Lisa Gröhn

har gjort en finfin video på datakunskapen om Lisa. Dock hade jag ju inga låtar på datorn och allt bara krånglade. Därför får ni nu trycka på låten själva och sedan trycka på videon om lisa. Enjoy!





Historia

Har inte mycket att säga, måste plugga historia vilket jag inte orkar. Jag vet ju lite om det i varje fall. Klockan är halv sju jag är trött & kall. Ska duscha sen sova. toppen (y) :) Imorgon är det torsdag alltså nästan helg :)

Idag skulle Sophie fyllt 16 <3

Rubriker utan värde

Har egentligen inte större lust till att skriva här ännu. Antar att jag gör det bara för att jag vet att om jag går härifrån måste jag ta tag i pluggandet. har nämnligen historia prov på torsdag och har inte börjat. Suger. Och imorgon hinnre jag inte. Ska försöka hinna med några timmar på onsdag och de tre timmarna på håltimman innan provet på torsdag kommer förhoppningsvis att vara väldigt aktiva. Idag har jag varit och bakat pepparkakashus hos min kusiner. Kan berätta för er att det där med söndriga peppakakor, smält socker och kletig glasyr, det var min talang. Enormt fint blev huset. host. Tror det är något fel på mitt tålamod. Annars har dagen varit bra och mysig. Det är måndag, har precis varit helg, jag är super trött och vill bara att det sa vara ännu en helg. Alltså är ett lov välbehövt nu. Det är ju faktiskt inte så långt kvar till det faktist är. Har också bestämt mig för att nu fick min önskelista vara klar. Därför är den nu utskriven och ska ges till mamma för på fredag blir det julhandling med familjen.

Men nu är det väl bäst att jag går och sover, kan ju inte försova mig imorgon igen. Och nej jag skriver inte att jag ska plugga fast jag behöver det men det är för att även om jag hade velat skriva det nu så vet jag att jag endå inte kommer att läsa något. Sängen lockar mer. Sömnen kallar.

/ Gabriella

tänker fortsätta på samma sätt

Min uppdatering ligger på en låg nivå för tillfället och det kommer att fortsätta att göra det ett tag framöver. Det kommer väl säkert komma inlägg lite då och då. Men eftersom jag inte sitter vid datorn alls mycket längre så självklart blir det inte att jag skriver någonting. Känner heller inte något stor lust till att skriva så därför blir det en låg profil som sagt.

<3


Förlovning

Har precis haft prov i materialkunskap. Pluggat ca sju timmar på provet och det gick inte ens särskilt bra. Men ett okej är ju endå att nöja sig med. Nu blir det julkort på bilden och sedan bär det av till stockholm över helgen. Shoppning och mys är alltid toppen! Stockholm är bästis. Igår förlovade jag mig dessutom med underbara super Ronja. Helt toppen med billiga automat ringar. Jag har på mig den och hoppas ronja inte har glömt den ;) Ronja är bäst <3

Hinner inte skriva så mycket och kommer heller inte uppdatera under helgen. Men på söndag när jag kommer hem blir det både text och bilder från helgen i stockholm. Vet att jag inte uppdatera så mycket under veckan men som sagt har jag lagt ner den mesta tiden till att plugga till provet, även träffat en hel del folk, packat och pluggat ännu mera.

Ser fram emot en lång resa på ett skönt och härlgit tåg :D weeei :)

/ Gabriella

skolan

Börjar om fem minuter så blir ett litet kort inlägg. Har inte varit vid datorn och därför inte kunnat uppdatera mig så mycket. Och hinner ju som sagt inte göra det nu heller. Ska ha svvenska och kolla på the green mile nu och sen blir det upp till rackercentrum och ha badminton. Sen slutar vi tro det eller ej. Onsdagar är guld värda ! Sen ska jag klippa mig. Och resten av dagen kommer behövas tillägna bomull & lin som är alldeles för svårt och tråkigt men endå måste göras till fredag eftesom det är prov. Suuurt. Men eftersom jag ska plugga idag kommer det definitivt ett inlägg senare eftersom det är så fruktansvärt tråkigt. Nu kommer Ingerid ( Eva ) Ha en bra dag i skolan !

/ Gabriella


RSS 2.0