i vilket fall.









 































En snabb titt över mitt liv. Haha, ja en väldig snabbtitt skulle jag vilja säga. Har miljardes bilder och skulle kunna lägga upp hundra bilder mellan varje bild. -.- Men såhär fick det bli. Mest för min egen del. Enjoy!

/ Gabriella


Trevlig kväll

Som sagt så har jag tillbringat min kväll hos Johan. Kollade män som hatar kvinnor vilken jag inte hade sätt och nu när tvåan kommit ut tyckte han att jag borde sett ettan och nu har jag det! Annars har vi bara tagit det lugnt vilket har varit skönt eftersom jag är så enormt otaggad på allting förtillfället men den perioden går säkert över den med. Nu är jag i varje fall riktigt trött och tänker gå och sova och sova riktigt länge imorgon. Och nej ingen kan ringaa & väcka mig :)

/ Gabriella

Chilithai !

Skolan idag gick snabbt men med en kurrande mage. Åt lite i skolan men skulle inte äta så mycket eftersom vi skulle vara riktigt hungriga efter skolan. Jag vet, sjuk idé men grymt bra! Efter skolan gick nämnligen jag, Frida, Kristina, Matilda & Sandra till Chilithai och åt deras buffé där. Hur gott som helst och en enormt trevlig stund med mycket prat och skratt. Riktigt härligt ! Sen när alla skulle iväg åt sina egna håll så gjorde jag detsamma och tog bussen hem. Ska göra mig i ordning lite nu och sen ska jag in till Johan och tillbringa kvällen där med honom. Hoppas ni får en bra kväll ! Puss

/ Gabriella

Hissa & Dissa




* Skolan! Ja, ni såg faktist rätt och nej jag har inte fått någon sjukdom även om man skulle kunna tro det. Jag är väl inte den personen som någonsin har sagt att jag tycker det är kul med skola eller att jag inte syter för att gå dit. Efter alla sommarlov har alla längtat till skolan förutom jag. I år är det tvärtom. Jag tycker det är riktigt kul i skolan och ingenting känns särskilt jobbigt. Kanske för att vi inte hunnit komma igång helt än vad vet jag? Men just nu är det kul i varje fall!

* Morötter! Ja faktist, jag äter flera morötter om dagen både till frukost, när jag kommer hem, sitter vid datorn & när jag ska gå och lägga mig. Bara för att det är det godaste som finns förtillfället. Det är riktigt gott & man känner sig nyttigare än när man äter godis (vilket kanske är självklart eftersom det är nyttigare). Helt enkelt ett stort +.

* Kören! Att kören sätter igång på tisdag efter ett extremt långt uppehåll. Saknar alla människor och stämningen i gruppen. Att sjunga tillsammans i olika stämmor och bara vara. Det är det bästa jag vet. Musik & sång är livet. Så på tisdag börjar det äntligen igen!





* Vädret! Regn och sånt är verkligen det värsta jag vet! Vädret gör en depprimerad. Om det bara slutade regna så skulle mitt humör stiga i varje fall några steg mot toppen av bra. Men när det regnar är ingen glad. Det finns nästan ingenting att göra och man blir blöt. Så nej tack!

* Trötthet! Alltid är jag trött, oavsett om jag sover mycket eller lite. Riktigt störande i och med att jag inte skulle ha något emot att vara pigg någon gång. Men antagligen har jag inte riktigt kommit in i de nya tiderna ännu. Hade det här varit en vardagskväll i våras hade jag sovit nu kan jag meddela.

* Sjuka! Jag tycker inte alls om att alla blir sjuka på hösten. Förkylning, feber, hosta, halsont, huvudvärk, illamående mm. Och nu dessutom svininfluensa. Hur ska det här sluta? Ja, jag kan ju vara glad över att jag inte mår dåligare än en ond nacke och huvudvärk men jag dissar sjukan eftersom ronja är hemma och är sjuk och inte varit i skolan på flera dagar och även en hel del till i klassen. Därför diss!

/ Gabriella


Elak viktor :/

Råkade trycka ner men innan han skrev det där så skrev han att han skulle leta reda på någon som liknade mig på tvn.



Snällt eller ? :O Neeeeej !

/ Gabriella


Rast !

Sitter i "gröna rummet" och väntar på att datakunskapen ska börja. Har haft engelska med en grym kille kallad Janne. I slutet satt han och spelade på sin gitarr och sjöng för oss! As cooool. Och han gillar Johnny Cash ett STORT + till honom. Så därför kommer engelska lektionerna vara riktigt bra med bara ca 8 elever ! Idag ska jag nog träffa Amanda efter skolan om hon inte glömt bort mig och ikväll blir det bara till att ta det lugnt ! :)

/ Gabriella


Ny design

Jaa, har pysslat med en ny design hela kvällen. Är nog fortfarande inte helt nöjd faktist men det är okej så här för nu i varje fall. Har även kvar den andra designen ifall jag skulle få något infall av något slag. Men nu blir det den här ett tag så får vi se om jag vänjer mig eller om jag tänker göra om den igen.

Nu har jag tagit bort min bilddagbok för att försöka få bort mitt kontrollbehov av både dator och sen att kolla allas liv. Det är sjukt egentligen att man lägger upp så mycket utav sitt privatliv. Alla kan hålla koll på vilka man umgås med och vilka man känner. Dessutom ser man rätt lätt hur liten världen är och sånt gör mig galen!

Nu ska jag sova så jag orkar upp till skolan imorgon. Tjllivipp !

/ Gabriella

Aktiv dag !

För vissa har min dag säkert varit en slapp dag men enligt mig har det varit en aktiv slapp dag! Har fått en hel del gjort men samtidigt inte. Hmm, nu tänker ni att jag är konstig :) I skolan hände ingenting från 8-slut vid tjugo över 11. Jag och Bella gick igenom hela idrottshuset för att vi inte hittade till idrotten. Man kan ju inte bara säga " ni ska vara i idrottshuset " Det är hur stort som helst och man går vilse! Korridorer och längder överallt. Dörrar och läktare. Tillslut hittade vi dom längs inne i idrottshuset när vi gått en massa långa korridorer och en himla massa dörrar och trappor. Gjorde några sammarbetsövningar mm. Sen gick vi ner till resecentrum ( inget vidare långt jag vet (a) ) Men sen åkte vi tåget till tenhult, och hem till mig. Lagade mat har vi gjort ! Och bra blev det också. Sen har jag plockat i ordning lite i köket. Duktigt utav mig! Tittade på pippi långstrump, eftersom jag inte fick igång videon så vi kunde kolla på Eva & Adam som Bella ville så fick Pippi duga. Fastnade där och kollade färdigt tills den var slut. Sjöng med i alla barn sånger och Bella trodde att jag var dum i huvudet. När Pippi var slut satte vi oss vid datorn. Såg att Ronja gjort om sin blogg extremt mycket nu när hon varit sjuk och då blev jag med riktigt pepp på det! Men för min del blev det bara en massa små saker. La bland annat till en ipod med lite musik och sådär. Tänkte göra om hela bloggen med färger och allt men kom på att då behöver jag göra om hela header och sådär och jag är lite väl lat för sådant men funderar endå på att ta tag i det ikväll. Får se hur mycket tid det blir över. I vilket fall blev Bella as pepp på en blogg så därför fixade vi en till henne också. Fixade och trixade med den ett tag. Gjorde en design och visade henne lite snabb saker som att lägga upp bilder mm. Sen skulle hon hem och då gick jag och sjuk Ronja elljusspåret. Hade egentligen tänkt springa ikväll men orkade inte riktigt det. Men satt ju i varje fall inte bara inne utan var ute och gick. Ett litet pluss. Sen nu sitter jag här skriver ett längre inlägg en vanligt men om lika ointressanta saker som vanligt. Ska laga mat åt famljen, snäll som jag är. Sen ska jag kanske fixa här ikväll om min nacke & rygg inte strejkar. Men det lär märkas.

Lite aktiv, slapp dag. visst? Jag har ju i varje fall inte bara sovit :D

Sen kommer jag dessutom att lägga in en massa bilder under kategorin "bilder". Där kommer en massa gammla till nu bilder att hamna. Några hamnar i inläggen men ibland kan de bli för mycket bilder och då hamnar de där:)




/ Gabriella

kort dag (:

Börjar 8.10 slutar 11.20. Har bara Svenska och idrott sen kan jag åka hem. Väldigt trevligt enligt mig! Ska gå om ca tio minuter för ska ta tåget till skolan idag. Sen vad som händer idag återstår att se ska i varje fall tillbringa dagen med Isabella. (y) . <3

/ gabriella

skoltime !

Ja, precis dax för skola. Bussen går om 25 minuter. Have a nice day ! <3

/ Gabriella

RSS 2.0