lite av varje :)

helgen har till mesta dels varit mys. Var med älskling i fredags, hos lotta en stund i lördags, kalas igår för syster. Igår blev det myskväll med Danne med kinamat och massa avsnitt av medicinmannen och nu har vi endast ett avsnitt kvar att se.

Idag började jag tjugo över elva och slutade kvart i ett, efter det drog jag och lisa och tränade på friskis. Vi som varit lata ett bra tag nu insåg att de fått nya löpband. Riktigt goa med tv och hela kittet. nu har jag i varje fall gått hem och ska snart äta min kinamat som blev över igår. friterade räkor, muuumms ! :)









<3


Du är allt, Daniel Isaksson (L)

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge







Du är den finaste killen som finns, du är allt för mig

Jag älskar dig !



fetto

Idag har det inte alls blivit som planerat men endå blivit väldigt mysigt ! Började med att vaknad upp brevid plutti efter en behövlig sov morgon. Pizza till frukost! Yammi. Skola, tråkigt. Prata jobb, kom ingen vart. Gå en hållplats istället för hela vägen. Skulle träna men struntade i det. Skulle gå runt rocksjön men struntade i det med. Idag har jag och gröhn istället bara latat oss i sängen, ätit potatis mos, ätit glass med varma hallon och kollat på alvin och gänget två. Underbart! Nu väntar jag på att Daniel ska komma så jag kan sova i natt :) Pusss

vinteer

Idag är det vinter ute för det är kallt kallt och super kallt. Inte okej. Det har också varit inbrott på skolan. kuuul. Nu har vi haft kultur och stil historia vilket faktiskt var kuul. Nu har vi håltimma vilket inte är kuul. Sen har vi engelska vilket är trååkigt, sen har jag matte b som är trååkigt.

Sen slutar jag och ska vara barnvakt. Förlåt för ett lamt inlägg men jag är trööööttt.



Den här saknade flickan kanske ska göra mig sällskap ett tag idag :)



Den här älskade flickan sitter vid en dator lite längre bort och är oerhört koncentrerad och undrar vad jag gör. Hon knappar på sin dator och kollar ibland över data skärmen. Nu tror jag hon är hungrig :)


puussss.

godmorgon

Att koka ägg utan att de spricker är inte lätt vill lova. Det blev min uppgift i morse när pappa och monica är ute med vovven. Men nejnej inte så bra lyckat med det skulle jag vilja säga. Igår var en bra dag, först på cosmonova, sen gräna lund där det var olidligt mycket folk och vi inte åkte någonting för att köerna var gigantiskt långa och vi inte hade tillräckligt med tid. Fikade och sådant, och åkte sedan vidare till heroncity där det blev grekiskmat och sedan till att göra åt 400 på en spelhall på enormt kort tid. Men det var kul och jag är bäst på att hoppa på fula gubbar och airhockey. Sen blev det bio. Någon ny Robin Hodd, mycket bra men lite svår att förstå så var bra att pappsen satt brevid och kunde förklara lite. Kom hem rätt sent och idag nu upp tidigt för att hinna åka till Tom titt innan det blir hemresa i eftermiddag.

Har varit en bra helg :)



Gabriella Saknar sommar och sin underbara pojkvän och sina söta vänner <3


Stockholm

jag är jätte bra på att uppdatera bloggen och nu är jag i stockholm hos lille pappsen :) håller på att packa ihop våra saker och ska in till city, shoppa lite, mat och sådant. Blir nog grönalund, tom titts, akvariemuseum, cosmonova mm. Blir troligtvis en riktigt bra helg. Vaknade imorse av att pappa ringer från rumet brevid och vill att vi vaknar, hemskt omtänksamt tycker jag.

Har inte så mycket mer att skriva för tillfället förutom att jag ska försöka börja skriva mer.

Plutti <3

RSS 2.0