26 maj

Har inte haft något fungerande internet under helgen så har därför inte kunnat uppdatera mig över huvudtaget.
Nu hinner jag heller inte skriva något speciellt långt eftersom jag ska hinna med bussen till kören så får skriva lite mer ikväll. Men kort och sammanfattat har helgen varit kanon om man tänker som en överblick. Går man in på detaljer finns det väl både bra & mindre bra detaljer. Tjejkväll hos Nellie, bowling med familjen, fotboll med emelie, kväll hos Alicia & får absolut inte missa kvällen med michael W smith. Bäst vare! Kommer leva på den lycka länge. Känslan av folk som verkligen var sig själva, brydde sig och hade kul. Glädje & lycka speglades av från varenda människa. Sjukt underbart! 

Idag är det tisdag, & om en vecka gäller det :D
Var på stan igår med Emelie & beställde också klipp&sling tid på torsdag. Sköönt !
Sen hittar jag verkligen ingenting till skolavslutningen. Har skor och ingenting mer. Vore kanske trevligt om jag hade något mer på mig..

Sen bär det av till liseberg efter skolavslutning & får hoppas på att mycket roligt folk hänger med dig nu. Orkade inte vela mer på om jag skulle åka eller inte så nu har jag bestämt mig för att iväg ska jag och kul ska det bli !

grattis ronja

Ett stoooooooort grattis till ronja som blir sexton idag (:

Dagen i skolan var riktigt go. Kollade run away bride, looove ! :D
Sen efter åkte jag till Lisa & Malin. Söteungar (:
Har varit med dom hela dagen + kvällen och även Edvin, Eddie, Carl & Kalle. Sen kom mamma och hämtade mig och nu sitter jag här och tjocka. Har ont i magen och ska snart sova. Men dagen har varit bra.


/ Gabriella


cirkus

Hoppade av bussen och möttes av fyra kameler x)
Cirkus i Tenhult.
Jippi, barnen hoppar av glädje.
 
Två dagar kvar i skolan sedan lång helg. Härligt!
har 70 franska glosor till imorgon + fysikläxa. Glosboken är en bra hjälp men börjar man dagen innan så är det nog inte meningen att man ska lära sig alla. Jag kan ungedär 5 stycken sisådär. Känns bra.. not.
Vill ha sommar, sommarlov och värme.
Godnatt {v



/ Gabriella


17 maj 2009

Helgen har varit bra, alltså tummen upp (y)
Tillbringat den med mycket trevliga människor men mest med ronjaa (:
Idag har jag varit på David & Johannas teater. Helt grymt bra ! Dom var veerkligen hur bra som helst och teatern var bra i sig. Efter det tog jag bussen ner till stan med Lisa.  Satt på hamnkanalen & pratade hur mycket som helst och nu är jag hemma. Man tror att livet är förutsägbart i vissa lägen. Man är så bekväm med det man har. Men bara över någon minut ett beslut och hela vardagen vänds upp och ner och ingeting blir som förut. Livet är så oförutsägbart som det bara kan bli. Ingen har en aning om vad som kommer att hända om en månad, imorgon eller om en timma. Jag vet inte vad jag känner just nu. Mår inte något vidare bra. Mår illa, har ont i huvudet och känner mig helt förvirrad. Hela jag känns upp och ner vänd. Det otänkbara har inträffat..

Idag är också Norges nationaldag och Norge vann eurovision.
 


/ Gabriella

Göteborg

Egentligen orkar jag inte skriva just nu. Klockan är i och för sig bara tio men jag har varit i full gång sedan klockan 7 imorse. Sov hos Matilda inatt för att vi idag åkte till Göteborg med klassen. Har varit en riktigt kul dag måste jag säga. Och mycket händelserik. Åkte först till universeum och var där i några timmar. FIck se när hajar blev matade med döda fiskar och ormar blev matade med döda kaniner och råttor. Äckligt! Fick också se någon slags ljusshow vilket var ganska häftigt faktist. Hade någon slags klasskamp mot massa andra klasser där vi bland annat fick leta knappar med bokstäver på bland sågspån blandat med kackelackor :S Inte alls mysigt men kul ! Fick göra en hel del massa andra saker också som jag inte orkar förklara. Fick i alla fall se Frida rida lite fint också (a) en hel del skratt. Mycket roligare där än jag tänkt mig i varje fall. Hade inte så stora förhoppningar men nu skulle jag till och med kunna tänka mig att åka tillbaka. Efter vi vart där gick vi och fikade på avenyn och sedan vidare till nordstan. Satt där den mesta tiden för hade enormt ont i benen och var extremt trött. Är nu hemma och ska redan sova för att orka med franska & engelska imorgon och sen även tävling på kvällen.

Bilder från dagen kommer imorgon då jag samlat på mig lite. Puss

/ Gabriella

Trevlig helg?

Måndag och första dagen i skolan. Svenska första lektionen idag & när den var slut sa alla i vår klassa och vår lärare trevlig helg. Om man säger det första lektionen på en måndag och verkligen tror att det är så, då är det nog något som är fel. Ingen reagerade ens. Skoldagen var jobbig och imorgon lär nog inte bli bättre. Biologiprov 150min och engelska + franska. Kan inte bli sämre enligt mig. Idag efter skolan åkte jag och ronja till anton och var där tills hans träning. Då åkte jag och ronja till a6 en stund och tog sedan tåget hem. Biljettgubben frågade om det fanns något café eller liknande i tenhult (a) vad tror han :)

Igår kom ronja till mig tidigt på morgonen och vi gick upp till skolan och träffade linus, lukas, ted & emil även felix en stund. Senare skulle jag, ronja, linus och ted hem till mig och "sola" ni ser ju själva på bilderna nedan hur bra det gick. Det var inte jätte varmt så tillslut fanns där täcke och kuddar. På kvällen åkte vi till haga och kollade fotboll med lisa och elin en stund. 2-1 till haga :)

PussPuss




/ Gabriella


vårblommor



/ Gabriella

Ronja kommer hem ! lycka

Lördagen den nionde maj. Vad betyder den dagen? Jo Ronja kommer hem! Även om du har haft det jätte bra och det är jätte kul att du fått träffa din pappa igen så ska det bli jätte skönt att du är hemma igen. Du tillhör mig och kan inte smita för försvinner du försvinner en stor del av mig. Så idag kommer jag sitta hemma för det mesta. Klockan är fyra och Ronja kommer hem runt 8-9 någon gång och jag tänker vänta tills dess.

Kom nyss hem har varit på Emelies konfirmation. En och en halv timma i kyrkan är ganska uttråkande måste jag ju säga faktist. Emelie däremot sjöng underbart fint! du är suverän. Utan dina andetag & Esmeraldas bön. Spelade in låtarna men ingen utav dom blev särskilt bra. Lägger in Esmeraldas bön men tyvärr inte när Emelie sjunger eftersom man inte hör något mer än barnskrik och brus.


Igår var jag hos anton och åkte sedan och sov hos min syster. Vaknade av att Banditen slickade mig på tån. Mysigt (;

 

/ Gabriella

Torsdag

Härligt sömn med mycket härliga drömmar.
Vakna och verkligen dra mig ur sängen för att inte behöva gå till skolan & se ut som en fågelskrämma eller liknande. Hann i väg till bussen i god tid och behövde inte ens springa :O
Började dagen med nationellt franska prov. Hörförståelse och det gick ungefär som förväntat.. åt skogen. Men livet går vidare endå. Vad som än händer går livet endå vidare precis som om det inte hänt ett dugg. Helt oberört går allting framåt och ser inte alls vad som händer i världen. Rätt faschinerande egentligen .. (a)
Tog mig igenom dagen rätt snabbt endå och gick till kfum och träffade Filip. Satt och pratade med han & efter en stund kom även Lisa. Satt där med dom till Filip började jobba. Han har apu på kfum och brunnen. Åkte ner till stan och Lisa åkte vidare till Sanna medans jag gick till Emelie som letade konfirmationskläder på once. Gick runt i de flesta affärer skulle jag vilja säga. Testade nästan varenda klänning på hela vila. Men tillslut blev det i varje fall en svart boddy från gina och även en vit kjol där i från. Jätte söt. Hon köpte också smycken på jc, ett halsband, ett armband och ett par öronhängen. Tog sedan tåget hem och nu sitter jag här och väntar på mat.

Dagen imorgon kommer gå snabbt efter som jag slutar elva. Ska till Eksjö och vara barnvakt åt min kusin och sen är det fredags kväll och jag har ingen aning om vad som händer. Men något hittar man alltid.
Ha en skön kväll. Bilder på Emelies kläder nedan.

Puss.





/ Gabriella

Above all

Tyck vad ni vill men jag älskar låten och tycker att den är helt underbar, lyssna bara på texten.

Above all powers
Above all kings
Above all natures
And all created things
Above all wisdom
And all the ways of man
You were here
Before the world began

Above all kingdoms
Above all thrones
Above all wonders
The world has ever known
Above all wealth
And treasures of the earth
There's no way to measure
What You're worth

Crucified
Laid behind the stone
You lived to die
Rejected and alone
Like the rose
Trampled on the ground
You took the fall
And thought of me
Above all..



/ Gabriella

Banditen

Efter kören idag åkte jag till Frida (syster) och hjälpte till att flytta in alla möbler i mitten av alla rum eftersom dom kommer & tapetserar alla väggar imorgon! Jag vill också flytta hemifrån och få en fin lägenhet som bara är min och jag får inreda och ha det precis som bara jag vill. På skohyllan står bara alla mina skor och i kylen finns bara min mat så när jag kommer hem på dagarna behöver jag inte vara rädd att någon annan ska ha ätit upp det som just jag vill ha. Det blir härligt! samtidigt måste det vara väldigt ensamt :S Men Frida är ju dock inte ensam längre. Lilla illern, banditen har flyttat in. Sjukt söt är han och jag är inte rädd :D eller okej, i början var jag rädd men han springer ju runt fötterna och jag trodde han skulle bita mig med nejnej inte det. Sjukt mysig och jag vill också ha en ! (a)

SÖTNOS !



Nu sitter jag här och övar på min sånglåt tills imorgon, "ännu doftar kärlek", & skriver med trevliga männsikor !
Men ska nog dra mig mot sängen ! Godnatt, {v


/ Gabriella


T som i tisdag & tråkig!

Idag är det tisdag & alla hatar tisdag så varför inte göra den ännu värre?
Hade jätte ont i magen men tog mig endå till skolan.
Började med matte nationellt vilket inte var jätte svårt men det gick endå inget vidare bra för mig. Fick inte fram några ordentliga svar utan bara massa decimaler :S
Träffade Lisa och Filip på rasten eftersom Filip har apu på kfum & får städa kontor, hehe.
Magen blev inte bättre men var tvungen att gå på fysiken eftersom jag inte kunde missa mer om atom&kärnfysik !
Såg några filmer och sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag här & ska in till stan igen om några timmar. Har kör ikväll & sen ska jag åka hem och sova. Somnade halv sju igår kväll och är endå lika trött idag. Helt sjukt ! hur mycket kan man behöva sova?
Funderar på att åka till liseberg på skolavslutningen, 200 för allting är ju inte speciellt dyrt om man säger så och är det mågna som åker kan det bli riktigt kul ! Men får se hur det blir, har ju lite studenter och sånt där med.

/ Gabriella

kanon helg !

Får väl börja med att skriva om går dagen eftersom jag inte hann med det igår förutom det lilla jag skrev på morgonen. Men Lisa vaknade tillslut och vi solade & badade i några timmar innan vi drog ner till folket på fotbollsplanen! och "folket" är alla vi var med i fredags kväll, orkar dock inte rada upp alla namn. Senare skulle jag & lisa ta bussen till mig för att grilla med min familj. Först missade vi bussen från lisa till cigarren så fick vi för oss att vi skulle cykla med det gick mindre bra eftersom det var punka på lisas fina cykel, så i lite halv panik att missa bussen ringde vi adam & rickard som fick skjutsa oss till ekhagen där vi kom fram precis när bussen lkom. Tur i oturen (;
Efter vi ätit tog vi bussen till stan igen. Åkte hem till Anton & var där hela kvällen. Rakade håret på Andreas, kollade tv mm. Riktigt trevligt.

Idag började dagen med att jag  vaknade hos Lisa. Kollade på mobilen och fick se att lisa skrivit ett meddelande till mig där det stod att jag inte fick väcka henne x) haha. så i min ensamhet satt jag vid datorn, som tur var sov hon inte lika länge idag som igår. Åt & lite så innan vi åkte till tenhult och kollade på när alla vi tillbringat helgen med spelade match mot tenhult. Haga vann :D och tro det eller ej så hejjade jag på dom och inte på tenhult x)  känner att jag övergav dom lite där ;) Nu ska jag snart grilla med familjen och sen sova eftersom jag faktist har skola imorgon. Känn dig lycklig ronja ! Men veckan är full endå ! Härligt & bra. På onsdag och lördag kan jag ju meddela att jag ska få träning i fotboll. lycka till där ;D

Helgen har i vilket fall varit kanon ! Ett tag till alla som medverkat ;)

/ Gabriella

andra maj 2009

Ronja sitter nu på planet till wales och är framme om ca tjugo minuter. själv sitter jag hemma hos Lisa fast hos sover fortfarande. Igår var jag runt & träffade på lite folk här och där och sen till slut kom Lisa efter hennes match vilken hon vann. Vi åkte till hmm, aa kättilstorp tror jag det hette. Hade aldrig hört talas om det men i det låg i varje fall utan för ljungarum. Massa trevligt folk där, blev hemskjutsade hit på moppe.   

Jätte fint väder ute idag och jag vill bara att Lisa ska vakna så att vi kan gå ut i solen !
Idag får jag se lite vad som händer funderar på att åka hem till mamma och pappa och bara vara där.
skit skönt. Men vad jag planerar händer aldrig endå så bäst att inte planera för mycket. Det kommer nog ett inlägg lite senare idag.

puss

lisa är sötast !
LISA 


/ Gabriella


Första maj

Första maj, kan ju börja med att säga grattis till Jonas som fyller 17 år idag.

Maj kunde inte börjat med bättre väder. Hela dagen har jag legat ute och solat. Idag åkte också Ronja till Göteborg, en av sveriges bästa städer ! Och imorgon blir det till att ta planet till wales. För mig blir det till att ta nästa tåg in till stan & träffa amanda & becca. Får väl se lite vad vi hittar på men senare kommer nog även amanda & sandra och även lisa efter hennes match. sen ikväll ska jag sova hos lisa.

43 dagar tills det är sommarlov. Något som är enormt efterlängtat! Dock känns det ju nästan lite som lov nu. jätte fint väder, ronja har åkt på "semester". Mina syskon är inte hemma, mamma & pappa ska på bio och jag ska ut med kompisar i det fina vädret. ungefär som sommaren !

Ha det bra, speciellt du ronja i wales ! puss

/ Gabriella


RSS 2.0