Internet

Hej hopp,  nu drar jag mig till skolan i min lilla syster skor då vi fick klippa upp min med en sax igår för att det inte gick att få av det. Skit kul ! jag älskar skoor. man får inte göra så. I varje fall så börjar jag flytta idag och jag vet inte om jag kommer kunna vara så aktiv över helgen. Vet inte hur internetet i lägenheten fungerar och sådär. Men annars, ha en bra helg ! Det ska nämnligen jag ha, full av flytt, fest för lisa som fyller år, skridskor, kanske träffa lite folk, och absolut Daniel (L)

Jag saknar Ronja mega mycket, men sju dagar kvar, hon är mitt hjärta :)

Flytten närmar sig

Har inte hunnit skriva någonting alls i veckan. Har varit långa dagar med tidiga morgonar och sena kvällar. Men det är sånt man får ta ibland. Veckan började med att bli helt kaotiskt när Bella kom till skolan & fick åka ambulans till sjukhuset med andnöd. I Tisdags efter skolan var jag, lisa, lisa och danne i lägenheten och fixade lite smått inför flytten. Igår, onsdag, fick vi lite sovmorgonen och började kvart över tio och slutade halv tolv. Hade skridskor och jag överlevde som ni märker. Kvällen tillbringades med Amanda, Lukas, Filip & Eddie till en början. Film hos Eddie och sedan vidare upp till Jonathan som fyllde arton igår. Grattis ! :) satt där och pratade och kollade på tv, vissa av oss åt också tårta och bulle ;) Idag är det Torsdag som jag antar att de flesta vet. Jag har datakunskapslektion och sitter och lyssnar på Måns Zelmerlöv - Hope and glory acustiskveration. Slutar efter här pga sjuk lärare och då ska jag och gröhn hem till henne och äta tacos ! Senare blir det även Emelie och troligtvis en stund med Kalle & Alex som är på besök i "storstaden".

Imorgon börjar det, det kommer bli en lång lång lång helg. Men en oförglömlig :)

Kittelfjäll!

Allt mellan himmel & jord har hänt. Mycket händelserik och underbart kul vecka med underbara människor och sångfåglar. Vi har varit med om långlång bussfärd med många olika ställningar och sånger, ätit för mycket mat & blivit alldeles tjocka, fyra stora mål om dagen + massor av gois, chips mm, bastat och rullat oss i snön, blivit myllade ett antal gånger, snöbollskrig, kastade i lössnö, dragen i foten ner för en backe, åkt skoter med och utan massor av packning, garvat åt alla gupp, grävt upp en skoter som hamnat i diktet, grillat hamburgare mitt i natten i kallen, gått till handlar´n och legat mer i snön än gått på gatan, åkt snowboard, fått kramp i benen, trillat, trillat & trillat, åkt"sälen", spelat kort, arobicspass på rummet, danssteg till grease, apelsiner och pringlesrör = kille, Kasta apelsiner, bli påkastade snö, blivit kittalde till man nästan kissat på sig, mycket snack, skratt & sång, stora skor & stor mössa. Har ungefär skrivit hälften utav det som hänt och ni förstår väl kanske en tredjedel. I varje fall är veckan ett stort minne som alltid kommer kommas ihåg till ett utav de bästa veckorna. HELT UNDERBART! HÖRRÖ MOOOONA !

Bilder från veckan och även filmer kommer att läggas in senare idag när gröhn kommer hit med sin kamera. Då kanske ni kommer fatta lite mer.

Igår när jag kom hem kom Daniel & Jönsson till mig. Vi har mest sovit och bara myyyyyyyyst. Idag blir det Lisen & Lisen och en goooooooood romaaaaana :D:D


fjällen (L) en månad :)





En månad med underbar och flera kanon dagar i fjällen :)

fjällen!

åker till fjällen imorgon med familj, kunsin och daniel :) underbart! sen direkt till kittelfjäll med vänner . helt kanon :D kommer ha två underbara veckor. Cya ! <3

Hahahahaha

Helt klart värd att kolla på! Jag döööööööööör... Vilken syster x)


RSS 2.0