helghelghelg

Ligger i min säng med min systers dator, lyssnar på massa gammal musik, skriver på ett sista historia arbete och väntar på älskling. Det blir så himla ensamt när han åker ifrån mig. Men han kommer antagligen snart igen :D Historia arbetet är skit tråkgit och jag fattar ingeting, daniel är smart och jag vill ha hans kunskaper.. Men det här är i varje fall det sista jag gör någonsin i historia för förhoppningsvis blir det aldrig någon mer historia för min del!

I helgen var det marknad och rixfm. I fredags var vi en massa och grillade i stadsparken, massa munkar, remmar och chips! vi var tjockisarna på stället. Mycket trevliga människor och en väldigt mysig kväll, förutom att lisenfisen blev sjuk och fick åka hem klockan nio. Daniel kom och sov hos mig och i lördags var jag runt lite överallt för att hitta saker från morsdag present till silkesdroppar. Sen blev det till att åka hem till mig med ellen och lisa och laga tacos för att sedan gå till stranden med trevliga flickor som lisa, emma och linn. Satt och mös på stranden med pizza och äckliga ankor. Drog oss ner till staden och hela kvällen gick till att träffa tusentals av olika folk. Kvällen slutade med att jag och Daniel gick hem till mig och sov. Igår, söndag, träffade jag och danne, ellen och vi gick och åt pizza och sedan blev det fika på sandys. jag och daniel tog oss en tur till a6 på tio minuter och sedan åkte jag hem för att laga mat och träffa mor min som blev glad för presenterna.

Idag har vi har sömnad hela dagen och jag sydde ett linne eftersom det inte var någon idé att börja på något stort så imorgon får jag hitta på återigen någoting nytt. Jag ska väl försöka skriva någonting mer på mitt arbete eller något. pusss

Grattis !

Grattis världens bästa Ronja :)



I natt drömde jag att jag missade en hel torsdag och vaknade upp på fredagen. Min första tanke när jag vaknade var, fan jag missade matten ! och så blev jag jätte sur tills jag insåg att det faktiskt var en dröm och att det var torsdag. Det är nog första gången jag blev besviken för att missa en matte lektion. Ibland är man konstig. Men idag ska jag få reda på min prov som jag väntat på i tre hela veckor. Inte okej. Men nu sitter jag i varje fall i skolan efter en inställd Engelska imorse.

Idag har jag historia prov och det är inte efterlängtat precis. Dessutom kan jag ingenting och måste plugga ihjäl mig på håltimman. Men sen är det ju fredag imorgon och det gör det hela mycket bättre på en gång! :) Idag ska jag vara barnvakt och sen kommer älskling till mig och sover. Och bättre än så kan det ju knappast bli?

Imorgon är det nationella i matte och det måste gå bra! Men nu vill jag inte skriva mer, måste ju faktiskt fortsätta på min budget också. Pusss

19 maj 2010

En dag före Ronjas födelsedag :)

sitter och väntar på att jag ska åka till skolan, ska lyssna på något "ungtföretagande" föredrag och efter det har vi simmning sen slutar vi. Och jag måste plugga plugga och plugga. Har prov imorgon inte gjort något än. Igår för sökte jag sätta upp min byrå, vilket från början såg ut som att det skulle vara omöjligt men den blev hel tillslut efter att älskling kommit och hjälp mig. Gick sedan ner till vättern en stund, vattnet är kallt, men inte så kallt som jag trodde. Sedan blev det glass och jag fick sova själv :( inte kul alls. Men det är sånt man får ta ibland :)

Idag ska jag som sagt plugga och sedan ikväll blir det teater !









Love you (L)

lång tråkigt..

Jag mår inte bra och väntar på att Engelskan ska börja. Jag vill hem till älskling ! (L)

FYRA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: nej :)

2. Är du lycklig?: ja !

3. Är du ledsen?: nej

4. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: nej och de har aldrig varit


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja, men inte kärlek som i kääär

2. Har du någon gång blivit sårad?: jaa

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Jajemensan

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Haha, nej det har alltid kommit fram

5. Har du pussat någon under de två senaste veckorna?: jaa

6. Har du haft en hemlig beundrare?: vad vet jag?

7. Är du kär?: ja extremt :)

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: ja det vill jag

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: nej

2. Brutit nåt?: nej

3. Gjort nåt du ångrar?: det gör alla

4. Hoppat Bungee Jump?: absolut nte

5. Ljugit för någon du tycker om?: jaa

6. Ätit en hel tårta?: nej usch

7. Gjort bort dig offentligt?: det har jag

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: yees

9. Gråtit när ett husdjur dog?: nej har aldrig haft något annat än stenkaniner 

10. Velat försvinna?: ja


SENASTE :

1. Telefonsamtalet du gjorde: morbror

2. Telefonsamtalet du fick: morbror

3. Personen du var med: Daniel om inte Lisa räknas nu i skolan :)

4. Roligaste grejen som hänt: haha? orkar inte tänka, idag har det inte varit någon rolig dag än i varje fall.

5. Personen du smsade: Isabella

6. Tänkte senast på?: älskling

7. Du skrev till på myspace: har inte det

8. Du kommenterade: min egen status ;)

9. Du tillbringade natten med: älskling

10. Du kramade: daniel isaksson :) <3

3B

Har precis lagat mat och sitter nu och väntar på mamma och syster som är hos piercaren och piercar min systers navel. Blev nyss taggad i en väldigt väldigt gamal bild med mycket minnen. En gammal bild sen jag gick i 3B. En bild på alla i klassen, från nollan-sexan. Underbart tycker jag :)



SÖÖÖTA ;)

Idag har jag i varje fall från klockan åtta till två stått och strykit och pressat en himlans mamma sjalar. Inte lika roligt men det är värt det, tiden gick endå hyffsat fort och vid två fick jag och Lisa åka till rosenlund och simma med vår idrottslärare. Lite livräddning och sådär, gick ju bra, jag dog inte och inte lisa heller. Idag ska jag nog hinna med att spackla lite på min vägg, försöka vara duktig och även orka plugga. Får väl se hur det går. Skulle försöka mig på att skruva ihop min byrå innan med men det fanns inga verktyg. Denna veckan kommer vara lång och stressig med mycket att göra men att inte få något gjort. För jag orkar inte.

Helgen har varit bra bra bra. Har varit mycket med bby (L), men även haft filmkväll med ronja och jag tror att jag har tränat? eller så var jag sjuk. För det har jag med varit. Eller hosta och förkyld i varje fall. Jag har varit i Eksjö och ätit kinamat med farfar, far och systrar, Och som alltid fika.

4 månader

Igår var det fyra månader med min plutt. De fyra bästa månaderna i mitt liv. Jag älskar dig, du är det bästa som finns, Daniel Isaksson.Y


Förövrigt så är jag typ sjuk, har jätte ont i halsen, fryser som tusan och mår allmänt dåligt. Som tur är så är det bara en dag kvar sen är det lång helg. I natt sov älskling hos mig och i morse försov jag mig, vaknade fem över halv tio och befann mig på myrorna tio. Bra jobbat tycker jag. Jag har dessutom träningsvärk sen vi gymmade igår och idag ska jag egentligen gå på afrodans men blir nog till att avboka det, både för träningsvärken och för att jag inte mår bra. Ska även söka jobb idag och städa måste även plugga. Har inte tänkt på att jag faktiskt har en hel del att göra fast än att jag har praktik. Imorgon blir det även pass på friskis och sedan anställningsinterviuv. Läskigt..

Nu ska jag försöka jobba lite innan historian. Puss


bra dag

Även om inte alla är på bra humör och mår bra idag så är jag inte en utav dem. Jag är pigg och glad, det är en bra dag. Fint väder och en härlig praktik plats. Idag har jag och lisa fått möblera om och byta tema på foajen. Små mysigt blev det. Fick sluta en timma tidigare eftersom vi är effektiva och måste jobba saktare ;) Duktiga som jag och lisa är så har vi nu suttit i skolan 1 timma och jobbat på skoluppgifter vilket  vi ska göra i en timma till innan vi ska gå på historian. Sen är det torsdag och jag ska vara barnvakt och ikväll ska jag sova hos älskling vilket är ett av det bästa som finns.

Nu kom jag föresten på mig själv med att sitta och gunga på kroppen och vicka på huvudet medan jag skrev. Allt folk som gick förbi tittade lite för mycket men kanske inte så konstigt med att det såg ut som jag trodde att jag spelade piano eller något :P

Imorgon är det fredag och återigen helg! I helgen blir det tilll att vara hemma hos lotta en stund sen kanske lokalfest om jag och Ronja får upp vårat pepp lite granna. Sen på lördag blir det konfirmationskalas för hela slanten. Kul att min syster bjudit in alla mina vänner typ, gör det ju ltie roligare i varje fall. :)

Myrorna

Efter en underbar helg som trots sina små problem så blev det bra. Kanske beror det på vem utav alla ni frågar för jag tror att vi alla har en väldig blandning av tankar och känslor från helgen. I fredags var ju valborg och vi var hos Amanda Nilsson till en början, gjorde oss i ordning, åt pizza och såntdärant. Åkte sedan vidare till branten och sedan öxnehaga.

I lördags åt jag och Danne pizza, sen åkte jag till a6 och hem och väntade på att han skulle komma hem från lager. Åkte sedan till honom och kollade på bröllopsfotografen, som faktiskt är rätt kul, och nu vet jag äntligen vart alla fått : TOOoobbeee ska prataa ! Käften.. imitering är ju verkligen så kul ;) Men sedan fick jag åka hem :( Lovar att det kändes helt fel att åka hem en lördag kväll men var tvungen för i söndags morse åkte jag tidigt tidigt till anneberg och tävlade. Det gick hyffsat bra med bara några små missar. Åkte hem och sedan till älskling igen kollade på sommar med göran och åt mat och bara tog det lugnt.

Sen satte veckan igång igen men istället för med skola så med praktik på myrorna med Lisa Gröhn! Det är faktiskt helt okej kul och rikktigt chill! Tio till två är väl ingen som klagar på? De två dagar vi varit där nu så har vi plockat upp nya kläder, sorterat, märkt kläder och skor, städat, provat kläder och klätt på provdockor och nallar. haha jo men det är faktiskt helt okej. Idag efter att ha jobbar tio till elva så åkte jag och lisa och tränade på friskis efter ett möte. Idag blev det gym, imorgon blir det medel pass, torsdag spinning och fredag yoga. Sen nästa vecka blir det dans, afrodans, medel/bräda mm. Underbart att träna igen!

Idag har jag också varit uppe på a6 med mamma och syster, ätit mat och köpt en massa saker till systers konfirmation på lördag. Har även fått hem mina två klänning och mina leggings nu så nu är även min lördag räddad.

Nu ska jag fixa med mina uppsater/uppgifter i historia och svenska en stund innan jag ska träffa Daniel. Puss


RSS 2.0