Tidigt godnatt

Pojken i filmen dog och vill ni veta anledningen? han klev på ett getningbo xD haha, aja. Som sagt konstig film!

Det regnar igen, filmen är snart slut, klockan är halv elva, jag är trött & ganska otaggad på det mesta. Ska bädda ner sängen, lägga mig i sängen smsa med folk och sedan bara sova. Så bli inte överskade om jag smsar till er i kväll.

IMORGON SKA DET BLI FINT VÄDER !

Amanda & Felicia gråter... sorgligt (a) hihih

jag lägger in en finfin bild på mig och min fina cykel xD haha.



/ Gabriella

Harge dag sju

- Är dom döda ? ;o
- Ja, vad trodde du?
- Va ! är dom :S
- Ja, varför skulle det annars ligga en naken gubbe och om sminkar honom?
- SMINKAR DOM HONOM ? 
- Haha ja?
- Sjuk film !

Ja riktigt sjuk film :S varför i hela friden sminkar man döda ? Hmm, jag ser faktist ingen mening med det. Och hur skulle jag fatta att han var död? Bara för att det stod en massa kistor i storarummet behöver ju inte jag koppla det så snabbt. Eller? (a) haha. Ajo, sitter här med min syster och Amanda och kollar på den här extremt sjuka filmen. " Min flicka " tror jag den heter. Har också sett på " Tsaziki " & " Man on fire " & sen halva " sound of music ". Lär väl bli ytterliggare än film senare. Film är nyckelordet till sysselsättning en regnig dag. Besköket kommer i veckan. Berättar ingenting mer om det i fall det inte blir någonting. Kanske är det mest för att jag själv inte ska ha för höga förväntningar.

Idag sa dom att regnet skulle komma vid 12 och sluta vid 5. Och precis så, tio i tolv började det regna och det slutade tio över fem. Alltså stämmer det vad dom säger om vädret. Imorgon ska det bli en stor sol och 20 grader. Bäst för dom att dom inte ljuger ! Börjar bli rätt less på vädret och det känns inte riktigt som om det har varit någon sommar alls i år än. Men förhoppningsvis så kommer det väl innan vi börjar skolan igen. Det är ju trots allt några veckor kvar.. Ja som sagt, några få veckor är det kvar sen är det dags för en ny skola, nya vänner? En ny omgivning och en ny vardag. Skrämmande. Skönt att Ronja och Bella gör mig sällskap. Allt blir ju i varje fall inte jätte nytt. Skönt det.

Det blir allt för nu, <3

/ Gabriella


Love (L)

Mitt och Amandas lyckade " LOVE <3 " i solnedgången vid klipporna.



Idag regnar det och regnar och regnar. Det ska sluta vid fem och idag kanske vi får besök. Mums !

Om dagen idag skriver jag om senare eftersom klockan bara är ett än så länge. Kanske blir filmen " man on fire " snart. Ska i varje fall ta en lång dusch sen med. Puss,

/ Gabriella

Harge dag sex

Skyfall! Regn, vatten i massor. Översvämmning i de flesta förtält och själv trodde jag att jag skulle drunkna. Kul ! Noooot. Nej helt hemskt faktist. Eller jo lite mysigt också. Sitter inne och skriver blogg och kollar på ensam hemma med Amanda och Tuva. Och eftersom jag inte har drunknat ännu och åskan och blixtrarna inte har tagit mitt liv ännu så kan jag säga att dete duger som helt okej mysigt. Idag vaknade vi till regnet vid tolv och åkte in till askesund. Gick och kollade i några affärer och var i en choklad affär. Sen åkte vi till Laxå och åt mat, handlade och åkte igenom världens skyfall, jag lovar, himlen öppnade sig! I varje fall åkte vi tillbaka till ett vattenfyllt förtält och nu sitter vi inne i värmen och myser. Måste ju säga att jag tycker väldigt synd om alla som bor i tält. Jag och Amanda har gått hela veckan och skrattat åt dom och hoppats på att det ska börja regna och sagt att vi ska dra upp deras tält pinnar och sådär. Men nu när det verkligen kommer till kritan så tycker jag verkligen synd om dom. Deras tält flyter snart om det ska fortsätta så här. Imorgon skulle det regna hur mycket som helst, själv hoppas jag på att det regn som skulle komma imorgon har kommit idag istället. 
Annars kan jag inte klaga. Livet skulle kunna vara mycket sämre och jag har ju Amanda här så då kan jag säga att allt blivit tio tusen gånger bättre ! Vad som händer idag om det slutar reegna har jag ingen aning om. Kanske minigolf? nja får se lite. Vi skulle tälta någon natt med men i det här vädret vet jag inte..

vädret var ju så bra igår ?

 

/ Gabriella

Harge dag fem

Mycket aktiv dag i stora drag! Gick upp tidigt till att börja med, åt frukost och gjorde oss i ordning för att ta med Magda ut på äventyr, Magda är min nydöpta cykel. Åkte ut till en äng här brevid och tog kort, måånga kort. Tillslut tog vi Magda och cyklade ner till stranden, tog kort där & på klipporna, hopptornet och på bryggan. Så de flesta timmar av dagen har tillbringats till att försöka få till några bra bilder. Och enligt mig så fixade vi faktist en hel del bra bilder. Tre av alla miljarden bilder vi tog finns i min nuvarande header men fler bilder kommer ni att få se när jag kommer hem. Hade tänk lägga in en hel del bilder då. Bada har vi också hunnit med att göra idag ! eller i varje fall doppa oss till halsen och sedan springa upp på stranden i kallheten. Efter det blev det myskläder och nya wallander filmen. Den var helt okej bra. Det finns bättre. Sedan åt vi räkor med grannarna vilka också är mina kusiner ;) Mysigt. Sen nu på senare kvällen har vi ägnat vår tid till att fixa till min blogg. Själv tycker jag att det blev bra. Ni får tycka vad ni vill. Vädret börjar gå mot det bättre och det blir vi alla lika glada för ! Idag har det redan gått fem dagar och det går alldeles för snabbt ! I och för sig har vi ungefär 9 dagar kvar så vi hinner nog med en hel del till skulle jag tro. Ikväll nu får vi väll se vad som händer. Kanske blir en tur till kompis gungan, vad vet jag? Hoppas ni har det bra hemma !

Så här är mina känslor samlade förtillfället ! :D



/ Gabriella

Harge dag tre & morgon fyra

Känner att jag skriver om två dagar på samma gång hela tiden. Men det blir så när tiden inte riktigt räcker till. Igår åkte jag och Amanda till Örebro och medans familjen var och lekte på lek&bus landet så vandradet vi runt på örebros gator. Mycket mysigt med Mat, fika, shoppning på rea & även en hel del fotande i örebros mini köpcenter. Drack kanon god milkshake & Amanda dansade runt på övre delen av köpcentret. Vilket ni också ser bilder på nedanför. inhandlade ett par jätte söta skor för endas 150 kr ! och även en mascara för 25! Ni ser också nedre delen på mina jeans jag köpte dag två.







Amanda är riktigt vig kan jag lova ! Hann dock inte ta bild när hon var färdig ;)





När vi kom tillbaka till campingen några timmar senare tittade vi på film & åt. Sen tog vi vår cykel och en väska fullproppad med ljus, godis, filtar, chips, persikor & äpplen och cyklade bort till klipporna nere vid vattnet. Satt där, lyssnade på musik och mös. Riktigt riktigt mysigt ! Pratade om allt mellan himmel och jord och bara var. Härligt ! Cyklade till kompis gungan någon gång därefter och låg där, gungade och kollade på stjärnor. Stjärnor är fashinerande och fint! Jag lovar dessutom att det kommer att komma bilder på vår älskade gunga en vacker dag! Men när molnen kom och dolde stjärnorna tog vi vår cykel och tog oss bort till duscharna. Tog en halv lång dusch i vår ensamhet mitt i natten. Härligt att vara ensamma i duscharna för en gångs skull! Bilderna här nedan för är från klipporna. Det blev bara två bilder idag.



Hoppas att ni inser hur fin jag tycker att jag är på bilden nedanför !



Idag, dag fyra så vaknade vi rätt sent och nu är klockan tjugo i två. Amanda har precis bytt om och jag ska göra detsamma nu för vi ska ner till stranden och bada. Och nej jätte fint väder är det inte. Eller det är fint men inte extremt varmt ute. Men i husvagnen är det det och vi är på bada humör så nu drar vi till stranden. Ha det fint ! Puss !

/ Gabriella

Harge dag ett & två

Hann inte uppdatera igår för jag hann och orkade inte försöka mig på att få igång internet så därförfår jag berätta lite nu när jag tog mig tid och ork. Dagen igår var faktiskt riktig mysig och bra. Förutom bilresan som var långtråkig och sen en stund på kvällen. Men jag kan endå inget göra? Det var upp till dig.. Och visst det kanske blir bäst som du sa men just nu känns det riktigt jobbigt. Men livet går vidare och jag hade bestämt mig för att de här veckorna skulle bli bra och det ska de fortfarande! och bra har det väl börjat. Igår kväll var vi på grillbuffé och åt. Riktigt härligt, någon snubbe spelade musik och vi sjöng allsång :D Jag och Amanda var bäst vill jag lova. Okej även min sång glada föräldrar ;D

Efter vi ätit tog jag och amanda cykeln och cyklade runt lite, satte oss och pratade, lyssnade på musik och myste. Nedanför oss badade några tjejer toppless och när jag och Amanda började prata högre och sjunga så började dom fnittra och vände ryggen mot oss och klä på sig. Haha, kanske kolla sig runt innan man badar? och klockan var elva! Jag och Amanda ska också nakenbada i veckan om ni var intresserad utav att höra våra planer, men för vår del blir det nog lite senare på natten skulle jag tro.

I varje fall så har vi förälskat oss i kompisgungan och vi har bosatt oss där när vi har lust. Härligt värre! plus att några gulliga småungar i elva-fjorton års åldern mer än gärna puttar på oss bara vi gör dom lite sällskap. Och gärna det? varför inte liksom. Måste också skriva att elva åringarna hade porr på sina mobiler? Hmm, är dom inte lite små? lite halft små chockad där faktist.

 Idag har vi åkt till Örebro och handlat kläder. Jag inhandlade två kjolar, en rosa & en blå. Sen ett par jeans och ett linne. Jag har sagt det förr och säger det igen. Jag ÄLSKAR rea ! Men i vilket fall var vi bara där i några timmar så det blev inte så mycket köpt. Ska dit en dag till någon dag och handla massor ! Nu håller vi på att göra mat, grilla. Jag sitter här och skriver med Amanda sittandes mitt i mot och skriver eller spelar på sin telefon. Ska väl göra henne sällskap snart. Ikväll ska vi ut på ängen och fota i våra nya kjolar så bilder trillar säkert in så småning om.

Kameran är beredd i högsta hugg hela tiden så bilder kommer det finnas gott om efter två veckor! Men nu lägger jag bara in två från igår. Det får räcka så länge så får ni en massa fler en annan dag.

Hoppas ni har det bra hemma, vi har det bra i älskade Harge !

Det gick som det gick, det är jobbigt men visst det går inte alltid som man vill. Jag bestämde mig för att ha kul här och det ska jag ha även om det inte började riktigt som det skulle på vissa håll. Men puss på dig <33





/ Gabriella


kort, snabbt & lustigt

Som sagt det här blir ett kort, snabbt och lustigt inlägg. Eller kanske inte lustig men det lät bra att lägga till det där? haha,
I vilket fall. Jag är med Amanda och klockan är halv ett. Jag har packat det sista nu för imorgon drar vi till Harge i sisådär två veckor eller någonting. Vi får väl se. Men jag är trött & orkar inte skriva så skriver imorgon när vi kommit fram och kommit i ordning.

Jag har ont i mitt ben.

Puss och godnatt:)

/ Gabriella

Etapp fyra - nästsista etappen

Det är rätt sjukt, jag har blivit besatt av att läsa & kolla bloggar. Just nu har jag 17 st jag kollar igenom varje gång innan jag själv får för mig att skriva. Och just därför finns det oftast ingen längre tid till att skriva. Just nu står min syster och går fram och tillbaka utanför dörren och vätnar på att hon ska få datorn. Själv ska jag snart äta & troligtvis ta och bada innan vi ska iväg en stund. Ikväll blir det till att äta med klubben så länge det inte regnar annars får vi äta hemma. Sen ikväll ska Johanna sova här.

Tävlingen idag gick dåligt. Väldigt dåligt. Men blev enormt trött på en tjej som följde efter mig vart jag än gick. Som till den tredje kontrollen så saktade jag ner för att hon skulle hinna om och kunna springa sin väg sen så jag kunde få lugna ner mig lita. Blir enormt stressad av att ha någon bakom mig så nära inpå. Men vad tror ni hon gör springer tre meter och sen ställer sig och väntar? Jag blev i varje fall riktigt irriterad och springer allt vad jag har till nästa kontroll och när jag är på väg därifrån är hon framme vid kontrollen. Yes! tänkte jag och såg min chans till att springa ifrån. Men mitt i all stress tar jag första bästa stig (fel stig) och kommer helt fel. Får sprigna som en idiot igenom skogen och alla höjdkurvor för att komma över till rätt stig. Någonstans vid de sista kontrollerna hände även något med mitt ben så jaa nu har jag väldigt ont i benet.

För övrigt har vädret varit kanon under tiden jag sprang. Sjukt varmt bara ! Regnet kom sen när vi skulle cykla hem och när vi kom hem som dränkta katter så slutade det regna. Typiskt! Måste ju också tillägga min & Johannas tabbe vid duscharna idag. Skyltarna till duscharna satt lite dåligt och vi gick där och pratade och tänkte inte riktigt på vad vi gjorde. Jag kollade upp och såg en kille gå förbi mig och tänkte " han måste ju gått in i fel " och sen gick vi lite till så kollade jag upp och inser att det är vi som gått fel och är inne med alla killar och gubbar. haha, pinsamt (a)

Imorgon är sista dagen sen ska jag hem och träffa johan :) <3

Tack och hej för mig :)

/ Gabriella

konstig dag

konstig dag, konsígt humör & konstig känsla.

Vaknade för det första ovanligt tidigt och hela dagen har jag gått runt med huvudvärk som ett tryckande bälte runt huvudet, varit yr, mått illa i omgångar och till och från känt som att jag skulle spy eller svimma. Jobbigt.. så det har blivit till att ta det lugnt nästan hela dagen från och med att jag kom tillbaka till o-ringen. Har tänkt skriva två gången idag när jag suttit vid datorn med det har börjat med att jag läst alla andras bloggar och helt enkelt glömt eller inte hunnit skriva för att något annat står skrivet på schemat. Åkte bland annat till intersport och köpte ett par shorts på deras mega rea i adidas tältet. Blir även till att åka dit imorgon då det är mega rea på hela intersport. Idag har också mamma åkt hem för att packa och sådär inför harge så jag har därför tagit tillbaka mitt rum med en skön säng! Inget mer ont i ryggen här inte. Imorgon är det näst sista etappen och Johanna hänger med mig hit efteråt. Får väl se lite vad vi hittar på. Eksjö är ju trotsallt inte den mest aktiva staden. Eller? I så fall har jag missat det under alla år.. Nu måste jag i varje fall sova mo jag ska orka upp imorgon, har i och för sig sovmorgon till 9 eller var det halv? hmm ja det är sånt man märker.
Nice dreams.
Puss


You are not alone - Michael Jackson


/ Gabriella

Godnatt världen

Godnatt skriver en enormt trött gabriella. Är hos Ronja med henne & Emelie och dom ska laga någon inte gryta och inte koka men något Kyckling, svamp, vitlök liknande. Nåja det duger nog :D ska hem och sova lite senare och sova ritkigt länge imorgon.

Godnatt folk ! Godnatt mamma <33

/ Gabriella

Imorgon, onsdag = ledig dag

jaa, som ni ser på rubriken till det här inlägget så är det onsdag imorgon och i orienteringsvärlden betyder det ledig dag! Enormt skönt & ni som vill veta vad jag ska göra så ska jag sova ut ! :D
Åker hem ikväll och åker tillbaka imorgon ikväll igen. Blir en liten snabb tur till hålan. Tänkte packa och lite sådär inför helgen och även träffa lite folk. Får se när jag åker dock, först nu ska jag duscha sen ska vi upp till o-ringen torget och kolla liet i mässtältet och sådär jag ska försöka hitta ett par slappa shorts på intersport. Sen ikväll ska dom grilla här så får se om jag struntar i det och åker hem i stället eller om jag åker hem efter vi ätit. Det är sånt som återstår att se. Vädret är ju annars helt underbart skönt idag! En stor, varm sol hur härligt som helst ! Tävlingen idag gick bra! Orienteringen gick brabra, dock kanske inte alltid smartaste vägvalet men kanske endå bäst. Vem vet. Sen löpningen gick väl inte heller bäst men i varje fall bättre än det brukar. Så jag är nöjd med dagens insats och samlar nya krafter till torsdag då det ska gå ännu bättre ! 

har föresten också skaffat internet och sådär till semestern med familjen, underbart!

Nu ska jag ta en sköön och väldigt lång dusch. Puss

/ Gabriella

20.24

Såhär länge har jag inte varit uppe på flera dagar och längre blir det. I och med att jag sovit inprincip hela dagen sen jag kom hem från tävlingen så är jag inte speciellt trött, bara allmänt seg. Borde egentligen sova eftersom jag ska upp sju imorgon med men det är sånt som löser sig under tiden. Blir ett snabbt och kort inlägg här nu för att folk går och lägger sig och jag ska duscha och sätta i en hårinpackning är tanken. Sen titta på en film & somna till den. Härligt ! Imorgon bär det nog hem efter tävlingen om jag orkar. Tänkte träffa lite folk & packa en aning inför helgen.

Jag ser inte fram emot att sätta mig på cykeln klockan åtta imorgon och cykla ca en mil med en enormt ond rumpa!

Godnatt

/ Gabriella

Etapp två

Klockan är bara ett och jag har redan varit uppe i sex och en halv timme. Med andra ord sedan halv sju. Just nu är jag itne så trött men jag kommer väl blir om någon timme eller två. Tävlingen idag gick inte bra alls. Hade 24 minuter till en kontroll sen var det åtta kvar. Great! Nej ingenstans, men bättre lycka imorgon förhoppningsvis. Har ingen träningsvärk i mina ben än, bara två blåmärken och en ond rumpa. Jag är inte alls van vid att cykla så mycket som jag gjort de här två dagarna och tre till blir det. Och som ni ser på bilden jag tänker lägga in här nedanför så är det väldigt svårt att hitta sin cykel bland alla dessa. Haha nästan inpå omöjligt om man inte ställt cykeln på ett väldigt bra ställe. Idag är det också bättre väder och det var enormt varmt ute i skogen vid nio tiden. Annars blir inte tiden alls väl använd. Cykla, tävla, cykla, sova & äta. Det är på ett ungefär mina dagar. Idag ska vi försöka ta oss ner till O-ringen torget och till intersport tältet mm. På onsdag blir det kanske till att kolla på Lena Philipsson och Ourp på kvällen så lite händer det ju i varje fall. Idag är vi inte lika många här och jag ska troligen kunna klämma in ett inlägg till eftermiddagen om det finns något att skriva om. Have a nice day.

Puss




Och det här är bara från där jag står. Så här är en hel åker/äng fylld + hela vägen bort i dikeskanten och in i skogarna.

/ Gabriella


Kalas bilder !



  




 

/ Gabriella

Grattis Felicia

Igår hann jag inte skriva någonting alls. Eftersom internetet hemma inte fungerade så kunde jag inte göra det då. Sen när jag kom till Eksjö fanns det ingen tid över. Åt och sov på ett ungefär. Idag väcktes vi klockan sju för att sjunga för Felicia. Efter det fanns det ingen tid att sova. På med träningskläder och  försöka trycka ner en lite större frukost. Jag brukar inte kunna äta när jag vaknar vid elva för att jag inte är hungrig. Så ska jag äta klockan halv åtta :o sjuuukt. I vilekt fall gick det nogorlunda och jag och pappa cyklade bort till rännerslätt där första etappen höll idag. Startade i regnet och sprang en bana på runt 5 km. Tävlingen idag gick helt okej. Missade 4 minuter på en kontroll och några minuter på en annan. Men det går inte att springa felfritt jämt ;) Kom i alla fall i mål efter ett jobbigt upplopp med mycket åskådare. Hemskt är det. Cyklade hem igen och sammanlagt har jag cyklat, gått och sprungit 1.5 mil. Känns enormt bra för otränade mig.

Nu kommer det snart folk hit på kalas eftersom felicia fyller år. Har föresten inga bilder sen tävlingen idag eftersom jag inte ville riskera att min kamera skulle förstöras i regnet. Förhoppningsvis kommer det bilder imorgon. Men istället ska jag ta bilder på kalaset nu så det kommer troligtvis ett bild inlägg lite senare. Kommer inte kunna skriva så hemskt mycket i och med att vi bor nio personer i ett hus med en dator. Och datorn står i rummet där den som somnar tidigast sover. Men förhoppningsvis som sagt så hinner jag med ett inlägg till idag och då blir det med bilder !

Men Grattis till Felicia 11 år och Felicia 16 år :)

Puss

/ Gabriella

Med Emelie

Sitter hos Emelie och om 40 minuter ska vi ta tåget in till stan. Eller ja, om emelie nu hinner vilket vore rekord om hon gjorde. Just nu är hon i duschen vilket brukar ta ca 40 minuter bara det, sen sminka sig, platta håret och föna det brukar ta lika lång tid. Och att hitta kläder tar ju minst en timma, så som det låter kommer vi inte komma till stan. Haha nej hon lovade att skynda sig och förhoppningsvis hinner vi med tåget och en halvfärdig Emelie. Kvällen ikväll ska bli bra och vi ska träffa en massa folk för imorgon åker jag. Inte så långt bort i och för sig vilket är skönt. Även om farfars dator och internet är väldigt segt kommer det endå komma uppdaterande inlägg varje dag i veckan. Nu ska jag leta kläder lite, ha en kul kväll ! Puss

/ Gabriella

snabbis inlägg

Hinner inte skriva så mycket mer än, välkommen solen och godmorgon folk. Ska in till stan med Emelie och fixa och trixa lite. Bussen går om en halv timma och jag måste göra mig i ordning så förhoppningsvis hinnre jag med att skriva ett inläg senare idag. Puss
/ Gabriella

en äldre blogg

Vet ni hur surt det är att ha en gamal blogg. Vore mycket roligare om man hade alla inlägg på en och samma blogg. Dum som jag var började jag blogga på bloggspace i två år innan jag böt. Så två års blogg inlägg ligger på en annan blogg. Det är tråkigt. Har suttit och läst igenom en massa gamla inlägg och det är riktigt kul att se hur allt förändras och hur mycket problem man hade. Man tog illa upp för saker som man inte ens skulle reagera på idag. Och vilka man var kompis med då, och alla resor som gjordes. Sjukt kul. Tur är väl att den inte försvinner bara för att jag började blogga här istället.

Godnatt ! <3




Man ser dock nästan igenting, har en fin blixt i ansiktet :)

/ Gabriella

Blåbärsplockande

Som ni ser på rubriken tog jag insiativet till att gå ut i skogen och plocka blåbär idag. Det jobbigaste är ju att egentligen plocka dom att äta dom går ju finfint ! Men i vilket fall, jag hade endå inget bättre för mig så jag drog med mig min syster ut i skogen och börjae plocka blåbär. Enormt jobbigt efter ett tag. Och ni som känner min syster vet att hon har väldigt konstiga funderingar och aldrig kan hålla tyst. Nu vet ni det också, även ni som inte känner henne ;) Idag var hennes funderingar och tankar runt magi. " tänk om man bara kunde knäppa fingrarna så skulle alla blåbär bara resa sig upp i luften så var det bara att gå runt och plocka ner dom i burkana och slänga dom fula och så skulle det vara färdigt" " Eller tänk om man kunde börja höja händerna och peka på en av burkarna så skulle den fyllas med blåbär" Eller " Tänk om det skulle vara som det var i årets julkalender... " Tänk om , Tänk om och Tänk om. Hmm jo visst skulle det vara härligt. Men var lite realistisk tack. Hon var i varje fall trevligt sällskap där vi satt och lyssnade på musik och plockade blåbär.

Kommer ni ihåg att jag sa att man alltid får med sig minnen överallt ifrån. Jag kom och tänka på det i skogen idag när myggorna kom. Och förutom myggbett fick jag också med mig massor av blåbärsfläckar, blå/röda händer, en ond nacke, blåbär  ( som tur är ) och en massa bilder. Några få bilder får ni se här nedan !

För övrig har den här dagen varit totalt meningslös, men vissa dagar måste väl vara det också för annars skulle man kanske inte uppskatta de andra dagarna lika mycket. Men i så fall var ju inte den här dagen meningslös heller, för den hade ju en mening? Hmm.. ni tror att jag har blivit tokig..

Jag behöver nackmassage..











/ Gabriella

Kalle min vän :)

Tänkte skriva om hur mycket den här dagen har sugit. Har inte hänt mycket alls. Verkligen Ingenting.. Men ett inlägg om hur tråkigt jag har haft det idag skulle ju inte vara roligt alls. Så därför kom Kalle med förslaget att jag skulle skriva om honom så visst gärna för mig ! Så det här är alltså Kalle, snyggingen själv !


Jag verkligen älskar den här bilden haha (a)







Där var några bilder på festprinsen själv (;
Så, just det Kalle här söker en flickvän i två år. Mer än så blir det inte. Men två år är en lång tid, så tjejer passa på ;) haha.
Är det inte svårt att stå emot? Tänker dock inte lägga ut nummer här. Så vill ni få tag på honom blir det erat problem.
Haha fan va dryg jag känner mig. Han är otålig så det är nog dags att sätta fart. Hiiih (A)

Puss på er. Han är en riktig pingla och min vän (; <3

/ Gabriella


Kurrande mage

Borde egentligen äta innan jag skriver här i och med att min mage håller på att dö av hunger förtillfället. Men jag orkar inte ta mig ut till köket. Johan åkte nyss, åkte till han i går kväll och sedan åkte vi hit och sov. Myys. Idag har jag ingen aning om vad som händer alls faktist. Förhoppningsvis kommer jag på något för jag orkar verkligen inte bara sitta hemma idag. Borde försöka packa lite också. Tränings och tävlingsväskan är klar. Men alla andra saker och kläder som behövs är inte ens påtänkta ännu. Jag kan inte koncentrera mig för jag är så hungrig, med andra ord är det nog lika bra att gå och äta. Men jag uppdaterar mig säkert flera gånger idag eftersom jag inte har så mycket bättre för mig.

/ Gabriella

Godmorning sunshines

Klockan är tidig morgon och jag tror inte ens att hälften av er har tänkt att vakna än på ett tag. Kvar över sju vaknade jag i morse och har varit uppe nästan hela tiden sen dess. just nu är jag inte speciellt trött men kommer säkert vara det i kväll vilket bara kommer drabba Johan. För övrig har jag inte bestämt alls mycket inför dagen utan får ta den som den kommer.

Måste fixa om bakrunden på min blogg. Någonting har hänt och den syns inte längre :S

/ Gabriella


En dag med Emelie

Dagen har varit helt okej och Emelie är bra !
Åkte tillslut upp till a6 och skulle fixa Emelies telefonen. Inget bättre resultat där tyvärr. Åkte ner till stan träffade några snubbar en stund innan vi tog tåget hem.

Fem stycken enormt irriterande ungar på tåget. Troligtvis var deras beteende mycket yngre en deras egentliga ålder. Två utav dom åkte på vuxen biljett och måste alltså vara över 15? 16? Deras beteende var i varje lång i från där. Satt och pratade med mig och emelie hela vägen från jönköping till tenhult vilket kändes som en evighet. Drygare människor får man leta efter. Det är inte många folk som går mig på nerverna men dom var riktigt omogna.

Kvällen blev ingen större hitt. Blir till att ta det lugnt hemma vilket också kan vara skönt eftersom det kommer folk till oss klockan sju på morgonen imorgon. Kan vara bra att sova tidigt då.

Dessutom har jag känt mig så bra eftersom jag tagit med mig min kamera överallt för att kunna uppdatera lite. Men då vore det ju bra om man använde den också. Tror jag tog fem bilder på kalsen och sen inte ett enda igår kväll! och typ ett kort idag. Om jag endå inte tar kort blir det ju ingen skillnad från att inte ha med sig den? Hmm, får bli ändring på det alltså. Imorgon är det Onsdag och jag borde verkligen packa.. Men vem orkar plocka fram och packa ner en massa träningskläder? Jag orkar inte ens träna så hur ska jag orka tänka på att jag ska tävla fem dagar i sträck.. hmm .. Men det blir nog bra med det med.

/ Gabriella


jobbig natt..

Har inte kunnat sova överhuvudtaget inatt. Hur jobbigt som helst. Först växtvärk vilket jag verkligen inte borde ha eftersom jag knappt växer längre :S Jag hittade ingen alvedon så kunde inte somna om på flera timmar.. Sen var det för varmt och för kallt vartannat i mitt rum. När det var varmt öppnade jag såklart fönstret och då blev det svinkallt hur snabbt som helst. Sjuuukt ! Så jaa, jobbig natt. Vaknade inte helt förens vid ett sen i morse eller förmiddag som de flesta vuxna skulle säga. Emelie kom till mig och nu sitter jag hos henne och väntar på att hon ska duscha klart. Vi ska in till a6 en stund idag och sen har jag ingen aning om vad som händer.

Ikväll får vi se vad vi ska hitta på, förhoppningsvis blir något kul varje fall ! :)







Pusss

/ Gabriella

fjortonde juli tvåtusennio

Idag har jag inte skrivit något inlägg överhuvudtaget än, har helt enkelt inte hunnit med. Fullt upp hela dagen och kvällen. Började med att jag vaknade ganska sent. Åkte till Johan och var där över dagen. Till eftermiddagen / kvällen var jag hos ronja. Gick hem och åt och tänkte att shit va skönt med en kväll hemma ikväll. Sen fick jag smset " fest hos jonas koooom <3 " Ronja och Emelie ville gärna dit så jag hängde på. Fick skjuss utav Carl och hans kompis in till Torpa och har varit hos Jonas hela kvällen. Kul ikvällen och mysig dag. Bra kombination! Med andra ord sammanfattat bra dag!
Fick sjuss hem utav Carl och dom igen och Emelie och Ronja sover hos Johan ikväll. Själv sitter jag här i min ensam het och äter lasagne och bara längtar efter att få kyrpa ner i sängen. Drömma något sött och sova hur skönt och länge som helst. Hemma själv imorgon på morgonen. Lycka !
Det blev en kort sammanfattning utav dagen men hoppas den duger. Hoppas ni haft en bra dag och kväll själva. Puss på er.

/ Gabriella


kalas idag igen



Idag blev det till att åka på ytterligare ett kalas. Dock inte för sötungen här över. Blir inte ni också lyckliga över att se denna lyckliga sötnos? Ebba heter hon för de som ville veta även hon en kusin. Riktig glädjespridare. I vilket fall var det kalas för farmor och min faster. Först en massa fika och sedan senare på kvällen blev det grillning. Grilla är sommar vare sig det är fint väder eller inte. Är det fint väder är det i och för sig ett stort pluss men idag fick det bli sommar grillning utan ett stort pluss. Men eftersom vädret var helt okej så får det väl bli ett litet. Efter kalaset åkte jag och Ronja hem till henne där Filip, Jonathan och Lukas väntade på att bli insläppta i värmen. Var där ett tag sen lämnade jag dom för en stund och gick till Johannes och Niklas för ett så kallade " nattdopp ". Men eftersom klockan inte var mer än tio så kallar jag det mer kvällsdopp faktiskt. Mysigt vare i varje fall. Mycket prat och vattenpistoler. Mysig kväll! Idag har också Johan kommit hem :) <3 Godnatt !



I Johannes pool :)

/ Gabriella

Kvällen hos Ronjas mormor

Kvällen igår tillbringades som sagt hos Ronjas mormor. Kom dit proppmätta efter all libanesiskmat. Kommer in och hela bordet är fullt med mat, revben, vitlöksbröd, potatissallad, sallad, jordgubbar, grädde, chips, godis och jaa, en massa saker. Varken jag eller Ronja kunde äta speciellt mycket så hennes mormor får väl äta samma mat i en vecka skulle jag tro. Men guud va gullig hon är (a) Började kolla på "hajar" men ronja somnade och jag orkade inte kolla mer. Den var bra men jag var så trött att ögonen knappt orkade hållas uppe. Mitt i natten tog vi en nattpromenad i de finaste kläder vi hade. Haha.. ironiskt. Vi hade shorts som inte syntes under en lång stickad tröja vi lånade av ronjas mormor och över det en halsduk. Vackert ! Bild på Ronja ser ni nedan och dessutom några få bilder från Tildes kalas.





Tilde i rosa och hennes syster Tuva i lila. Kusiner <3


Ronjas fina outfit <3

/ Gabriella

Ronjas mormor

Kom precis hem till Ronja igen, ska bara hämta lite saker och sen ska vi till hennes mormor och äta gott, sega vid tv och bara ha det allmänt mysigt. Dissade andra planer för kvällen för att gå dit. Härligt enligt mig måste jag säga! Har varit hos mina kusiner på kalas och ätit lebanisiskmat. Gottgottgott. Är riktigt mätt så är inte hungrig någonstans och Ronjas mormor kommer göda oss fulla med mat. Ibland får det vara så. Lägger inte in några bilder nu och kommer inte kunna skriva mer i kväll så bättre uppdatering kommer imorgon med både bilder och en sammanfattning utav kvällen. Så nu ska vi gå igen. Ha en bra kväll.

/ Gabriella

Hos Ronja

Vaknade för cirka en timma sen och sitter redan hos Ronja. Har druckit utav min efterlängtade fruktsoda, vilket inte var den godaste längre. Men eftersom jag längtat efter den så mycket så måste jag såklart dricka utav den också! Idag är det lördag och jag och Ronja ska till mina kusiner och äta libanesisk mat. Just nu är hon ute och pratar med Rasmus. Ovanligt? ;D Har också fått igång min kamera nu så nu har jag med mig den överallt. Så bilder kommer att lysa upp i bloggen redan i kväll förhoppningsvis. Om en vecka är det o-ringen och jag är så himla tränad! Yeaah!
Puussss (:

/ Gabriella

Godnatt

Klockan är halv två och såhär tidigt har jag inte gått och lagt mig på flera nätter. Tänkte att det kunde vara skönt att försöka sova lite tidigare idag. Kom föresten precis att tänka på att det blir väldigt svårt för mig att blogga under de två veckor jag är utan dator och internet på en liten camping i norra vättern.. På något sett måste jag skaffa med mig en dator med internet dit upp. Det får helt enkelt lösa sig på något sett. Har också fixat en tillfällig header att ha så länge.

Godnatt (:

/ Gabriella

myggbett..

Dagen idag har varit i ett " läkande " syfte. Tänkte vara hemma så mycket som möjligt bara för att försöka bli frisk. Även om det inte blev till att ligga still särskilt mycket så har jag hunnit med en hel del som endå är nödvändigt. Till att börja med hjälpte jag pappa att städa huset. Snällt av mig. Har även hjälpt till med att lägga in en hel del saker på blocket och fått mina föräldrar till att köpa en boxer till mig när jag fått min tv. Sen ville pappa att jag skulle med ut i skogen och hämta in några kontroller. Och eftersom jag inte mådde helt okej så satte jag på mig massor av kläder. Fula.. Jag lovar att ingen utav mina kompisar har sett mig i sådana kläder. Skämdes över mig själv fast det bara var pappa som såg mig. Åkte ut till skallarp och plockade in några kontroller. Rätt skönt att komma ut.

Har ni tänk på att man alltid har med sig ett minne när man gör något. Vad man än gör så har man alltid något som påminner än om vad man gjort. Vissa minnen har man kvar föralltid och vissa bara för ett tag. Som idag när vi var ute i skogen. Jag fick med mig fullt utav myggbett och blöta fötter. När någon frågar mig nu vart jag fick myggbetten så kommer jag direkt att tänka på när jag och pappa kämpade för att inte bli bitna i skogen. Då kommer jag också komma ihåg hur jag råkade sätta mig ner för att plocka ett blåbär och ett tio tal myggor satte sig på mig. Allting påminner på något sett. Dock är det ett minne som försvinner när myggbetten försvinner. Men endå, vad man än gör för det med sig minnen.

Hur som helst när jag kom hem gjorde jag mig i ordning lite och gick sedan till Johannes och Simon. Jag och Johannes hjälpte Simon att packa. Jag skrev packlistan, Johannes spelade gitarr och sjöng låtar om Simons packning och Simon packade ner saker. Bra teamwork!

Nu ska jag försöka mig på att få min header att synas.. igen ! bättre lycka nu kanske ?

cya ,

/ Gabriella

välkommen halsbakterier,

Somnade tre i natt och vaknade första gången riktigt riktigt tidigt. Halsbakterier har invaderat min hals och ger mig inte en lugn ro överhuvudtaget. Enormt jobbigt. Somnade i alla fall om och har tvingat mig själv att sova till kllockan två. Efter de har jag nu överdoserat mig med strepsils, men jag vet inte ens om det hjälper. Känns i varje fall inte så. O-ringen om två veckor och jag är verkligen i god form ! Nooot (a) Kommer inte riktigt i håg när jag tränade sist, men visst dedt går säkert kanon (; Idag har jag hittat en tv jag ska köpa! verkligen, så nu ska jag sälja min kamera.

Headern vill verkligen inte fungera och jag har ingen aning om vad som går snett. Någon vill att jag ska ha en tom ruta till header. Den någon är absolut inte jag och jag stör ihjäl mig på den.

Skriver ett inlägg lite senare. Klockan är ju i och för sig halv fem och det är fredag men det löser sig. Är endå inte speciellt pepp på att göra något större idag. Puuuusss <3

/ Gabriella


designen..

Nja, kan ju inte säga att förändningarna är särskilt stora, har lyckats lägga in en klocka, en nedräkning till min födelsedag, centrera rubrikerna i mina inlägg, ändra lite i menyn och få en vit header. Förstår inte alls vad som går fel men bilden vill verkligen inte visa sig. Kul.. Jag är helt förvirrad och orkar inte ens tänka längre. Får fortsätta imorgon och hoppas på att jag löser det då. Annars får jag be något smart huvud om hjälp. Tack för inatt. Godnatt !
 
/ Gabriella

10 juli 09

Sitter förtillfället i mitt nymöblerade rum med datorn i sängen skriver och äter hamburgare. Jag är inte ens hungrig men äter bara för att det är gott med hamburgare? hmm, alla hästar är nog inte riktigt hemma hos mig..
Jag hittar ingen tändare eller tändstickor så hur ska jag kunna tända alla mina tusen ljus? och dessutom har jag glömt min fruktsoda hos ronja och där gör den ju ingen nytta :O den ungen dricker ju endå bara coca cola light! Så ikväll får jag nöja mig med svart vinbärs saft. Duger men är ingeting upp mot fruksodan i ronjas kyl.. blöder dessutom på min högra knoge ser jag nu, undra hur det kommer sig ? :S Och min axel ser ut somm om jag har någon hudsjukdom av något slag. Men jag kan gladiligen berätta att det bara är en helt naturlig fjällning som uppkommer ifrån att jag har varit i solen, bränt mig och nu försvinner min fina bruna färg till en vit ljus nyans. bläää...

Idag har jag varit med ronja i stan och spenderat pengar. Igentligen var det bara hon som skulle göra av med tyngden i plånboken. Inte jag! Men visst alla gillar rea. Inhandlade ett linne, örhängen och ett armband. Har dessutom tittat ut en lampa jag ska köpa till mitt rum vilket ni ser på bilden neranför. Dock inte bra bild eftersom den är tagen med min superbra mobil kamera. Ronja köpte byxor, tröja, halsband, griffelkritor och griffelfärg. Ska måla hennes dörr med svart griffelfärg. Kul ju ! Åkte sedan hem till henne och dissade alla andra idéer vi hade inför kvällen för att vi var så "pepp" på att måla hennes dörr (A) men när vi väl är hos Ronja orkar vi inte utan sätter på "knowing". Sjukt bra film till slutet skulle jag säga. Blev grymt sur när det visar sig att de svarta männen är utomjordningar. Förstör allting enligt mig.. Sen kom Nellie och då gick jag hem. Och nej jag gick inte för att Nellie kom utan för att hon kom så sent och jag behövde gå hem till mig.

Tänkte sitta och pilla på designen hela natten om det så ska ta det. Jag förstår ingenting men ska försöka göra mig något klockare på det här ikväll/natt. Så ni lär väl få ett uppdaterande inlägg om hur det går för min hjärna att få in något i sig ikväll.

Puss så länge,






/ Gabriella

7 Juli 09, Johan <3

Sov hos Lisa idag igen efter en bra går dag. Var med några stycken hemma hos Lisa, badade "badtunna liknande sak". Sen sov jag & Issa hos Lisa. Imorse åkte jag hem tidigt, skulle med pappa ut till skallarp och hjälpa till på orienterings träningstävlingen som tsok höll i där. Var inte hur tråkigt som helst, Ylva gjorde mig ett glatt och bra sällskap. Efter åkte jag in till Johan där så småningom också Niklas och Erik var. Var där tills nu ikväll och åkte då hem. Nu sitter jag och Lisa hemma hos mig och ska väl sova om en stund. Kvällen har varit mysiiig :)


7 Juli 09 , Johan Johnsson <3





Pussss (:

/ Gabriella

höger eller vänster väg?

Några dagar sen jag skrev senast, men det var också några dagar sedan jag sov hemma eller ens satt vid en fungerande dator. Har sovit hos Lisa men icke fungerande internet :) Vädret har blivit till det sämre och det har regnat och blixtrat när vi varit på stranden. läskigt, (;




Tänk er att ni har två vägar att gå. Ni vill mer än gärna ta den vänstra men vet att vissa av konsekvenserna inte kommer vara roliga alls. Om man tar den högra vägen måste man ta sig över ett stort stenblock vilket är väldigt svårt, lika svårt som att säga nej till att ta den vänstra vägen. Tar man den högra vägen har man ingen aning om hur någonting kommer bli. jobbigt? Den vänstra vägen överväger alltså ganska mycket men samtidigt är konsekvenserna inte alls bra eftersom de flesta hellre vill att man ska välja den högra. Men stenblocket är svårt att komma över och eftersom man hellre vill ta den vänstra vägen är det svårt att få viljan att ens försöka ta sig över. Eller att säga nej till vänstra vägen.

Jag tog vänster väg, konsekvenserna är därefter..
efter regnet kommer solsken?


Förstår att det här inte låter vettigt alls och det är inte alls säkert att ni förstår. Men ungefär såhär förvirrad är jag och för mig är det ett klockrent exempel..

/ Gabriella

pojkvän ?

Första dagen i månaden inleddes med mycket regn, åska och blixtrar. Blev en mysig dag hemma hos Ronja med henne och Emelie. Kollade på the butterfly effect eller något likande. Sjukt bra film, lite annorlunda men mkt bra! Värd att se.
 
Har större delen av kvällen pratat om pojkvänner och pojkvänslängtan. Tänk er att alltid ha någon som finns där för er, som alltid visar att han finns där och någon som verkligen älskar än. Det skulle vara underbart! Man skulle fortfarande ha var sitt liv men också ett tillsammans. Kunna lita på varandra och prata om allt. Finnas till hjälp och stöd om det skulle behövas men samtidigt till vänskap och kärlek. Finns det verkligen någon till alla ?




Jag vill ha tillbaka solen, värmen är ju fortfarande kvar så varför försvann solen ?





http://rahlenfeldt.blogg.se sjukt cool grabb och även mycket snygg !

/ Gabriella

RSS 2.0